2009-04-29
 14:06:37

Jag är sjuk....

Och det suger som fan!!!! :(
2009-04-19
 10:03:36

Varför har jag inte en kamera för fan!! :-s


Igår kring 10 ringde Anna och frågade ifall jag och Emilia ville komma till dom i sjulis.. Självklart sa ju jag.. Så hon kom och hämtade oss sen kring 11.. Så då rullade vi mot sjulis.. Emilia och Mattias pojk Hampus busade som mest hela dagen!! Tog nått kort med Annas kamera men jag vill verkligen skaffa mig en egen!! Anna ska skicka bilderna till mig sen.. Vi hade iaf super trevligt! Grillade och satt i solen heela dagen.. Har faktiskt fått lite färg nu dom senaste dagarna.. Hehe.. Madde nu får du ligga i lite grann om du ska vinna över mig :P Mohaha.. Sen for vi iaf förbi Susanne och hälsade på, dom jävlarna hade ätit surströmming och skulle precis äta efterrätt så då fick vi också smaka.. Emilia åt som socker hela dagen kan jag lova! Hahah.. Så kring 20.00 var vi hemma igen och då fick Emilia lägga sig direkt.. Trodde inte jag skulle få i säng henne, men hon var riktigt snäll och somnade gode fort!

Kan säga att gårdagen var super trevlig!!! Tack Anna och Mattias! :D

Plus....
Ska få köpa Annas SodaStreamer :D:D
hihi

Tack för alla tips på musik föresten, men vill fortfarande ha mer förslag!!! :D

tack och hej

2009-04-18
 09:36:45

Snälla!!!!!!!


Ge mig tips på bra musik!?!?!


Jag gillar de mesta.. Men jag har torka nu alltså.. Jag vill ha blandat ny och gammal musik.. Har precis börjat använda spotify så jag vill lägga in massa rolig musik..


2009-04-18
 09:26:25

Va fan är de för fel på vädret?!


Först solsken, underbart och skönt, har tom fått lite färg! :D
Sen helt jävla plötsligt hagel?! Sen snöstorm... Inge kul alls...


Och nu är de ju för fan minusgrader ute.. Det ska ju vara fins väder hela vägen fram till september nu ju!! Jag vill ju verkligen ha fint väder året runt! Men lite senare idag ska de bli plusgrader.. Så vi får gömma oss inne tills solen börjar värma :p Sen söndag blir de ännu finare väder :D Sen på tisdag ska de bli superfint väder!! Åh vad jag längtar! Sen får de fortsätta så och bara bli bättre och bättre.. Hehe.. nu vart de mycket snack om vädret..

Igår iaf.. Satt ute hos Clara som mest hela dagen :p Vi satt där i solen och surrade på om allt mellan himmel och jord.. Sen började de hagla så då gick vi in.. Ungarna fick lite mat och sen vart de dags att börja bege sig hem.. Då kom Madde förbi så dår for jag till Andreas en stund och hälsade på ;p Var super mysigt.. Sen när jag skulle hem så var de snöstorm tamefan.. Var fan inte kul att köra moped i det ovädret.. Såg fan inget och var dyngsur när jag kom hem.. Och vi som skulle grilla mina hemagjorda hamburgare på nygrillen.. Icke de.. Blev att grilla dom inne i klämgrillen.. Men de var trevligt de också.. Sen kom mamma och Patricia och lämnade av Emy för dom skulle till stallet och ha jour så då tog jag mer än gärna hand om Emy.. Hon ligger som ändå bara och sover och vill ha mat lite då och då :p Sen kring 22.30 kom dom och hämta hon.. Så då fixade vi med maddes usb minne så hon fick lite ny musik till bilen.. :D Sen när vi var färdiga med det så var klockan ganska mycket och jag avr gooode så trött! Så de blev raka vägen i säng..

Så nu vill jag bara ha super fint väder så vi får ut i solen idag också!!

Vad händer för er i helgen då?

tack och hej

2009-04-17
 08:02:10

Enligt en undersökning på Facebook....




Du känner dig trött, går till en läkare och får reda på att du har en stor jävla tumör i rumpan, den sprider sig längs ryggraden och stannar i din hjärna. Du dör innan du hinner påbörja behandling. Alla kommer skratta på din begravning peka på din kista och viska... "Tumör i rumpan hihi"


Det lät ju trevligt... :-S Hahahhaha
2009-04-16
 10:23:38

Sol, värme och få mörka moln.

Det har ju varit underbart väder nu ett tag och vet ni vad.. Det kommer mer! :D Hittade en artikel på aftonbladet som gjorde hela min dag!!

bild lånad av aftonbladet

"– Den varma perioden börjar redan i mitten av juni och varar till mitten av augusti." Säger Aftonbladets väderexpert, den tyske meteorologen Wolfgang Röder. Jag känner glädjen och längtan sprida sig i kroppen!! Det kan ju inte bli bättre!!! Jag längtar tills man kan ligga på stranden och bara må gott i solen, och sen ta sig ett svalkande bad tillsammans med vänner och familj.. Grilla och dricka massa gott, picknick, blommor och bin.. Ja allt som har med sommarn att göra.. Jag ser inget negativt med sommar! Jag mår bara gott när de är gassande sol och varmt.. Åååh va underbart....

Artikeln kan du läsa här.
2009-04-15
 22:20:24

Nu ska jag sova en stund innan lillan vaknar..

Hon är såå söt!! :)
Sov gott alla!
2009-04-15
 19:08:42

Det såg bra ut..

Lite för dåligt tryck i shunten bara men de ska ställas upp om ett tag.. Gud va skönt! Hade fan inte orkat med nå mer...
Patricia har inte sovit nå nästan på flera dagar så jag ska ta Emy i natt och låta patricia sova ut i natt.. Men hon får betala samma som jag var tvungen betala henne :p HAhah nu får hon igen!! Mohaha.. Nä men de ska bli mysigt med en liten bäbis.. hehe..


tack och hej
2009-04-15
 16:12:18

MEN HELVETES FÖRBANADES SKIT!!!

Nu är Patricia med Emy i sunderbyn igen... Kanske stopp i shunten!!!!! Satan!!!
Nu är de väl för fan nog!!! Gud om du nu finns.. Visst räcker de nu?!?!?!?!??!?!!
Pratade nyss med Patricia, dom ska nu på röntgen med Emy
Så nu har dom nog sövt ner henne, vet inte säkert men de går ju som inte annars..
Hon kunde inte prata... Stackars Patricia... Jag känner mig arg, ledsen, förtvivlad och
rädd på samma gång... Kan bara tänka mig hur de är för Patricia.........
2009-04-15
 09:12:31

Godmorgon, godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon, godmorgon i kör :p

Känner dagen börjat bra än så länge.. Lite ont i hälen bara.. Men jag försöker sträcka ut den så de ska gå till sig, har redan blivit lite bättre iaf.. Nelab var nyss förbi och fixade kylen så nu är då de gjort! Ska försöka få tag på Pitebo också så dom får fixa dörren! Sen är allt som de ska :D Men jag är gode besviken på att jag inte har någon träningsvärk idag heller.. Jag måste vara mer tränad än jag tror :p Blir hårdare träning idag! Tyngre och snabbare..! Man vill ju känna lite iaf.. hehe :p 

Promenerade säkert 1½ timma sammanlagt igår! Både i öjebyn sen när vi var på stallet så lurade Syrran och Jessica med mig på en promenad till ridbanan som låg en mil bort :p Så kändes det iaf..  Hade ju varit och tränat och Patricia satt på häst så för henne var de ju lugnt och Jessica är ju gode tränad så där kommer man ny tränad och helt slut och ska promenera ännu mer... Och fort går dom.. Haha.. Jag kan säga att jag var helt säker att jag skulle ha världens träningsvärk.. Men icke det!! :(

Nu ska jag underhålla Emilia och få på henne nå kläder.. Sen ut i solen och må gott!!


tack och hej

2009-04-14
 08:36:53

Soo true..!

"Maybe some women aren't meant to be tamed.
Maybe they're supposed to run wild until they find someone ...
just as wild to run wit"
- Carrie (Sex and the City)
2009-04-13
 23:21:23

Det är så rätt!!


En del människor som klappar dig i ryggen letar endast efter ett ställe
mjukt nog att sätta kniven i . . .


2009-04-13
 23:01:42

Ta vara på det du har, för du vet aldrig när de kan försvinna...



Jag ville bara säga det till er.. Finns så mycket som man tar för givet hela tiden.. Och plötsligt en dag så är de borta och du ångrar att du inte tog tillvara på de.. Går inte säga för många gånger...!

Önskar jag kunde leva mer som jag lär faktiskt.. Men jag ska bli bättre på det!



2009-04-13
 22:28:40

Var och köpte mig en grill idag..



Min grill som jag hade var ju trasig.. Den hade rostat sönder :p Så vart att fara och köpa en ny på Kvantum..
Så då gjorde vi grillspett och de vart super gott!! mumsfillibabba ;p Vi hade kyckling, fläskfile, paprika, lök och majskolvar, Sen till hade vi potatisgratäng och potatissallad och fetaostsås.. Kan inte klaga på nå! Förutom att jag fick göra de mesta själv.. haha.. Nämen du var underbart gott och super trevligt! Nu är man super mätt!
Har ju rensat rabatten idag också.. Den som tinat fram iaf.. Och lyft bort bron och sopat och fixat under den.. Jag har varit grymt duktig idag :D Men nu är jag goode slut i ryggen.. Och i morgon ska jag och träna igen :D Bara inte ryggen är helt slut.. Men lite promenad på löpbandet iaf.. Har ni gjort något kul idag då?


Dagens måste: Måste skaffa mig en kamera!! :)

tack och hej


2009-04-13
 15:30:57

Gud vilket underbart väder idag alltså!



Blir att grilla grillspett och mysa med älsklingen ikväll!  Mamma och Patricia skulle komma och vara med.. Skulle behöva röja upp där ute på baksidan.. Ska gå och kolla ifall de går.. Om de nu inte blir alldeles för tungt, för ryggen är inte helt okej alltså! Men men.. Blir så ibland.. Måste ju träna upp den men ta de försiktigt så inte skadan går upp...

Vad ska ni göra för kul idag då?


Tack och hej
2009-04-13
 09:40:15

Jag vill klaga lite på er, mina läsare!


Jag har faktiskt fått lite röster hos Ida där jag är nominderad till MÅNADENS BLOGG.. Och de tackar jag JÄTTE mycket för!! Ni är super gulliga.. Trodde ju inte jag skulle få nå röster.. Men eftersom ni skrev en kommentar där kan ni väl ändå börja skriva nån kommetar här också.. Det skulle jag uppskatta jätte mycket! Ni är riktigt dåliga på de :p Ni behöver inte skriva varje gång när jag skriver tråkiga inlägg, men ibland ställer jag ju frågor och då får ni mer än gärna svara.. Visst då?!

Det var allt för mig nu...
2009-04-13
 09:12:13

Haha.. Kolla in de här klippet..

Hade velat lägga in den men de går inte..
Så ni får helt enkelt klicka på länken, för ni måste kolla på de där klippet..!

Klicka Här

Säger bara skenet kan bedra!
Hahaha.. Helt otroligt...
Känner att idag är jag lite känslig :p hahaha...
Men jag ska inte ha mens så jag vet inte varför... Hahahaha...

Nä nu ska en playlist göras och sen städa..
Förlåt alla grannar ;p
2009-04-13
 08:41:06

Ny dag, Nya möjligheter.. Visst är de så?! :)


Skulle verkligen behöva städa idag.. Men med en trasig dammsugare är de fan inte kul.. Har grus i hela jävla lägenheten.. Måste försöka fixa den själv så de funkar.. Så de blir storstäda sen då.. Emilia har lovat att hjälpa mig :p Men med en 4aåring ska man nog inte ta deras löften så seriöst  :p Men jag ska få henne att hålla sitt ord! Det är ju ändå hon som drar in allt grus och stökar till.. Hahahah..  Men just nu sitter vi och sjunger..

Va de är bra att jag har dig
Åh de är bra att jag har dig
Va de är bra att vi har oss
Jätte bra är de förstås,
att vi får träffas varje dag
och va tillsammans du och jag
för ingen, nä ingen vill va e-en-nsam...

Vilken film kommer den sången från?!

Sen idag ska jag nog till älsklingen och mysa.. Var med han igår också och de var underbart..!
Vill inget hellre än att mysa med älsklingen och Emilia hela dagarna..


tack och hej


2009-04-12
 19:19:49

Har hittat en av världens värsta bloggar..

Alltså det är en hemsk blogg på de sättet att de handlar om en kvinna och hennes två barn.. Dottern är 6 år och blivit utsatt för övergrepp av sin egen pappa.. Har läst igenom hela bloggen och de är verkligen hemskt!! Man vill bara spy när man läser! Usch så hemskt.. Tårarna bara forsar ner medans man läser.. Men vill berätta för er om den så ni själva kan läsa om ni vill.. Klicka Här
Önskar verkligen han åker dit så de bara sjunger om det! Vilka hemska människor de finns!!
Vill inte skriva så mycket utan låter er läsa själva..
2009-04-12
 13:30:35

Utgång på Kalles igår..



Var först hos mammsen och åt middag sen for jag iväg till Madde där jag (som vanligt) fixade hennes hår :p Sen satte vi oss ner och drack nån cider.. Sen kom Nisse och Patricia och joinade oss och lite senare kom även Björnen.. Han hade varit i garaget (som vanligt). Så även han sprättade en öl och kom och var med.. Väldigt trevligt! Var nu länge sen man var ut i pite så man har som sett fram emot de.. Tänkte man kanske skulle bli positivt överraskad :P Men icke.. Vart att stå i kö i 40min.. Madde, Björn och Nisse gav upp så då var de bara jag och Patricia kvar då.. Hahah.. Klockan 1 var jag inne (Givande?!) och då vart de direkt dansgolvet och dansa den lilla stund man hann vara där.. Haha.. Och de är samma gamla Kalles fortfarande.. hehe.. men men.. Dröjer nog innan jag går ut igen.. Fick skjuts hem av Jennica och Zabbe så vi stod ett tag och surrade när vi kom fram.. Men alltsomallt har jag ändå haft trevligt!

Hoppas ni haft en lika tevlig Lördag!

Idag fyller föresten min lillebror 18 år! :D Grattis Marcus!!


tack och hej


2009-04-10
 21:28:01

Sov gott alla... :)

2009-04-10
 12:29:56

Föresten..

Jag har ju blivit nominerad av Ida tallhed till månadens blogg :D
Klicka här och rösta på mig ifall du tycker jag förtjänar det!
Jag är nummer 11...

tack och hej

2009-04-10
 11:16:35

En bra låt!! :)





var Zabina som rekomenderat den så jag var tvungen kolla upp den för jag är ett fan av Lilly Allen så..
Och än en gång så måste jag säga att hon har lyckats..

2009-04-10
 08:04:30

Noooooo... Magsjuka....



Det har inte varit en trevlig natt kan jag säga.. Kring 10i2 i natt vaknade jag av att Emilia sa att hon mådde illa, två sekunder senare började hon kräkas.. Heeela vägen till toa.. och lite i sängen.. Fy fan så jag har skurat och skrubbat upp madrassen i sängen hela natten.. Vi gick sen och la oss på soffan.. Vad tror du inte hon gör sen då.. Jo hon bajsade ner sig flera gånger... I soffan, på ett täcke och mattan.. Så de har man fått skura upp nu på morgonen.. Har varit och bokat tvättid också.. Börjar tvätta kl 10.. Men nu hoppas jag de är bra med allt skrubbande och skit..
Ursäkta ifall ni fick lite väl mycket information :p Var bara tvungen få avreagera mig lite..


Behöver sova!!! Har knappt sovit nå...

tack och hej


2009-04-09
 19:13:06

Vilken jävla besvikelse!!!!


Ingen jävla träningsvärk idag..! inget alls.. Jag ska ju knappt tagit mig upp ur sängen idag.. Men men får ta igen de imorgon!! Då jävlar ska jag träna stenhårt!! Hahaha...

tack och hej


2009-04-08
 21:35:44

Har varit och tränat nu för första gången! typ..

Fy faan va kul det är alltså! Ska försöka ta mig imorgon och bara köra kondition.. Känner mig jävligt motiverad och peppad kan jag säga.. Det såg våran instruktör också.. Jag kan säga att jag är gode stark! hehe.. Men de var super kul alltså!! :D Känns skönt i kroppen :P Lite sliten bara.. heheh.. eller.. ganska.. imorgon lär de vara värre!!! Haha

Allt för mig ikväll

tack och hej
2009-04-08
 16:41:26

Har ju nu varit på den där utbildning/föreläsningen..!


Och jag måste säga att jag är chockad! Jag trodde de skulle bli dom tråkigaste timmarna någonsin! Men nej de vart jätte intressant.. Mycket diskussioner och sådant som jag verkligen tycker om.. Och jag träffade faktiskt en jag känner, Marie som är Liams mamma.. Så de var ju som trevligt.. tvingade henne att följa mig och röka och så :p
Sen fanns de vissa människor som jag hade svårt för.. tex Han som ringde till kvinnojouren och sökte jobb och ljög om sin utbildning bara för att provocera och få dom att säga att dom inte vill anställa en man.. VILLE FÅ DOM ATT ERKÄNNA ATT DOM DISKRIMINERADE MÄN..! Men då vart jag förbannad! Som utsatt kvinna av din man (tex) vill du ju inte komma till kvinnojouren och den första människa du träffar är en man.. Spelar ingen roll hur trevlig och snäll han nu är..! Så känner då jag iaf.. Dom samarbetar ju ändå med män på andra sätt.. genom socialen, polisen och andra samarbetspartner.. Kände jag blev lite irriterad! Och han fick höra det.. haha.. Men vi diskuterade mycket mer än så men jag orkar inte ta upp allt vi diskuterade..
Men jag måste säga att jag är nöjd.. Fick lära mig väldigt mycket faktiskt!!

Och för er som undrar så satt jag där från 8.30 - 16.00!


Sen klarade ju Anna körkortet idag!!!! :D:D:D:D Fan va glad jag är för hennes skull!!
Grattis!!!!

Saknade och tänkte på dig hela dagen älskling!! 
Älskar dig super massor!!!


tack och hej


2009-04-07
 07:54:47

Idag börjar introduktionen för mitt nya jobb...


Känns jävligt kul att jag i denna ekonomiska kris fått jobb.. Men sitta från 8.30 till 16.00 och lyssna på nån som ska prata och så känns absolut inte kul!! Det är i två dagar.. Haha.. Men men.. Dom bjuder iofs på lunch och fika ;p
Jag tar mer än gärna emot många sms som kan hålla mig vaken! För jag har väldigt svårt med att hålla mig vaken när man sitter på föreläsningar och liknande.. Och jag misstänker att de kommer vara de idag.. Det är fler än jag som ska börja så hoppas de är nån som jag känner.. Önska mig lycka till för nu ska jag snart börja fara...


tack och hej


2009-04-05
 09:23:30

Biltur för att lugna ner sig lite.. :p


I helgen har jag som mest tagit de lugnt.. I fredags följde jag med Madde och en något full Björn till klöverträsk och träffade en del av hans vänner.. Hade inte så mycket gemensamt med dom må jag säga :p Dom satt mest och pratade om skotrar, bilar och andra sorters motorer + lite fyllesnack.. Jag och Madde satt mest tyst och lyssnade och tittade på varandra.. Hahaha.. Men "killarnas tjejer" var däremot trevliga, och tur var ju de.. Men till killarna tror jag knappt jag sa mer än mitt namn till typ, och jag är ju ändå inte den som brukar sitta helt tyst.. haha.. Sen kring 1 började vi rulla hemåt.. Jag slocknade direkt tror jag.. Björn hade också somnat.. Så de vart bums i säng när jag kom hem..
Sen igår var jag mest hemma och var med Emilia lite och sen gjorde vi go middag, första dagen på väldigt länge jag orkat och velat laga mat.. Sen kring 20.00 kom Madde förbi så for vi ut och körde bil en sväng för att lugna nerverna och humöret lite.. Det var behövligt att komma ut och prata lite med någon och höra nå annat ett tag.. Hahaha Vi körde nog lite överallt.. Sen kom jag hem och då satte jag mig och kollade robinson på datorn sen gick jag och la mig.. Var gode trött!
Idag har jag inte hunnit med något.. Ska sätta mig och plugga körkortet lite nu..

Är de någon som vågra ladda ner saker nu för tiden?!

snart snart snart............

tack och hej


2009-04-03
 08:37:08

Nu händer det grejer!! :D


Jag vet, jag är verkligen dålig på att skriva nu men har inte känt för det.. Har haft så mycket annat för mig.. Patricia och Emy fick komma hem i måndags så de var ju skönt! Dom kollade hjärtat och de såg bra ut! Sen i onsdags var jag med Patricia till sjukhuset och tog bort stygnen och pratade med läkaren. Vi kommer nog göra en anmälan på bvc i munksund, eller läkaren i Umeå kommer göra de åt oss.. En läxmarie anmälan eller vad de nu heter.. Hon såg ju att huvudomfånget ökat jätte mycket men skyllde på att dom mätt fel på bb i sunderbyn.. Så vi får se hur de går.. Men om två månader då blir de magnetröntgen igen för att se om dom kan se orsaken och hur de ser ut nu.. Men de ska gå bra!!

Sen är de mycket som händer.. På måndag börjar jag jobba, inget fancyjobb men man kan inte vara kräsen nu för tiden! Det är iaf inom städ. Så de känns jätte bra! Sen på tisdag ska jag till läkaren i sunderbyn.. Spännande... Sen på onsdag ska jag börja träna också :D Känner jag har börjat göra mycket nu för min egen skull.. Plus att jag börjat plugga för körkortet också och de går riktigt bra faktiskt! Är riktigt duktig :p Allt rullar på väldigt bra just nu..

Men däremot har jag jätte jobbiga mardrömmar nu.. Haft samma två dagar i rad nu.. Den är väldigt jobbig och så verklig..
Har inte haft mardrömmar på jätte länge.. Varför har dom börjat om nu igen?!?!
Men iofs så blir de alltid så att när de går bra för mig så skiter de sig alltid och går åt helvete med allt och lite till!!

men de var då lite från mig om vad som hänt på sistonde :)

Tack älskling för att du finns!!


tack och hej