2010-01-26
 20:57:05

Ber till vädergudarna!!



Snälla får vi slippa all snö och minusgrader som kommer nu!!! Snälla!
Nu vill jag ha värme, sol och t.o.m hellre regn!! Jag känner att jag blir fan bara mer och mer frusen varje dag!
Inge kul alls, vet fan inte varför?! Bovärden har varit och fixat med alla lister uti fönster och dörrar men blir fan inge bättre! Mina fötter och händer är konstant kalla!!! Jag vill inte frysa!! Vill ha någon som kan värma mig :P
Det finns inge värre än att frysa!! Sen att gå till jobbet i snöstorm och kallt är ju fan de värsta som finns!! Första jag gör är att titta ut och kolla tempen, sen när man sett den vill man fan bara krypa ner i sängen och sova igen! Det är ALDRIG varmt 05.20 på morgonen kan jag lova! Men imorgon har halva veckan gått så de blir skööönt!! Hahahah... Snacka om att mitt användande av !! är överdrivet ibland.... Hahaha

Nej om man skulle gå och lägga sig nu och hoppas på bra väder imorgon..
Ska drömma om sol och värme!!

Snälla be med mig.......

2010-01-24
 21:09:47

Så sant!!

Whatever you give a woman, she will make greater, give her sperm she will make a baby, give her a house she will give you a home, give her groceries she will give you a meal, give her a smile she will give you her heart. She multiplies and enlarges what she is given. So if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit...



2010-01-11
 17:04:56

Svar på kommentar!


Niclas:
Har du försökt skapa fred mellan du och Björn? Pratat med han? Låta han få umgås med Emilia istället för en massa bråk..


Svar:
NEJ NEJ och NEJ
Jag vill inte ha något med han att göra, inget, absolut noll! Vill han mig nå får han gå genom min advokat! Vill han ha något med Emilia att göra får han också gå genom min advokat! Och du, snälla bry dig inte om mina bekymmer..  Jag vill inte höra din åsikt! Jag vet, du står på hans sida mer än så vill jag inte veta!! Så snälla gå till han och uttryck ditt misstycke.. Jag skiter faktiskt i vad du tycker! Jag har rent mjöl i min påse och mitt beslut är det bästa för alla parter just nu!


2010-01-10
 23:15:04

Svar på kommentar!



Från inlägget Jag har börjat fundera

Mia:

Du hade en bra kille när du var ung om jag inte mins mig helt fel innan du fick jäntan =)

 

Svar: Jo de har du så rätt i! Men de förhållandet förstörde jag själv..
Och sen efter det har de bara gått utför......
En liten fråga också.. Vem är du då Mia? Borde ju alltså veta vem du är eftersom du vet de om mig....

 

 

 

2010-01-10
 21:50:11

Jag vill skriva av mig...

Jag har fått halsfluss och kan knappt prata! Känns och låter som att jag har ett ägg i halsen och de gör helvetes ont!! Men konstigt nog ingen feber.. Det går knappt äta eller dricka och allt jag stoppar i mig kommer upp igen... Huvva så trist de här är! Så då känner jag att jag skulle vilja skriva av mig istället men vet inte om vad riktigt..

En sak som jag vill tipsa er om som jag fastnat för den sista tiden är Sea Shepard. Dom kämpar för djuren, främst i havet, Paul Watts som leder hela organisationen jobbade förut för greenpeace men fick sparken för han tog saker i egna händer och använde sig av mer än bara ord, alltså lite våldsamare metoder. Men absolut inget olagligt! Det går en serie på Animal Planet som heter Whale Wars som är så jävla bra alltså! Där får man följa dom när dom jagar japanerna som jagar valar. Dom anser att deras jakt är olaglig och jag håller med dom. Dom tar till alla tänkbara sätt för att stoppa dom! Jag skulle vilja vara så modig att jag vågade följa med dom på deras kampanj mot valjakten. Verkar vara en mäktig upplevelse, men dom säger ju också typ att är du inte villig att offra dit liv så är de ingen ide att du kommer hit! Haha.. Här har ni en trailer för Whale Wars.

 

Just nu är dom ute och krigar för valarna, det kan man läsa om på deras hemsida, och senare i år kommer det en ny säsong med Whale Wars! Det ser jag verkligen framemot! Har sett alla avsnitt från säsong 1 och 2 :D

Vill verkligen rekomendera det för er.. Är ni intresserade av djurens rätt och sånt så är de verkligen en serie som är super!! Hahah :D

2010-01-06
 14:06:23

Fy fan vad Jag är bra!!



Haha.. Om ingen annan säger det så får man helt enkelt säga det själv!!

Jag har precis kommit fram till en sak.. Jag ska lägga ner all hat och avsky jag känner för vissa saker/människor.. Bara jag som mår dåligt av det! Nu är de färdigt!! Detta är ännu en sak jag gör för mig själv för att växa i mig själv och bli en bättre människa och börja må bättre! Kommer nog inte bli de enklaste men jag ska klara det! Ska börja idag med att ringa en viss människa och riktigt prata ut och reda upp saker, inte för att jag hatar eller avskyr denna person men bara för att jag känner att jag behöver det..

Har på sista tiden varit en sån BITTER och tråkig människa.. Men de ska bli ändring på det!! Jag ska bli den vanliga glada och goa Malin, och ingen ska få förstöra det :P

Det var allt för nu.. Nu ska jag ringa denna person jag pratade om.. Önska mig lycka till!!


Svarade inte :s Får pröva igen senare...

2010-01-05
 18:47:37

På betydligt mycket bättre humör nu :P

Tar därför bort föregående inlägg.. Kanske inte riktigt så hemskt som jag uttryckte mig men du har gjort mig illa och sårat mig!! Förlåt!!! Jag önskar vi kunde spola tillbaka till början och göra om allt från början, hade vi kunnat är jag helt övertygad om att vi hade varit lyckliga för känslorna, kärleken är de absolut inget fel på!! Nu är de bara framtiden som får utvisa hur de ska bli...

Har iaf varit barnvakt som halva dagen hos PoD.. Filip och Emilia leker verkligen super bra tillsammans!!
Och Emy är ju den sötaste och lugnaste knodd som finns!! Hahah.. Saknar när Emilia var så där liten och lugn, inte så mycket springande utan mest bara myys! Hehe.. Men men den tiden är looong gone!
Nä nu ska jag gå och röka! Men Men först...

Måste få rekommendera en sak till er...
Ica's Crème Fraiche Paprika och Chili!!! Sen tar man och gör lite morots stavar och dippar... MUMS!! :D
2010-01-04
 17:00:24

Usch vilken kyla de är ute nu alltså!!


Man vill fan inte gå ut i onödan! Och inte kul att gå till jobbet!!! Och jag har ju börjat..... röka inne :s
Det är fan inte bra, men de är så kallt ute och då är de helt underbart att röka inne.. Under fläkten självklart!
En till negativ sak med det är ju att man börjar röka betydligt mer än vanligt!! Farligt farligt!
Det är gode skönt med såna här veckor när de är så freezing cold ute, när de är röda dagar och så.. Vart jobb idag, nu ledig i två dagar sen jobb tors och fre.. Speciellt skönt för Emilia, hon är på jour dagis och trivs inte så där super med nya fröknar! Hon har en förmåga att testa nya människor, kolla vem som bestämmer! haha.. På måndag då blir de dom vanliga rutinerna! Hoppas värmen har börjat komma tillbaka då! ;p * Drömmer mig bort till sommar och sol *

Sen måste jag ju då säga att fan va bra jag är!! Vill än inte säga riktigt varför, vill vara säker först på att de håller i sig.. Sen ska jag berätta om varför jag är så super duktig! Hehe.. Vissa av mina närmaste vänner vet de redan men inte alla :p

Nej nu ska jag städa lite och umgås med sötnöten!



2010-01-03
 22:39:44

Dagens skratt



 

 

2010-01-03
 16:20:07

Jag har börjat fundera...



På vad jag egentligen söker hos en kille, alltså i ett förhållande! Under åren som har gått har mina krav drastiskt sjunkit kan jag säga, ner till att jag tar allt bara för att få uppskattning! Jag har ju varit i riktigt dåliga förhållanden, dåliga på olika sätt men alla ändå dåliga.. Då räknar jag in lösa relationer också.. Min tillit är ju riktigt dålig, självkänslan är ju i botten och mitt eget värde är nog 0! Men de börjar kännas bättre och det är därför jag skriver ner de här för att kunna gå tillbaka och se sen om jag uppnår det i nästa förhållande.. Jag menar inte att alla krav måste vara uppnådda men dom flesta ändå!

Börjar ju då få upp ögonen för hur jag egentligen vill ha det! Vad jag egentligen söker i en stabil och kärleksful relation..

Detta är lite av vad jag vill ha..
Kanske kommer låta fjantigt och säkert för många nånting som är vanligt, men en av mina absoluta topp 10 saker är att jag vill ha en kille som kan smyga upp bakom mig när jag tex diskar (absolut inte när jag lagar mat! Då är de Don't Disturb) krama om mig, pussa på mig eller säga nå gulligt, ja ni förstår!
Någon som vill visa uppskattning och kärlek utan att de ska vara påtvingat och tvunget, det ska komma automatiskt.. Någon som gillar att ligga och mysa i soffan när man ser på tv.. Någon som ber om/tar sig pussar och kramar..
Sen en Väldigt Viktig sak är att han ska klara av att de är varmt när man ska sova, för han sak hålla om mig på natten :P Det tycker jag är helt underbart! Känner mig så trygg då! Sen ska de vara en som vill hjälpa till hemma med vardagliga saker, ingen man ska behöva tjata på.. Någon som inte vill bråka men ändå kan diskutera, utan att brusa upp sig.

Sen något som jag ser som viktigt är någon som har erfarenheter när de gäller barn, vill ha barn, tycker om barn!


Han Måste gilla sommar och sol! Hahah..

Det här kanske låter dumt men jag vill ha en stabil kille, med jobb, körkort och mål med livet! Ja jag vet, jag har varken fast jobb eller körkort men jag har mål med mitt liv, drömmar! Som jag ska nå självklart..

Men sen finns de saker som är så JÄVLA viktiga som alla säger är självklara, men de vet vi alla att dom inte är!
Ärlighet - Tillit - Trogen

Behöver absolut inte vara någon som köper massa saker, vara rik och snygg... Utan bara ett fint och förstående hjärta med samma värderingar som jag..

Tror ni jag kommer fina min dröm man!

Man ska aldrig sänka sina krav!! Tillslut står du där och fattar inte hur du hamnade i ett förhållande där du blir psykiskt, fysiskt eller bara väldigt illa behandlad! Ingen förtjänar det! Tänk efter på vad du förtjänar och vill ha och nöj dig inte med något annat än det!


En relation ska aldrig komplicera,
bara komplettera!!


Har ni något att tillägga, tips eller nå så skriv gärna de!! Vill höra era tankar!!

2010-01-02
 14:49:28

Det nya året..

Börjar med stora förändringar!
Singel för de första!
Och har fått de tapetserat i köket :D
Sen har jag motivation till tusen för att få mig själv att bärja må bättre på alla sätt! Jag känner mig så peppad att ta tag i allt! Och mycket har jag redan börjat med.. Ska visa främst mig själv och sen alla andra också att jag är starkare än man kan tro! Mer än så känner jag mig inte redo att berätta..

Julen och de har varit lugn med massa mys med familj och vänner bara.. Lite fest har de blivit, men inte värst!
Mamma har däremot jobbat väldigt mycket och de har inte varit kul alls!! Usch för en jul utan mamma.. Men de värsta med att hon jobbar är att jag får ta hundarna :P Haha.. Har kommit fram till att jag vill inte ha någon hund nu! Helt säkert!!

Nyår var jag med familjen och åt god mat och sköt raketer sen for vi iväg på två olika fester men slutade med att vi for hem till PoD (Patricia och Daniel) och firade med dom närmaste bara.. Var gode dålig dagen efter men inget som lite sömn tar bort :p

Hoppas ni också haft en bra jul och nyår!