2010-03-26
 17:37:53

do it.. :p

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

2010-03-24
 11:37:18

Nu har vi fått biljetterna.. Nu är de nära....

Hehe.. Fan va spännande de ska bli! Tänk tänk tänk...
Hoppas de går vägen nu! Men då kommer jag inte kunna skriva här på x antal veckor.. Men sen.. DÅ, då.. FAN VA KUL!! Jag vill så gärna berätta fr er vad de handlar om, men kan inte, inte än iaf...
2010-03-23
 20:03:39

Citat



Life is to short to wake up in the morning with regrets. So love the people that treat you right, forget about the ones who don't. Believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes Your life, then let it.


Hittade den här texten på Karros sida.. Tyckte den var bra, så jag kopierade den!
Hoppas de inte gör nå :p

2010-03-15
 17:45:01

Dagens låt...

2010-03-15
 17:44:16

Nu jävlar bränns de nästan!!


Nu är de nära.. Nu kan jag snart avslöja vad allt som händer runt om mig handlar om!!!
Kan avslöja som så att sista helgen i mars ska jag ner till Stockholm över helgen.. Ska träffa lite speciella människor :p Haha.. Inget är säkert än.... Hoppas Hoppas!!!

Har haft en jätte kul helg! Haft besök från Kinna, ligger en bit från Göteborg. Var sit kul!
Alltid roligt med nya bekantskaper :D Vart några öl/cider och melodifestivalen på Lördagen, annars bara lugnt och skönt.. Var iofs en sväng på stan också och visade upp lilla Piteå, men var tydligen större än Kinna :p NÖJD!! hahaha..

Tycker föresten också att helt rätt bidrag vann melodifestivalen! Hon har en underbar röst och tycker jätte bra om låten! Tror nog de blir dagens låt idag :P hehe.. Nu ska de bli intressant att se hur de går i Norge, inte för att de spelar så stor roll..

Nu en ny arbetsvecka med allt som det innebär, men nu är måndagen över iaf och den är VÄRST!!

2010-03-12
 13:48:34

Dagens låt...

2010-03-11
 18:09:30

Underbara Känsla!!


Mitt liv har tagit en helomvändning!
Det händer så mycket i mitt liv just nu.. Det är så mycket som jag ser fram emot, vissa RIKTIGT STORA saker och vissa lite mindre men alla är super häftiga och roliga!! Jag vill så gärna berätta allt men kan inte... Vissa saker är allt för osäkra än, men hur än slut resultat blir så har min energi ökat med 1000%!

Man får inte vara rädd för att fatta svåra beslut!! Även om vissa saker kan vara jobbiga, vet du att i slutändan kommer allt bli mycket bättre, gör det!! Var inte rädd.. Hela mitt liv har jag gått den enkla vägen men nu känner jag att det blir så jävla mycket bättre och roligare om man tar den lite jobbigare vägen!
Men har fortfarande en bit kvar på den jobbiga delen men jag tror de här kommer bli hur bra som helst!!!

Och vissa saker som händer nu kan skita sig totalt men, vet ni vad?! Det gör inget.. Jag känner ändå att de är värt det! Känns så kul att känna så här, underbart t.o.m!! För ifall de gör det har jag andra planer!! Som också kommer bli HUR BRA SOM HELST!! Hihi...

Känner mig super nervös, pirrig & SUPER GLAD!! Underbara känsla!

Det enda som skulle kunna toppa det här är om jag skulle bli så där nykär nu också :p


2010-03-11
 17:42:32

Dagens låt...

2010-03-06
 13:00:20

Förlåt bloggen, jag har svikt er.. :p



Jag har haft fullt upp på sistonde, eller så inte.. Har mest varit sjuk faktiskt! Har varit en skit jobbig period men det känns som den böjar vända! Nu har jag iaf varit frisk i en vecka iaf.. Veckan som har avrit har då varit underbart lugn på jobbet, sportlov ni vet.. 15 barn bara alla dagar förutom onsdag :S Då var de massa andra skolor som kom och åt.. Men annrs väldigt lugn.. Och föresten.. Jenny är i pite, så ikväll ska vi umgås och gå ut på krogen :D Ska bli riktigt kul!!! Har städat nu på morgonen, vill ut nu i solen men är inte riktigt färdig än..

Har en SJUKT stor hemlighet jag vill berätta för er, men kan inte! Jag vill jag vill jag vill... Men så fort jag vet mer ska jag berätta det! Shit vad mitt liv kommer färändras ifall det blir så! Så fort jag tänker på det så börjar hjärtat pumpa på som faen! Så alla snälla människor som vill mig väl, be till gud och håll tummarna! Hahaha


Nej nu ska jag sätda färdigt!