2008-10-31
 08:31:33

A new day has risen...

Och vad ska man hitta på idag....
Kan inte påstå att min dag började så bra direkt.. Försov mig, men då fick jag och emilia samtidigt lite mysigt vid frukostbordet.. Hon fick komma sent till dagis.. Så de var ju inte bara dåligt.. Så vi får se hur den här dagen blir.. Brukar aldrig bli bra när man försover sig.. Men vi får se..
Håller på att ladda hem dom nya ugly och greys avsnitten :p Så de blir trevligt efter skolan.. Nä nu måste jag rusa..


tack och hej
2008-10-30
 22:53:19

Party på lördag! :)

Ska bli skojsigt..
Med Madde och Catta.. Får se vad vi gör.. Vi vart då bjudna till Jennica om vi ville.. Låter jävligt kul så vi får se.. men de blir ingen utklädnad för min del.. Det är nog med att jag måste klä ut mig på helenas födelsedags fest sen för fan :S temat är skräck/rysare.. så vad fan ska man hitta på?!?! Kom gärna med förslag!! hahaha.. Sen imorgon hade jag tänkt gå bus eller godis med Emilia.. Eller kan man göra de? för jag vet fan inte vilken dag de är man gör det... haha.. Ah men de blir säkert bra ändå :P
Nä nu ska jag lägga mig och mysa med favvotjejen nummer 1, Min Älskade Emilia så klart.. Hon sover så sött..!
tack och hej
2008-10-30
 22:46:54

När en sak går bra då rasar en annan...

Men så är de nog för alla..
Så bestämmer ödet att de ska vara eller nå.. Känns tungt just nu.. och du gör saken inte bättre när du gör och säger så där.. men de förstår nog inte du.. Sen så tror jag inte att allt du säger är så sant som du påstår.. Men men.. Sanningen kommer alltid fram i slutändan, kom ihåg det!

Bättre ett smärtsamt slut
än smärta utan slut...

tack och hej
2008-10-28
 21:17:35

Den här dagen har inte varit rolig!!

Fy fan.. Att dom kan göra så här mot oss.. helt sjukt! Jaja men de fixar vi...

Sen så har jag blivit vän med mamma och patricia igen.. känns jävligt skönt att lite har lyfts från min rygg... Har varit en jobbig tid nu ett tag och jag behöver se lite solsken..
Och nu har jag fått till min dator.. känns sååå underbart! Äntligen, så de är också en ljusglimt i tillvaron.. Men de är mycket som ska installeras och fixas innan de är helt färdigt men jag har kommit en bra bit på vägen faktiskt..  Nu fattas de bara mobilen :S Den är ju helt cp nu.. ARGH blir galen..

Måste ju nästan börja planera och fixa inför helgen.. Är ju faktiskt Halloween så något måste man ju göra.. kanske lite bus eller godis med Emilia :p hehe.. Ah men vi får se.. Nu ska jag fortsätta med att fixa med datorn så jag får till den

tack och hej
2008-10-27
 09:39:10

hahaha

2008-10-26
 18:57:34

helgen som varit.. :)

Igår var de lugnt under dagen..

Var och handlade lite mat och annat roligt.. Var på barnens hus, dollar och jysk.. trevligt trevligt.. sällskapet var ju kanske inte de bästa men de gick som bra ändå.. Sen på kvällen vart de go middag med Ajax, Leffe, Micke och Ola.. Det är alltid lika trevligt, alltid go mat och en jävla massa skratt alltså..  Man har så fruktansvärt kul när man är med dom, sjukaste humorn i världen :P Sen har man jätte ont magen för de blir massa go mat och sen efterätt också :S Synd bara att vi träffas så sällan nu för tiden.. Hela sommarn träffades vi typ minst en gång i veckan och grilla och  bada, men nu har de blivit väldigt sällsynt.. Men de får vi ändra på! haha.. synd bara att Leffe jobbar så mycket i stockholm.. Nä nu ska jag mysa med Emilia och prata lite med Andreas innan sängen kallar... Sov gott och ha de bra...


Tack och hej
2008-10-24
 21:45:47

underbar låt..!

2008-10-24
 17:32:23

börjar må bättre nu..

Men natten har varit jobbig för jag har knappt sovit nå idag :S..

Var på världens sämsta humör imorse.. Huvva jag var inte trevlig mot Andreas alls.. Sorry.. Men sen så har jag varit och lunchat med madde innan hon drog till stockholm, den jävlen :P Vi åt på Thai garden.. underbart god buffe var de där idag.. folket som var där var kanske inte dagens höjdpunkt.. men men.. Hoppas ni får de underbart kul i stockholm.. Njut nu för de förtjänar ni!  Har också åkt i leffes nya bil.. en cab... :S hahahha Men men.. blir nog en kul sommar bil...!! haha.. Fan va jag börjar längta till sommarn nu när jag börjar tänka på de.. Helvete de kommer bli en jobbig vinter när jag redan har börjat längta tills de blir sommar.. SATAN!
Nä nu måste jag göra annat så jag slutar tänka på det...

HELVETE vad de regnar nu.. var bara tvungen säga de! :P

tack och hej
2008-10-23
 22:11:27

Tänk om...

finns många tänk om...

Tänk om man fick vara med dom man tyckte om och som får en att må bra oftare, typ hela tiden.. Tänk om dom man älskar inte vänder en ryggen eller snackar skit om en.. Tänk om dom inte har tänkt säga förlåt.. Tänk om man nån gång bara kunde få vara lycklig ett tag.. Tänk om man fick leva ett tag utan att de kommer fler saker som gör att man börjar må skit.. Tänk om han verkligen menar att han inte kommer göra om de nå mer.. Tänk om han menar att han älskar mig.. Tänk om du förlåter och de händer igen, hur kommer du då må.. Tänk om han verkligen inte har kommit över henne.. Tänk om de går dåligt på sjukhuset nu för morfar.. Tänk om smärtan i ryggen aldrig försvinner.. Tänk om han alltid kommer finnas i mitt liv och fösöka ta över det.. Tänk om de kommer komma ännu mer saker nu snart.......  Tänk om, tänk om, tänk om...

Tänk om de fanns lite rättvisa här i världen?!?!


En del människor som klappar dig i ryggen letar endast efter ett ställe
mjukt nog att sätta kniven i . . .

tack och hej
2008-10-23
 08:08:51

Ännu en jobbig natt förbi...

nätterna är värst när man har feber och mår skit..


kramperna i hela kroppen är förjävliga.. Sen vaknar man hela tiden och sängen är helt blöt i svett.. ja de är ett helvete och nu vill jag vara frisk.. Mår inte alls nå bättre idag, men Emilia visar inga tendenser till att bli sjuk ens, peppar peppar.. Ska försöka vila upp lite krafter så jag orkar städa lite.. ser förjävligt ut här hemma.. men när man är sjuk har man ju inte direkt orken till att hålla fint efter en 4a åring.. Men Emilia är ändå väldigt snäll nu när jag är sjuk.. Hon stryker på mig och håller om mig.. de är så sött!! sötis tjejen min! Men nu är hon på dagis.. Dom ska på bio3an idag och se på bio.. fusk tycker jag :p hehe

nä nu ska jag lägga mig och vila så jag får krafter till att städa lite...


tack och hej


2008-10-22
 20:46:29

me like....

2008-10-22
 18:27:32

sjuk, sjukare, sjukast..

har blivit jätte sjuk.. går på pencilin nu... blää och fy fan... Men emilia är frisk :p

tack och hej

2008-10-21
 10:03:36

ja vad ska man säga..

mitt liv är gode komiskt..!

finns som sagt inte så mycket positivt just nu.. Allt med mamma, patricia, andreas och så i natt låg jag med feber och fruktansvärda smärtor.. var tvungen ringa till madde och säga att hon kanske var tvungen köra mig till akuten ifall de inte blev nå bättre.. men jag tog en av mina strkare tabletter sen olyckan och gick och la mig så då blev de bättre.. men sen vaknade jag på natten och då hade jag fått i halsen också.. då kunde jag inte svälja så jag kunde inte ta nå mer medicin.. men sen nu när jag vaknade på morgonen så har allt blivit bättre.. har fortfarande lite ont i halsen, lite ont i magen  och inte så mycket energi men de är ändå mycket mycket bättre.. helt otroligt..

sen ska jag och träffa en person idag :D Ska bli jätte trevligt!! Har längtat som tusan.. Även om de bara blir en lite kort stund ska de bli riktigt kul!! Det känns som en evighet sen vi träffades sist..



nä nu ska jag fixa lite grejs..

tack och hej
2008-10-19
 16:56:44

Kom precis hem..

Har varit och hälsat på Ajax ett tag, vi satt och surrade om allt mellan himmel och jord..

Väldigt trevligt.. Sen vart man bjuden på sen lunch också :P RIKTIGT trevligt.. haha.. Men nu är de ju snart dags med middag :-S får bli en sen middag idag.. Nä nu ska jag gå och hjälpa Emilia städa i sitt rum.. ser ut som ett bombnedslag typ.. hehe..
kanske skriver mer sen..

tack och hej
2008-10-19
 09:02:14

En speciell låt för mig....



3 Doors Down - Landing in London
I woke up today in London 
As the plane was touching down
And all I could think about was Monday
When maybe I'd be back around
If this keeps me away much longer
I don't know what I would do
You got to understand it's a hard life,
that I'm going through





And when the night falls in around me
And I don't think I'll make it through
Ill use your light to guide the way
Cuz all I think about is you


L A is getting kind of crazy
And New York is getting kind of cold
I keep my head from getting lazy
I just can't wait to get back home



And all these days I spend away
Ill make up for this I swear
I need your love to hold me up
When it's all to much to bear




And when the night falls in around me
And I don't think I'll make it through
Ill use your light to guide the way
Cuz all I think about is you




And all these days I spend away
Ill make up for this I swear
I need your love to hold me up
When it's all to much to bear

And when the night falls in around me
And I don't think I'll make it through

Ill use your light to guide the way





Cuz all I think about is you

2008-10-19
 08:52:13

Ny dag, nya möjligheter..

Gårdagen var nog en av dom värsta dagarna i mitt liv..

Tur att jag hade dig som fick mig lite gladare, stundvis.. Önskar bara att du kunde vart här.. men men, nu är de ju som det är.. Känner mig lite mer positiv idag men då har jag precis vaknat så dom har inte hunnit förstöra min dag än! Men jag ska inte låta er förstöra den.. Jag kommer absolut inte prata med er nå mer med er förän ni bett om ursäkt och verkligen förstår hur elaka ni varit mot oss.. jo, oss!!!!!!!!!!! Emilia blir ju också straffad när ni gör så här!!

Få se om man försöker hitta på nå idag.. Känner att jag måste de innan jag blir helt galen! De enda som är bestämt är att jag och Emilia ska ta och gå ut och gå idag.. en lång promenad.. Men de blir lite senare när solen varit framme och "värmt" lite :p Nä nu ska vi kliva upp och äta lite frukost sen får vi se..

tack och hej

Följ min blogg med bloggkoll
2008-10-18
 15:53:57

fy fan vad jag mår skit..

Hoppas ni är nöjda nu.... och att du också vänder mig ryggen.. de trodde jag aldrig... fy fan.... !!! önskar ni visste hur de ligger till egentligen.. då skulle ni få känna hur de känns att må dåligt för då skulle ni förstå så fel ni har... Men jag lovar att de kommer...  men men.. hoppas ni får ett trevligt liv..  Men oss kommer ni inte ha i erat liv nå mer...

2008-10-17
 09:12:02

God morgon...

Har sovit som en stock i natt..

Brukar vakna flera gånger men jag vaknade bara en gång, kring 4 tror jag de var.. Men somnade om lika fort.. Sen så ringde väckarn 6 idag (fuskade lite) men då ville Emilia sova en lite stund till så då låg vi och mös/halv sov till 5 i 7.. :P Det var super mysigt! Sen var de bara snabbt upp och på med kläderna och borsta tänderna och iväg till dagis.. Som tur är äter dom ju frukost på dagis.. Nu måste jag själv bara få i mig nå frukost..

Känns som att min dag inte kommer vara nå kul alls.. Har inte haft nån rolig morgon.. Men förhoppningsvis så vänder de snart... Men men.. nu kan jag bara vänta och se vad dom säger.. huvva va jobbigt att vänta så här...

Får se vad som händer ikväll.. Madde vill att jag ska följa med ut på Kalles.. Men jag vet inte än hur jag ska göra..

Nä nu skriker magen :P

tack och hej
2008-10-17
 08:15:35

Oh Laura - Release Me

 

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I have the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me
Release me
Release me..

2008-10-17
 00:03:46

Nu är de sängen som gäller...

Har kommit i säng så sent ett tag nu så ikväll blir de andra bullar :P

Hehe.. fast klockan är ju ändå gode mycket nu om man stiger upp kring halv 6 på morgonen men tidagare än vad de varit iaf.. Men vi får se när jag kommer somna.. För jag har börjat ha jävligt svårt att somna nu igen också.. Men allt är ju gode rörigt just nu.. Och hostan gör de fan inte lättare att somna.. :-S Men den här gången ska de inte gå så långt som de gick förra gången.. men än så länge oroar jag mig inte.. men men.. Nä nu säger jag god natt till alla!

tack och hej
2008-10-16
 23:54:52

Har börjat gilla dom här starkt!!

2008-10-16
 18:48:04

Björn Gustavsson är ju kung!!

2008-10-16
 08:21:05

Hostar som en tok fortfarande...

Hela natten och hela morgonen har jag hostat..

Har hostat så mycket att nu hostar jag blod.. Fy fan.. Lite less jag är. Trodde igår att de började bli bättre men icke det... Det är sjukt jobbigt.. Det enda som är bra med de här är nog att jag knappt rökt nå på flera dagar.. Sen har jag nog sovit konstigt för jag har helvetes ont i ryggen också.. Måste gå och äta och ta nå medicin så de blir bättre... Men jag ska vara frisk innan helgen har jag bestämmt, nog för att de blir lungt men vill ändå vara frisk...!

Känner de är gode mycket klagomål i min blogg nu för tiden.. Måste börja skriva lite positiva saker också.. Som... Ja de finns ju så sjukt mycket positivt att säga om mitt liv just nu.. eller så inte... Nämen smsen jag får av dig varje dag hela tiden är helt underbara! Tack för i natt.. Många av dom kommer jag spara.. önskar bara att allt var lite annorlunda.. men men.. Jag vill förlåta... men de är inte så jävla enkelt..
Du har tjuvat en stor del av mitt hjärta...

Nä nu blir de plugget..


tack och hej
2008-10-15
 20:07:10

Lite info om mig...

TIO FAVORITER

1. tv kanal ? Jag tror de är 5an, men ibland 3an
2. blommor ? plast

3. färg ? hmm.. på vad?

4. sport ? hockey och fotboll är kul att titta på, innebandy är kul att spela :p

5. affär ? gina tror jag

6. musik ? ja du de är mycket..

7. mat ? Allt med fisk och kyckling

8. årstid ? Sommarn är bäst!!!

9. djur ? Pålle

10. stad ? Göteborg


TIO FAKTA

1. hemstad - Piteå, men drömmer mig bort :p

2. hårfärg - Blond egentligen, men nu brunt..

3. längd ? 161

4. frisyr ? sparar långt.

5. ögonfärg - typ blåa

6. skostorlek - 38-39

7. humör ? svänger...

8. orientering ? straight

9. tillgänglighet ? inte tillgänglig

10. vänster eller högerhänt ? Högerhänt


TIO SAKER OM DITT LIV

1. har du någonsin varit kär? - ja, men slutar aldrig bra..

2. tror du på kärlek? Jag vet inte...

3. varför tog ditt senaste förhållande slut? Han var otrogen..
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Oh ja!!

5. har du någonsin krossat någons hjärta? inte vet jag..

6. har du någon gång blivit kär i din bästa vän? Nej

7. har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? inte älskat men lite kär, ja

8. är du rädd för att starta ett förhållade med någon? Ja det är jag...

9. har du någonsin haft en hemlig beundrare? haha inte vet jag...

10. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske inte kärlek men ja..


TIO SAKER: DET DÄR ELLER DET HÄR

1. kärlek eller pengar ? Kärlek så klart

2. vin eller öl? Vin

3. dag eller natt ? dag, älskar ljus och sol

4. one night stands eller förhållade? Förhållade, självklart !

5. tv eller internet? - internet tror jag

6. pepsi eller cocacola ? Coca cola, men helst fanta

7. vild fest eller romantisk hemmakväll ? romantisk hemmakväll :p

8. färgfoton eller svart/vita foton ? hmm.. svartvitt tror jag..

9. telefonkontakt eller face to face ? face to face såklart!

10. aim eller myspace ? Inget


TIO "HAR DU NÅGONSIN"

1. har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? haha AAH

2. har du någonsin varit med i ett slagsmål? Nej

3. har du någonsin gjort ngt du ångrat? jo de har väll alla

4. har du någonsin hoppas bungyjump? Nej, men vill jätte gärna prova..

5. har du någonsin varit på en husbåt? Nej

6. har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? nej

7. har du någonsin önskat ngn att göra sig riktigt illa? Kanske de.........

8. har du någonsin gått på bio ensam? Nej, gud så trist..

9. har du någonsin gillat ngn som inte gillat dig tillbaka? ah då..

10. har du någonsin tyckt att världen suger? Ah typ gode ofta ibland :P


TIO KÄNSLOR

1. Saknar du någon just nu? Jaaaa fy fan
2. Är du glad? oftast vill jag säga men...
4. Är du uttråkad? njä.. hehe
5. Är du tysk?
6. Är du irländare?
7. Är du fransk?
8. Är du italienare? nä (hmm var de inte 10 känslor?!?!)
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej och aldrig varit
10. Gillar du någon just nu? Ah de gör jag.....

2008-10-15
 19:00:23

Läste "dagens 100 ord" på lunar nyss..

hehe.. de var om bloggar..

Jag måste först börja med att jag inte alls skriver för att bli känd och tjäna pengar.. För mig är de mer för att avreagera mig, lite terapi och sen så råkar de bli att jag skriver de i en blogg.. Men samtidigt är de mycket jag inte riktigt vågar skriva här heller.. Man håller inne med väldigt mycket också.. Men jag tycker de är kul.. Jag försöker ju inte sälja mig själv eller så.. och jag skriver ju inte direkt så intressant inlägg heller.. och har absolut inte så många läsare :p men de är som kul ändå att se att folk faktiskt varit in och kollat på ens blogg.. och ännu roligare när dom kommenterar..

så här står de iaf..

"Bloggar.

Det här med bloggar nu alltså. Det är blivit en ny trend nästan och bara fler och fler skapar sina egna bloggar. De flesta kämpar för att bli lika kända som Blondinbella, Kissie, Alex osv. Tjäna pengar på att skriva vad man gör på dagarna. Jag tycker det är helt patetiskt det dom gör men endå så läser jag konstant vad dom har att säga. De som ligger i toppen i Svergie är såklart roligast att läsa. Men vad är det som är så intressant ? Veta deras "dagens Outfit", vad dom äter ? Jag förstår inte. Men endå så läser jag själv. "



Jag kan tycka de är lite sant, men samtidigt måste jag erkänna att jag faktiskt läst bloninbellas blogg nån gång då och då :P haha.. Men egentligen är de ju inte så intressant, varför vill man veta vad dom gjort hela dagarna eller vad dom ska ha på sig.. hehe.. jag vet inte men de har bara blivit så.. Deras liv känns inte nå bättre än mitt bara för att dom är känd så jag förstår inte vad som är så speciellt.. :P men men.. Jag kan förstå mer om man är och läser en kompis blogg för dens liv har man ju lite med att göra så då blir de ju mer bara som att man hänger med i vad som händer och sker.. ah men inte vet jag.. ha så kul i blogg världen :P hahahah

tack och hej

2008-10-15
 16:42:53

ja ibland blir de som de blir..

Tor inte du kan hota mig och sen ska vi kunna fortsätta vara kompisar... Så funkar de inte...


Min dag blir lugn och skön idag också.. Vill och bada med patricia och hennes kompis men de blir nog inte.. :-S Blir nog kanske poppa nå popcorn och mysa framför tvn.. själv... alltid lika roligt :-P hehe.. får kolla ifall de finns nå som är värt att se.. Annars får man väll *pip* ner nån film.. hehe.. Men de kan bara bli bättre nu, allt är i botten nu så nu är de bara titta uppåt och vänta... saknar dig super mycket lovely... Nä nu ska jag göra nå middag...


tack och hej

2008-10-14
 10:41:31

Helvetes hostfan...

Jag hostar som en tok.. Hostar tills jag spyr..

Har gjort de hela natten och de fortsätter än.. Jävligt less nu.. Har tagit host medecin men de hjälper fan inte.. Snart blir jag helt jävla galen.. Det har gjort ont men nu börjar de göra helvetes ont.. Snart börjar jag typ hosta blod känns de som.. Emilia hon har haft jävligt tur för hon har inte alls blivit smittad.. märks inte alls på henne nånting.. peppar peppar... Nu ska jag vila en stund och hoppas på att de blir bättre....
Önskar du var här och höll om mig! Hade behövt de nu.. även om allt är som de är...

tack och hej
2008-10-13
 19:40:07

Livet kan vara jävligt orättvist..

Tur bara jag jag har Emilia och alla andra som står mig nära..

Igår var jag hos nisse och såg film med han och coffe.. Var väldigt trevligt om man bortser från allt petande i örat och alla gaser som en viss person släppte ut :P haha... Nu har coffe farit tillbaka till norge men han kommer tydligen under nyår men han har planerat att jag och nisse ska komma och hälsa på innan :p Skulle vara kul att fara dit och se huset han köpt :) Verkar var jävligt stort och fint.. men man får se.. Sen for jag till mange och så körde han mig till mamma, och där surrade jag med en fram till typ 3 och steg upp i morse typ 7... man har varit lite seg idag kan jag lova! haha

Nu vet man då lite mer om hur framtiden kommer se ut, och de var inge kul.. Men klarar vi de här då klarar vi allt kan man som säga.. Får se vad som händer och sker.. Önskar bara de var lite annorlunda.. lite mindre tjafs bara.. men men.. tiden får utvisa vad som sker.. Jag ger då inte upp... Men de får inte bli nå mer.. För då orkar jag fan inte.. de kan jag lova...
Nä nu ska jag poppa lite popcorn och mysa framför tvn..

tack och hej
2008-10-12
 12:51:40

helgen som varit...

Ja den var trevlig..
Var ut på kalles både fredag och lördag.. Men skötsam :p Men de känns att de blivit sent och så för idag är jag seg!! haha... Men men.. Nästa helg blir de hel lugnt.. de kan jag lova!! Har varit väldigt trevligt att träffa Coffe.. Jag och nisse måste ta och pallra oss dit och hälsa på och se huset dom köpt.. av bilderna jag sett så ska de vara gode fint.. Sen måste jag prata lite med leffe idag innan han far så man får veta vad som hände efter att han släppte av mig.. hhahahaha... Och sen får jag se om jocke håller de han lovade om att vi skulle gå och ta en fika ch umgås lite i veckan.. haha.. vi får se säger jag bara!! Nä om man skulle gå och tvätta av sig sminket och så..
Önskar jag kunde ligga och mysa med dig nu.. men de går ju som inte..

tack och hej
2008-10-10
 07:59:23

Nu får vi se..

Hur den här dagen blir.. hehe..
Tänk hur livet leker med en ibland alltså.. :p Jag försöker inte vara djup eller så men de är ju sant.. Jag tycker inte jag gör så många "fel" val men ändå så blir de skit av hela grejen.. Men jag försöker se framåt och hopps på de bästa.. Hoppet är ju de sista som lämnar människan.. eller hur den nu går :p Nä snart blir de duschen och sen plugga lite.. Måste läsa den där gud förbanat tråkiga boken.. :S Sen ska jag nog försöka få tag på jenny för att planera lite närmare om ikväll.. Ska bli kul att träffa coffe.. Fast de var ju inte sååå länge sen sist.. Pdol var han ju här men men.. Blir middag och sen party hos nisse sen skulle jag inte bli förvånad ifall de blev "En helt galen krog, KALLES" hahahaha.. Kunde dom inte bara skrivit Kalles.. För sååå galen är den ju inte, tycker jag.. Är inte så peppad måste jag erkänna.. Men så är de alltid nu för tiden känns de som.. Men de är så mycket annat i huvudet just nu så man har lite problem med koncentrationen... hehe..  Men sen när jag vilat, duschat, gjort mig iordning och är iväg då blir de nog bättre.. Eller så blir de sämre.. vi får se.. Nä nu måste jag sluta.. men men skriver säkert mer sen...

tack och hej
2008-10-09
 22:42:30

den här dagen..

Har varit intressant... Vill inte gå in på varför men ja...
Sen har jag umgåtts lite med jenny ikväll.. Var väldigt trevligt.. Men nu vill jag bli frisk.. känns surt att vara sjuk nu precis inför helgen.. Fast de är ju gode typiskt.. så blir de ju som alltid.. Blir att fira Coffe imorgon, ifall man nu inte blir ännu sjukare så.. Blir så att jag och jenny ska laga middag till coffe och nisse och sen så kommer resten av folket :P

Alltså de känns så surt att de blev så där för dig.. Fan alltså.. Men nu kan de endast bli bättre..!

Men nu ska jag gå och sova

tack och hej
2008-10-09
 07:08:49

Nu är man ännu sjukare...

Har världens feber, ont i halsen, ont i örat, ont i huvudet och ont i magen...
Blä och fy fan... Är helt slut i kroppen.. Men nu kan de nog int bli värre.. Mår så jävla dåligt psykiskt och fysiskt så nu tror jag inte de blir nå sämre.. Ska snart gå med Emilia till dagis så jag kan fara hem och sova.. måste försöka vila upp mig så jag blir frisk.. vill verkligen inte vra sjuk..
Nä nu ska jag springa med Emilia..

tack och hej
2008-10-08
 22:35:22

jag som kände på mig en sak...

och de vart den värsta tänkbara dagen i mitt liv nästan... Jag är helt tom.. och feber har jag också fått.. blä och fy fan...


tack och hej
2008-10-08
 08:37:41

jag känner på mig en sak...

och de är att den här dagen kommer bli underbar!!!

Idag ska jag plugga hemma.. Men de kommer gå bra.. men måste förbi mamma och hämta den där boken som hon har... Har tänkt jobba mycket på svenskan idag.. Ska göra en text analys och lite andra lösa uppgifter.. på måndag hade jag tänkt göra prov i svenska eller matte har inte riktigt bestämt mig... men på fredag måste jag ha bestämt mig :D
Nä nu ska jag börja plugga sen städa lite..

tack och hej
2008-10-08
 00:34:39

Kvällen har varit väldigt lugn..

Sett lite på tv och myst med Emilia..
Vi har ätit lite hemma gjorda popcorn.. mums..
Är lite orolig i kroppen just nu men imorgon får vi veta..
Håller tummarna och ber till gud!! Imorgon blir de en sväng på stan till 12.
Sen ska jag hämta emilia klockan 3..
Måste klämma in nå pluggande där också.. Men de har jag hela kvällen till iofs..

Nä nu blir de sängen och sova för mig.. Måste orka upp imorogn också..

Tack och hej
2008-10-08
 00:23:39

Naaaw....

Bara jag tänker på dig sprider sig en varm känsla i hela kroppen...
Hjärtat slår ett slag för min kärlek till dig..
Ett slag som ekar i evighetens oändliga paradis land..
Där du jag och Emilia vandrar hand i hand...
I kärlekens outröttliga band

2008-10-07
 19:49:21

underbar låt....

2008-10-07
 17:30:08

Neej...

helvetes helvete... Det får inte vara sant!!! Jag hoppas verkligen inte de blir så...............
2008-10-07
 14:00:13

Nu har man kommit hem från skolan..

Fan va bra de gick med bokrecensionen..
Jag fick grymt mycket beröm över hur bra jag skriver.. :D:D:D Har inga problem alls att få MVG i svenska.. sen så matten går också super bra så där blir de inga problem heller..
Nu ska jag läsa en gammal bok.. fan va trist.. jag tycker inte om att läsa böcker alltså!! Sen läsa en som inte ens intresserar mig är ännu värre... Men men måste göras..
Dejten med Jenny blev inställd idag så vi får se när de blir.. hehe... Men imorgon har jag dejt med Madde så de blir trevligt :P Vi ska och fika på stan och surra på lite.. Hon har som blivit min psykolog just nu :p men hon har ju jobbat på kvinnojouren så hon vet ju vad hon pratar om.. Känner att hon ger mig väldigt mycket.. Men de är ju inte allt vi surrar om.. Sen till helgen kommer Coffe till pite, de ska bli jävligt kul! Han fyller år så de blir väl att vi firar han på något sätt..
Mer om de sen när jag vet mer :P
Nä nu ska jag gå och fortsätta läsa den där jävla boken och kanske räkna lite matte..

förresten patricia låg och sov när jag kom hem :P hehe.. men nu har hon farit till stallet

tack och hej
2008-10-07
 09:34:52

Åh va trist...

Sitter på skolan och skriver på min bokrecension..
fan va trist de är! och jag kan lova att jag är världelös på de också :P
men men.. bara göra de.. finns inget annat att göra.. Men nu har vi rast så då tänkte jag skriva lite i bloggen.. Sen har jag en och en halv timma till svenska sen blir de matte och sen ska jag hem och ta de lugnt!! Då får vi se om patricia fortfarande är kvar hos mig.. Hon låg då och sov när jag for i morse..
Och nu har man fått i uppgift att ta hand om snobben.. Chili är i löpen och dom har redan tjuvparat sig en gång så vi får hoppas de inte blir nå valpar.. men han är som snäll så de ska nog gå bra.. har som ändå saknat lite att ha hund.. Men vill inte ha en på heltid just nu så de blir bra att få låna han ett tag och sen lämna tillbaka han.. haha..

Nä nu ska jag kolla vidare lite och sen börja jobba igen :p

Tack och hej
2008-10-06
 11:19:00

lite måndagsmys i hallen...

Var väldigt trevligt..
Fan att du inte kunde stanna längre.. men men.. Fick ju lite iaf ;P Bara att vänta och se då..
Sakerna du skrev till mig igår gjorde mig jätte glad.. De var egentligen inge speciellt men ändå.. Kändes att de verkligen kom från hjärtat..

tack och hej
2008-10-06
 08:08:48

Det ska du veta..

Jag skriver om de jag tycker är jobbigt och de som är i mitt liv just nu.. Och du utgör en stor del nu fast varken du eller jag vill de.. Så därför skriver jag om dig och de du säger gör och allt som har med Andreas grejen att göra.. Jag har egentligen inget emot dig men att stå och skrika att jag ska dö och så är ju gode onödigt för de tror jag inte du tycker egentligen.. Jag tycker du borde förstå att ja bara gör dig en tjänst.. precis som du gjorde när du hade sex med min kille medans vi var tillsammans.. då skrev ju du efteråt och sa de.. Kändes ungefär som att du skrattade mig i ansiktet när du sa de.. Så jag vill bara var lika snäll tillbaka.. Men jag kan glädja dig med att han har ljugit väldigt mycket för mig nu dom senaste dagarna.. Nä nu orkar jag inte skriva nå mer om de här.. nu blir de lite terapi.. youtube.com alltså... HAha

tack och hej
2008-10-05
 23:50:20

Till dig nu som hatar mig..

Om du tänker efter så gör jag ju de inte egentligen för att såra dig..
Utan de är ju Andreas jag vill såra.. Dig är jag ju bara ärlig mot.. Okej jag har valt helt fel tidpunkter för de kanske men de har jag ju inte kunnat veta.. Sen så vill jag inte att du ska behöva gå och tro nå och så är de helt annorlunda.. Jag kan inte förklara varför jag fortfarande kan tycka om han men de gör jag.. Du säger att jag har dåligt självförtroende eller vad du nu sa, kanske de stämmer kanske inte men jag kan inte förklara.. Jag vill bara att andreas får de hett om öronen och förhoppningsvis lär sig och skärper sig..
Men jag har då iaf inte skrikit att jag vill att du ska dö eller liknande.. ja de var onödigt att gå in på detaljer om de där men de du gjorde var då värre.. Men du ska veta att jag har ingen emot dig personligen.. !! Och jag har ALDRIG ljugit för dig!!

tack och hej
2008-10-05
 20:25:43

hehehe...

2008-10-05
 19:29:41

Att jag låter dig fortsätta stampa på mig!?!?!?!

Jag fattar de inte..
Det är helt sjukt.. Men jag älskar ju dig ändå.. de är de jag blir mest förbannad över.. Hur kan jag göra det!?!! Sen så kanske jag har gjort den där andra illa nu lite väl mycket men jag vill bara du ska veta saningen.. Han behandlar oss två som jag vet inte vad.. finns nog inget som kan förklara de.. Önskar att jag aldrig träffat han.. allt hade varit så mycket lättare då.. Fuck you!!

Tack och hej
2008-10-04
 23:06:34

En liten fråga...

Det här med att hämnas.. Är de jätte hemskt och elakt? :P
2008-10-04
 22:56:20

Fredagen...

Ja vad ska man säga..
fan vad de hände saker den dagen alltså.. mest dåliga men vissa roliga också..
Festade med Madde, Catta, Jocke och Jenny hemma hos Madde. Sen vart de Kalles och sen efterfest hemma hos mig.. Jag har fått höra att jag borde dö och att jag är dum i huvudet bara för att jag berättade till en tjej att hennes kille var otrogen.. Jag har blivit behandlad ännu mer som skit av idioten.. Har hänt en sak med en kompis som jag inte kan gå in på nå mer men de är jätte jobbigt.. jag var tvungen att skicka ut en från mig som jag egentligen inte borde behöva, går inte in nå mer på de heller :P Men Jag har haft kul ändå.. men baksmällan jag haft idag har inte varit lätt.. kommer inte ihåg ifall jag varit så dålig någonsin som jag varit idag.. inte för att jag var super full igår.. eller... aja.. strunt samma.. Hade fruktansvärt roligt ändå.. Men jag och jenny på efterfest med en massa killar gör jag inte om nå mer :P Och alla under 21 HAHAH Thats life :P Nu känns de som att man lever igen lite.. För nu vet jag att jag kan ha kul fortfarande.. Idioten tar inte riktgt all energi från mig.. 
Måste fixa hejn med mig själv nu så jag får till allt.. Men När idioten hatar mig så mycket som jag hatar han då är jag nöjd. Låter jätte hemskt att jag skriver så men ni vet inte vad han gjort mot mig.. Kan säga helt säkert.. De finns inget som är äkta kärlek!! Du tror du tycker om nån men de här med kärlek de kan inte stämma.. Och om de finns, finns de då kärlek för alla?
Nä nu vart de för mycket tråkigt och surt snack de måste vi sluta med...
Nu ska jag surra vidare och sen sängen..

Tack och hej
2008-10-03
 16:17:47

dom här är grymt bra!!!

2008-10-03
 16:15:19

Alla vänder sig emot mig känns de som

Vill inte gå mer ingående om de men så känns de..
Och ni vet vilka ni är.. Mitt liv är verkligen inte bra nu.. Och de blir inge bättre.. för varje dag är de nå nytt känns de som.. Jag förstår inte vad jag har gjort för fel?!  Nä nu ska jga gå och göra nå mat..

Tack och hej