2009-12-12
 22:52:04

Vad fan ska man göra....



Jag vet seriöst inte.. Vill ha något som är på riktigt här och nu...
Men de går inte, inte just nu iaf..
Sen kan man någonsin glömma och förlåta helt och hållet..
Vill sova på saken och veta precis vad jag ska göra imorgon..
Tror inte de kommer bli så men ja önskar! Såg t.o.m ett stjärnfall idag när jag var ute och rökte, önskade precis det här då! Och detta är ett beslut bara jag kan ta, ingen kan ge bra tips heller för ingen vet exakt allt som behövs veta för att kunna förstå..

Ungefär så här känns det..
Älska, älska inte, älska, älska inte... o.sv.... Men vet inte vad de slutar på..

2009-12-11
 17:17:44

En liten fråga...

Såg den här frågan på Facebook.. Tänkte de skulle vara kul att veta vad folk tror..
Nån kan väll svara iaf :P Har ändå en hel del läsare men INGEN vill kommentera.....


OM DU SKULLE SETT MIG ANHÅLLEN I EN POLISBIL, VILKET BROTT TROR DU DÅ ATT JAG GJORT?!

2009-12-10
 16:55:11

Huvudvärk går lätt över på andra!

Det märker jag nu..

Jag får huvudvärk om jag lägger mig och vilar under dagen.. Iaf om jag vilar mer än 30min, som jag har gjort idag.. Och nu går de ut över sötAndreas som jag egentligen inte alls vill gnälla över! Vill inte de ska gå ut över Emilia så då blir de automatiskt Andreas.. Förlåt älskling!!!

Hoppas de går över snart, och att han vill prata med mig snart igen...... :p

Emilia sitter nu och dricker Te och äter en lussebulla men de går inte så bra för de gör så ont i halsen när hon sväljer.. Huvva.. Nu ska jag gå och mysa med gumman min..


2009-12-10
 10:43:23

Emilia är sjuk..



Inge kul alls! Hon har haft hosta länge, nu har hon jätte ont i halsen och snorrig.. Sen är hon varm också.. Hittar inte tempen så vet inte riktigt hur, men varm iaf.. Så nu ligger hon i soffan ser på barnprogram. Det enda positiva med detta är att hon är så lugn :p Hahah.. Är hon aldrig annars! hahaha..

Nä nu ska jag lägga mig och vila med sötnöten! :D

2009-12-07
 06:34:41

Ny arbetsvecka..



Känns vemodigt :p Nej men nog blir de bra.. Har mycket att ordna i veckan bara, massa samtal och ett möte.. Måste fara på gyn i veckan också, har fått VÄRLDENS mensvärk!! Har så ont att jag börjar må illa och sen .... ja ni förstår.. Det är absolut inte trevligt! Får t.o.m ont när jag har ägglossning! Ska bara kolla så de inte är nå galet där nere :-s Sen ska jag försöka fixa så jag får nå för smärtan, helst hade jag velat sätta in en hormonspiral men de är så dyrt!! Men vi får se..


Helgen var jätte kul! Barbro är verkligen underbart snäll och rolig! Hade jätte kul i sjulsmark med sing star och bara trevliga människor och roliga samtal! Var annorlunda men riktigt kul! Hoppas de blir någon mer gång!!

Saknar Andreas super mycket, helgen har varit EXTRA jobbig kan jag säga..

Nej nu ska jag börja gå till jobbet! Ha de bra!! :)


2009-12-05
 12:09:24

Delade känslor inför helgen...



Ska bli kul att fara till Barbro, Andreas brors tjej, men samtidigt väldigt tråkigt när jag inte får vara med Andreas.. Nä föresten.. Det SUGER! Speciellt när folk försöker förstöra så man inte kan lita på varandra.. Försöker se förbi det med de är svårt.. Men kul ikväll ska jag då ha iaf!!! Ska bli kul att bunda lite med Barbro :p
Nu måste jag göra mig klar för avfärdmot stan först sen sjulsmark..