2009-01-30
 11:02:34

Väldigt vacker.. tycker jag..

2009-01-30
 10:00:04

Onödigt vetande...

Visste du att...


...man nyser i en hastighet av 160km/tim


...den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.

...den genomsnittliga 18-åringen sett 26000 mord på TV!

...det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.

...spetälska är den minst smittsamma sjukdomen av alla smittsamma sjukdomar.

...myror alltid ramlar på höger sida när de är berusade.

...en krokodil inte kan räcka ut tungan.

...en gris-orgasm vara i 30 minuter.

...en kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

...människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

...elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa.

...
utan färgmedel är Coca-Cola grönt.

...den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.

...ordet kuk betyder liten utväxt.


...ett normalstort anus kan utvidgas till 1dm i diameter.

...blåvalen har världens största penis, 5,5m lång.


ja de finns hur mycket som helst...
Haha.. Jag tycker ju sånt här är kul..

tack och hej
2009-01-29
 17:59:46

En väldigt seg dag..

Idag har varit en seg dag..
Måste göra något känner jag..


Undra ifall man skulle gått till affären eller nå.. Bara så man gjort nå.. Jag känner mig så jävla slö.. haha.. Nä men jag har varit och hälsat på hos sötisen idag, det avr väldigt tervligt!! Önskar bara..!!! Men men.. Man kan ju inte få allt här i världen.. Annars blir de då lugnt i helgen.. mysa med Emilia och så.. Ska förbi Jennica en sväng på lördag! Hon lovade skicka en inbjudan till mig på posten och då lovade jag komma och det gjorde hon så, sötisen.. Så dit ska jag fara en sväng, blir inte att dricka nå men hälsa på och se iaf.. Har aldrig varit till hennes lägenhet.. :) Kanske får lite mer energi till bloggen också.. Det går väldigt mycket i vågor! Men allt börjar kännas mycket lättare nu.. För i allt dåligt så finns de något bra nu.. !!!Peppar peppar!!! Nu vill jag stå stadigt ett tag.. Har varit i botten ett bra tag nu och jag behöver få lite solsken.. Fast borde kanske inte hoppas för mycklet för då skiter väll allt sig ändå.. Men jag har väldigt mycket stöd av mina nära och kära.. Och det är jag evigt tacksam för!! Nä nu ska jag gå och känna hur kallt det är ute så kanske man springer iväg på affären..

tack och hej
2009-01-29
 09:35:09

Okej..

Det har hunnit hända mycket dom senaste dagarna.. Kan som inte berätta allt för mycket är väldigt personligt.. Men känner mig som ändå mycket gladare än vad jag varit ett tag, men lite info kan ni få :) Jag har träffat mycket folk, några jag absolut inte vill träffa sen några som jag verkligen har saknat! Sen har jag fått väldigt mycket bra nyheter, men dom berättar jag inte mer om förens jag vet exakt hur de kommer bli, men de handlar om jobb.. Men sen så har jag fått dåliga nyheter också.. Men jag försöker att inte ta dom till mig just nu för nu vill jag må bra.. Blir inte bättre av att jag går och tänker på de hela tiden.. Sen har jag kommit en vän mycket närmare och jag blir så glad för det!! Hon hjälper mig genom allt och hon anar inte hur lycklig och glad jag är som får ha henne som en vän! Tack Madde!

Men måste säga att den personen jag träffade som jag sknat skrev jag om i ett tidigare Inlägg och sen en dag så sprang vi på varandra.. För mig kändes de helt underbart.. Vi stod och kramades en stund och pratade.. Vi ska gå och ta en fika till veckan.. Det ska bli RIKTIGT trevligt.. Så de längtar jag till..!!

Sen så saknar jag älsklingen väldigt mycket nu..!!!! Men jag får sysselsätta mig med annat hela tiden annars blir jag galen!! Önskar han förstod hur mycket jag faktiskt älskar han.....

Och nu har jag äntligen färgat håret och fixat det.. Såg ju sååå hemskt ut nu på slutet!! Madde var förbi igår och hjälpte mig med det.. Mycket kvar att fixa men de tar sig..

Hoppas ni har de bra alla!

tack och hej
2009-01-29
 00:22:55

Ingen energi....

Har egentligen jätte mycket att skriva om, mest roliga saker men även tråkiga.. Men har abolut ingen energi att skriva det.. Men imorgon har jag tänkt skriva!! Ska ni få höra en massa som hänt dom senaste dagarna...

Men tills dess.. Ha de bra!!

tack och hej
2009-01-26
 20:08:27

Så sant!!






Jag kan inte säga det bättre själv!!!
2009-01-25
 22:00:15

Tjejsnack och mys med älsklingen

Alltid lika trevligt! Måste bli lite oftare bara!!

Jag och Madde for på Thai garden ikväll och åt super god mat, hon var så gullig och bjöd mig :D Det var super trevligt!! Han prata mycket strunt och mer viktiga saker.. Madde är verkligen en person man kan prata allt med och som hjälper en genom mycket! Tack madde för att du finns! Sen for vi och körde en sväng, for och hämtade upp hennes kille och sen for vi och tog en rök med jocke. Vi fick lov att berättade för han lite om fredagen.. :P hahaaha.. Han kom som inte riktigt ihåg allt!! Jassi Jocke :p Sen for jag tillbaka till mamma.. Har haft ett super mysigt och givande samtal med älsklingen.. Saknar han väldigt mycket!! Kanske flyttar hem nu imorgon också.. Beroende på hur allt går.. Känner att de är så mycket irritationsmoment just nu som tynger ner mig så jag orkar som inte ta itu med allt som jag skulle behöva.. Usch va jobbigt.. Men men de är mycket positivt också så det ska nog gå bra.. Saknar min säng väääldigt mycket nu.. och ensamheten.. Inte för att jag är ensam, har ju Emilia men sen när hon sover så har jag ju min egentid.. Den saknar jag också.. Men samtidigt då har jag behövt att ha folk runt mig så jag kan känna mig trygg.. Ah men de blir nog bra i slut ändan!!

Kram på er alla mina vänner..
Och Puss o Kram på dig Andreas

tack och hej
2009-01-25
 09:34:55

Fy fan vad dåligt jag börjar må när jag läser sånt här!!

En 20-årig ung man gick in på ett dagis och hög ihjäl tre barn och en vuxna, men skadade många många fler. HUR kan man gå in på ett dagis med avsikt att döda små barn!? Ja kan verkligen inte förstå det!! Det är oskyldiga barn som har hela livet framför sig! Dom var ju bara på dagis som dom säkert ofta är, lekte och hade kul.. Sen helt plötsligt blir de rena massakern.. Jag tänker också på dom stackars föräldrar som inte fick komma och hämta hem sina barn när dagen var slut! Och jag får en klump i magen, börjar rent må riktigt illa!! Jag hade inte velat leva ifall något skulle hända Emilia!!! Sen hade han tydligen en lista med ännu fler adresser till olika dagis.. Han hade tydligen tänkt fara till fler ställen, planerade mörda sammanlagt 67 människor!! Han vad sminkad som Jokern i Batman och gick under namnet Satan. Han hade även en skott säker väst under sina kläder den fega jävlen! I sin väska hade han en kniv, en liten yxa och en låtsas pistol.. Han hade verkligen planerat allt länge.. Fan va obehagligt! Det finns så sjuka människor här i välden, vi måste bli bättre på att ge om hjälp och förståelse innan något sånt här händer!! Sånt här får inte hända helt enkelt ju!!!  Tycker den människan verkligen ska få sota för sitt agerande för resten av hans liv!! Livstid ska han få och riktigt livstid inte nå 10-12år. Nu vet jag inte hur de funkar i Belgien men jag hoppas dom verkligen straffar han!!  FY FAN!!! Ifall du vill läsa mer Klicka Här


Foto: omwc dendermonde
2009-01-24
 15:13:23

Bli avsugen i 110 :-p

Fan va kul jag hade igår!!


Det började med att jag och Emilia for med Madde på stan och shoppade lite olika grejs.. Sen for vi och handlade till middagen och hem till mig och hämtade lite saker, två gånger :-S Kommer alltid på efter att vi åkt från mig att jag glömmt nå.. Sen for vi tillbaka med Emilia till mormor, så då blev man barnfri för kvällen :-) Så då for vi tillbaka till madde och jag färgade hennes hår och medans hon hoppade i duschen så började jag med maten, tacos blev det.. Det vart super mumsigt! :D Men jocke han var sen som vanligt! Förstår inte vad de är som tar sån tid för han?! Han är kille ju :p

Men men vi åt då maten kring 6 och sen diskade vi undan så de vart fint igen.. Madde är ju som ett litet städfreak :P haha.. Nä men sen kom då Lena förbi en snabbis, var som trevligt! Har inte träffat henne på år och dar känns det som!! När vi gjort oss färdiga så satte vi oss i soffan och surrade på.. Det var de rubriken kom på tal :P HAHAHAH Jocke gjorde den roligaste demonstrationen om hur de skulle gå till.. Madde filmade så jag ska höra ifall jag kan få lägga upp det så ni får se den!! Hade varit så jävulskt kul.. HAHAHA.. Men jag tvivlar starkt..

Sen blev de då krogen.. Var gode lagomt med folk ändå.. Mycket trevliga människor men även som jag absolut inte tycker om.. Speciellt hon som skriver massa skit om min syster i hennes blogg och sen på krogen kommer fram och fjäskar.. Då fick jag spader!!! Ifall hon läser de här ska hon veta att de biter inget av de du säger till mig, MEN KOM FÖR FAN INTE OCH LÅTSAS BRY DIG OM PATRICIA!!! Du har gjort henne så jävla illa.. Fy fan för Patricias vänner.. Kan inte säga många av dom som behandlar henne snällt!! Men men hon förlåter för lätt.. Sen gick brandalarmet på Kalles så då vart de att utrymma lokalen.. Inte för att de var många som gjorde det :P men de var nå falskt alarm..
Var nog på dansgolvet den mesta tiden jag var på kalles...

Sen fick man ju träffa Maddes nya kille lite mer också! Han verkar jätte trevlig.. kanske inte en miljö han riktigt trvides i men ändå! Är sååå lycklig för henne skull! Hon förtjänar de verkligen!!

Det var då lite om min kväll igår.. Den var för det mesta jävligt lyckad!!
Tiden gick lite för fort bara men men..

Nä nu ska jag börja planera inför middagen..
Nå förslag på vad man kan göra?


tack och hej
2009-01-23
 10:49:44

Det går helt överstyr!!

Vi vet att rökning och drickande sjunker mer och mer i åldrarna hela tiden. Nu kan man nästan se 10 åringar röka och dricka. Även sex börjar man ha mycket tidigare nu... Men de här är ju galet!!

3-åring rökte – mamman dömd för misshandel


Vill börja med att säga att det är helt rätt att mamman dömdes för det! Men hur fan tänkte hon?! Pojken var tre år, helt oförstörd och oskyldig!! Kroppen har ju precis blivit färdig utvecklad nästan och ska redan förstöra den..
"– Det såg ut som om han hade rökt i flera år, sade åklagaren som åtalat pojkens mamma för barnmisshandel till BBC."
Man kan ju inte direkt bry sig om sitt barns hälsa då!! Alla vuxna vet ju som hur farligt det är att röka.. Nej jag blir lite upprörd när jag läser sånt där! Jag är ju väldigt orolig för hur de kommer se ut när Emilia blir äldre.. Hur jag ska göra med henne ifall hon börjar tidigt, och hur jag ska göra för att hon inte ska börja nå tidigt!?!?!? Jaja men de får väll tiden utvisa....

Tack och hej
2009-01-22
 16:31:40

Lyssna och njut...

2009-01-21
 22:07:16

Valpisarna är gode så jävla tuffa!!

Vi for och miljötränade dom lite,
vi for till stallet :p



Dom är hel coola.. Brydde sig inte alls om hästarna skottkärrorna eller annat konstigt som fanns där.. nosade på Pålle men sen var de bra med det.. Skyggade inte undan nå!! Sen ut och sprang där utanför fram och tillbaka som tokar :p Dom har haft skit skoj.. Och inte var de nå problem att åka bil heller... Men nu är dom helt utslagna.. hehe.. Men de är bra.. Hoppas dom håller sig lugna hela natten :-S Inte alltid dom är de.. Ibland vaknar man kring 4-5 och då är de full rulle i hallen.. Fram och tillbaka springer dom och busar.. Men men, man kan väll inte räkna med något annat nu när dom är så små och livliga..


Nä nu ska jag kolla runt lite, sen kanske se nån film och sen sängen..
Kram på er alla

tack och hej
2009-01-21
 00:10:23

Sen hittade jag ännu en kul sak som jag var tvungen lägg upp :P

2009-01-21
 00:09:34

Hittade nå roliga klipp på youtube som jag avr tvungen lägga upp :p











2009-01-20
 23:18:59

Hejsan...

Känner att jag vill uppdatera lite.. Men vet som inte vad jag ska skriva..
Känns som att de finns så lite positivt just nu..

Har haft en jobbig dag idag.. Vart mycket att göra och sen så har de varit massa tjafs också.. Känns som alla nära mig har bråkat antingen med mig eller med andra nära mig.. Jag vill att alla runt omkring mig ska må bra och vara glada.. Vill inte att de ska vara så hör mycket bråk och tjafs för skit saker egentligen!

Sen har jag börjat tänka på hur mycket jag saknar en viss person.. Känns så jävla tråkigt att vi glidit isär från varandra.. Men jag har samtidigt inte orken att hela tiden vara den som hör av mig så de får bli så här just nu.. Hoppas den personen läser det här och kanske förstår mig.. Jag är inte den perfekta kompisen men just nu har jag inte mer ork än så här.. Önskar och hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig! Du kommer alltid förbli min bästa kompis och den som förstår mig bäst!

Nä nu ska jag gå och sova.. Börjar bli lite sent!
Kram
på er alla!!

Tack och hej
2009-01-19
 23:09:42

Jag är såååå LYCKLIG!!


Ida, underbara Ida har utsett mig till vinnare av denna superfina design!!

Vill än en gång säga tack tack tack så mycket!
Visst var den super fin!?!??!

Tack och hej
2009-01-19
 13:05:00

Andreas läste den här för mig igår, tyckte den var jävligt bra! :)

 

 

....för skatterna jag betalar
- för det betyder att jag har ett jobb.

....för att jag måste städa efter en fest
- för det betyder att jag har vänner.

....för att kläderna är lite trånga
- för det betyder att jag har mat på bordet.
 
....för att gräsmattan behöver klippas,
fönster tvättas och hängrännor rensas
- för det betyder att jag har ett eget hem.

...för skuggan som bevakar mitt arbete
- det betyder att jag är ute i solen.

....för alla klagomål på politiker
- för det betyder att vi har fri yttranderätt.

....för att parkeringsplatsen är längst bort
- för det betyder att jag har råd att ha bil.

....för min höga elräkning
- den betyder att jag har det varmt.
 
....för kvinnan i kyrkan, i bänken bakom mig,
som sjunger falskt
- för det betyder att jag kan höra.

....för tvätthögen på bordet
- för det betyder att jag har kläder att ta på mig.

....för trötthet och värkande muskler i slutet av dagen
- för det betyder att jag har kunnat arbeta hårt.

....för väckarklockan som ringer på morgonen
- för det betyder att jag lever.

....och sist men inte minst för att jag får många mail
- för det betyder att någon tänker på mig.

Allt stämmer inte in på mig men tyckte de var jävligt bra ändå så var tvungen delge den med er så ni också får läsa den!


Tack och hej
2009-01-19
 09:34:17

En film jag verkligen vill se!!! Haha

The Proposal är en kommande amerikansk komedifilm från 2009, regisserad av Anne Fletcher.

Margaret Tate (Sandra Bullock) är en tuff chef som ingen rår på. Eftersom hon är från Kanada kommer myndigheterna henne på spåren, och hon måste deporteras tillbaka till sitt hemland. Enda lösningen på problemet är att hon gifter sig, och eftersom hennes assistent (Ryan Reynolds) finns nära till hands, råkar det bli honom. Det nyblivna paret utsätts för många prövningar, bland annat ett besök hos assistentens familj i Alaska.



2009-01-19
 09:04:25

Emilia har lekt fotograf igår...

Måste säga att vissa kort är faktiskt "bra" men samtidigt vissa vet man inte ens vad det är :p
hahah.. Ska lägga upp några så får ni se själva :p








Visst var de fina kort :p haha.. hon har tagit många många fler.. Men de här fick räcka för idag :p

Tack och hej
2009-01-18
 18:08:41

"Vi tycker om dig!"

Det sa Andreas pappa till mig idag.. Jag har inte trott att dom tycker illa om mig men de var superkul att höra! Jag tycker verkligen om Andreas föräldrar också! Dom är super gulliga och snälla!! Ställer upp fast man inte ens bett dom! Jag är väldigt lyckligt lottad som har fått så snälla svärföräldrar!
Var bara tvungen berätta det!

Tack och hej
2009-01-18
 17:36:22

Jag läser ofta på Aftonbladet.se...

Och jag läste nyss nånting helt sjukt.... En hund, en engelsk mastiff som väger 132kg!!! 132!!! helvete alltså! Den är 83cm hög.. Förstå vilken gigantisk hund alltså!! Det står att det är han som bestämmer vars dom ska gå när dom är ute på promenader, och han åker hellre i pulkan än drar den på bintern :p Men att han är snäll och så ändå.. Står även "När Oblix är ute på promenad ryggar ofta människor tillbaka inför den gigantiska hunden."
MEN KONSTIGT :p Jag hade nog inte velat haft en så där stor hund.. Hur snäll den än är!! Hahah.. Men kan förstå att den får mycket uppmärksamhet.. Men inte ser den ju riktigt proportionerlig ut.. Den ser ju ut att vara gode knubbig...

Foto: Silje Alvsaker/Bergensavisen
(Klicka på bilden så kommer du till artikeln)

Var bara tvungen visa er det här..!

tack och hej
2009-01-18
 13:50:18

Bloggkrigen invaderar!! del2

Jag skrev ju om "Bloggkrigen invaderar!!" för ett tag sen och de handlade ju om mina vänner som krigar i bloggarna..
Det verkar ju ha lugnat ner sig nu.. Så de är ju skönt..!


Men överallt nu kan man ju läsa om Blondinbellas inlägg som handlar om Carolina Gynning och Katrin Zytomierskahets bantning, besathet av att gå ner i vikt och vara snygg.. Det vart väldigt livat kan man ju säga! Både Carolina Gynning och Katrin Zytomeriska har uttalat sig gode argsint över hennes "påhopp"..  Sen har ju då även Isabella Lövengrip gråtit i tv över påhoppen, hon vart sååå ledsen över alla elaka saker dom sa om henne.. Jag tycker Isabella har väldigt rätt angående all hetsning kring bantning och kroppsideal. Självklart är de bra med tips och hjälp, men inte om att man helt ska sluta äta och liknande. Men jag förstår ju samtigt Carolina Gynning och Katrin Zytomierska! Klart man blir stött av ett sånt där inlägg. Men jag tror egentligen dom bara skapar detta krig för att få mer publicitet. Förstå vad det har ökat för dom nu!! Så dom njuter nog mest, skulle jag tro..
Vi får se vars de här slutar :P Haha



tack och hej
2009-01-18
 10:31:35

KLOCKRENT!!! HAHA

Läs det här blogginläget! Jag tycker de var helt rätt och jävligt kul hämnd!

Alexandra Pascalidou - En gravid kvinnas Facebook-hämnd
2009-01-17
 18:53:37

Var bara tvungen.. Hahaha













2009-01-17
 13:07:27

Hundvalparna :D

Jag och Emilia har än en gång varit ut med valparna.. Nu är dom ju faktiskt RIKTIGT söta!! Men dum som jag var glömde jag kameran.. Men ska ut med dom lite senare och då ska den med och då ska jag ta nå kort på dom söta små liven..

Nu har vi döpt dom också.. Killen heter Calvin sen tikarna heter Chanel och Cloé.. Alla på C och alla kända parfym/mode märken... ;p Mammas "smarta" ide.. Jag ville ju killen skulle hete chibben :P Blandning av Chili och Snobben men icke det.. :-S Men de blir nog bra ändå!

Vi har inte sålt nån än, eller mamma har inte direkt anonserat dom än så dom finns fortfarande till salu så är nogon intresserad så säg till.. Men priset är höjt.. 5000kr kommer dom kosta..

Nä nu ska jag göra nå nyttigt...




Tack och hej
2009-01-17
 01:42:47

Tapeter och en sväng på stan :D

Det är roligt se andra jobba!!

Nisse kom och hämtade mig hos mamma, sen rullade vi iväg till Patricia.. Där var Leffe i full gång med att tappetsera i hennes vardagsrum och borra upp nå lampor.. Vart väldigt fint! Sen kom Magnut förbi en sväng och tittade..
Sen när allt var färdigt var Leffe så trött så han for hem och sov :P Så jag, patricia och nisse for en sväng och kollade på stan och tog en rök med Madde och Björn..

Fy fan vilken tråkig stad vi bor i alltså!!!

Kan säga att de såg nästan dött ut! Det var varken mycket folk på Kalles eller Pentryt.. Valdino var då stängt och inget på kåren.. Nä usch va trist.. Det roligaste vi såg under den bilfärden var väll en kille som ramlade utanför Pentryt :-S
Men men de är väll så när man bor här i den här kalla j*vla hålan.. Önskar älsklingen var här så man hade nån att gosa ner sig hos nu när man är frusen! men men..

Nu ska jag gå och sova.. Ska upp tidigt imorgon.. Sötisen lär ha all energi i världen så de är bäst man laddar upp krafterna!
haha

Vad har ni gjort för kul idag då?


Tack och hej
2009-01-16
 17:07:37

Måste upplysa om en sak också!!

Sex and the city säsong 1 går på tv igen.. På 3an mån-tors. Går både 19.30 och 23.00 :D



Det är ju den bästa serien genom tiderna!! I love it!
hehe..


Var bara tvungen att berätta det för er... Haha

tack och hej

2009-01-16
 16:52:41

Dagens nöjen :P


Förutom att Emilia varit på "irriter amamma" humör
så har dagen varit riktigt bra!

Var och hälsade på Andreas idag.. Jag, Andreas och Mattias satt och spelade plump.. Kan säga att jag VANN ÖVERLÄGSET..!!!... eller så inte :p Jag förlorade gode stort.. Andreas vann den ******.... Hehe.. Mattias två och jag sist.. Blir en rematch på tisdag.. Men då ska jag vinna!! Mohaha.. Ska öva och tänka ut bra strategier :p HAHAHAH.. Nämen seriöst.. Jag är en dålig förlorare så då ska jag vinna..!! Men jag älskar Andreas ändå! Min kramtomat ;p

Annars har man varit hem en snabbis hem och matat kaninen och hämtat lite saker sen iväg till morfar och hälsade på och nu är man hos mamma igen.. Precis ätit nå mat, kycklinggryta och ris, rester från igår :p Men de var så grymt gott att de gjorde då verkligen ingenting :D Ifall de finns nån som är bättre än mig på att laga mat så är de min mamma, men de är bara nästan ;p

Ikväll blir de nog att fara och kolla i patricias lägenhet.. Hon och Leffe håller på att tapetsera om där så de ska bli intressant att se hur de blir.. Så man stannar väll där ett tag ikväll, sen vet jag då inte vad som händer.

Imorgon har jag då absolut ingen aning.. Det får bli morgondagens bekymer :p

tack och hej
2009-01-14
 08:15:30

Världens sötaste Emilia & Jultomten Leffe ;P



Hon var inte de minsta rädd för jultomten, men Liam Var LIVRÄDD!! hehe..
Visst är dom söta :P haha

2009-01-13
 19:54:30

Är nu hos mamma..

Vill inte vara själv hemma just nu..

Saknar älskling mer än någonsin just nu.. Önskar han kunde vara här just nu och hålla om mig för de hade jag behövt.. Men då får jag ta till mamma istället.. Hoppas jag känner mig säkrare och kan slappna ev mera.. Jag berhöver få en hel natts sömn utan att vakna eller vara rädd.. Jag behöver min sömn!! Jag har ingen eneri alls just nu.. Och det går ut över Emilia.. Har inte orken för hennes energi.. Jag känner mig jätte elak, jag vill orka med henne!!
Nej nu ska jag få i säng Emilia och lägga mig och vila och se lite på tv..

Tack och hej
2009-01-13
 15:22:17

Vill även tacka..

För alla underbar ord ni skrivit till mig angående Måste upplysa en viss person... och Egentligen

♥ Tack de värmer och jag känner ert stöd!!
Uppskatar de verkligen och de hjälper..
TACK!
2009-01-13
 15:17:14

Huvva va obehagligt...

Jag har haft dom sjukaste drömmarna någonsin!!

Jag har drömt dom förut några gånger... Förut en gång när jag drömde så lågjag på soffan och slumrade till medans Emilia satt och tittade på tvn.. jag drömmer att jag vaknar och allt är jätte verkligt.. Jag känner då hur nån tar tag i min fot.. När jag försöker se vem de är kan jag inte röra mig.. Jag kan inte ens öppna ögonen för att se.. Det pågår under säkert 1 ½ minut.. DET ÄR GRYMT ÄCKLIGT!! Jag får panik!! Försöker då slappna av och sen försöker jag igen och då vaknar jag och kan röra på mig.. och de är självklart ingen där.. Det har hänt två gånger på soffan..

Idag vart de extra obehagligt.. Jag var och lämnade Emilia på dagis, sen när jag kom hem la jag mig och vila en stund.. Somnade självklart.. Och i drömmen tänkte jag, undra om jag låste dörren.. Och då hör jag hur de kommer någon, direkt tänkte jag att antingen är de Andreas eller så är de.. Björn... Och jag kan inte röra mig.. jag ligger med ryggen mot dörren och kan inte öppna ögonen för att se.. Jag får sån panik att jag börjar gråta... Måste då försöka slappna av men de går inte.. Hör hur nån kommer upp för trappen.. Då lyckas jag slappna av och försöker igen och då kan jag röra mig och titta.. DET ÄR SÅ SJUKT JOBBIGT!!!

Det känns så grymt verkligt...!! Fy fan.. har nån en förklaring på mina drömmar skulle jag vara sjukt tacksam! Eller har nån haft likadana drömmar?
Jag pallar inte med nån mer sån där dröm för de tär på en de kan jag lova!!

tack och hej
2009-01-11
 17:55:49

Bloggkrigen invaderar!!


Måste börja med att säga att de är jätte tråkigt för dom inblandade, och det är väldigt elaka saker som skrivs.. Men måste samtidigt skratta lite.. Det nya sättet att kriga, bråka och ja, såra folk har blivit genom alla bloggar.. Jag har ju då fått väldigt elaka kommentarer, samt Andreas.. Och dom kan jag verkligen inte skratta åt..

Men sen kriget mellan två andra jag känner börjar de bli rent otäckt! Jag vill inte gå in nå djupare om det eftersom jag egentligen inte vet vad det handlar om.. Men sakerna som skrivs är rent olagligt och väldigt elaka.. Dom har t.o.m gjort kategorier om det på deras bloggar.. Jag tror att många som läser min blogg vet exakt vad det handlar om.. Måste säga shit pommes alltså!

Jag har haft krig i min blogg också.. Mellan mig och Andreas ex så jag är inte helt oskyldig.. Men det var ju inget om man jämför med det här!! Nu menar jag ju inte att jag sitter och skrattar åt det andra kriget heller men de är som ändå lite små roligt hur de har blivit.. Att man skriver elaka saker på bloggarna nu istället för att ta de öga mot öga.. eller åtminstone över telefon..

Jag hoppas allt löser sig till de bästa för dom inblandade..

Vet ni några andra som har krig mellan bloggarna?!
Det är som roligt att läsa ändå.. ge tips :P HAHA

Tack och hej
2009-01-10
 23:27:41

Egentligen..

Egentligen borde jag bara strunta i alla hårda ord och elaka saker vissa säger och gör..
Men de är inte så jävla lätt!

Jag vill att de bara ska rinna av mig men de gör inte det.. Borde kanske inte erkänna det här fär de kommer nog bara bli värre men.. Jag är nog i ett sånt tillstånd just nu att allt ni säger suger jag åt mig.. Snälla jag ber er, ni som inte har med mitt liv att göra.. Lägg er inte i! Jag måste få en ärlig chans att komma på fötter igen.. Låt dom som får mig att må bra vara mig nära.. Försök inte förstöra!! SNÄLLA!!

Har fått en hel del elaka kommentarer men vill inte publicera dom eftersom det är väldigt elaka och personliga saker.. Önskar ändå hela världen visste vad ni gör mot mig, nej föresten oss..

Tack och hej
2009-01-10
 10:33:35

Måste upplysa en viss person...

Du tror att Emilias pappa bryr sig om sin dotter!?! Men snälla du öppna ögonen för fan!!
Hade han velat träffa henne eller prata med henne hade han kunnat ta kontakt med min mamma så hade övervakat besök kunnat ordnas men han har inte engaerat sig det minsta! Han har t.o.m sagt till mig att han varit med Emilia bara för att komma åt mig?! Och vägrat vara med henne om inte jag skulle vara med!! och när han har haft henne och hon sovit över har han hotat med att jag inte ska få tillbaka hon.. Och sist nu när polisen fick lov att komma skulle han sticka med henne, låsa in mig i en källare och röja mig från jorden.. Eller ska vi prata om alla år han har misshadlat mig och om hur Emilia mår över det?!?!  Hur frisk är man då?!

Alla myndigheter råder mig att inte låta han ha henne. Endast när de är övervakade besök.. Tror du jag är så sugen att låta han ha henne.. Blanda dig inte i de du inte vet Niclas Öberg!!!!


Jag har gett han så många chanser.. Nu blir det ingen mer!
Han får ta kontakt med socialen om han vill träffa Emilia.. Kom ihåg.. Han skrev villigt på papperna om att jag skulle ha HELA vårdnaden!!!!


Eller är de någon mer som tycker att jag gör fel?!?!?!
2009-01-08
 22:50:12

Dagens 100 ord på lunarstorm

Tyckte de var så söt och sant.. Iaf många punkter..
Var bara tvungen lägga in det här..

Kärlek
: [kär-] (substantiv, verb och allt där emellan) 1: Alltid finnas för varandra(vad som än händer) 2:Gå i regnet hand i hand och inte känna regndropparna. 3:De särskilda blickarna och ögonfransar. 4:Dröm som blir verklighet. 5:Tryggheten i famnen. 6:Passionsfrukt och jordgubbar. 7:Närheten till någon annans hjärta. 8:Skimmer från längtan. 9:Obeskrivliga beröringar. 10:Hud mot hud. 11:Utklippta hjärtan på väggarna. 12:Magi utan trollkonster. 13:Läppar som nuddar läppar. 14:Sova sked. 15:Glittrande ögon. 16:Alla vackra ord. 17:Obegränsad tillit. 18:Fnissande och rodnade kinder. 19:Oidentifierbar i dess renaste form.



tack och hej
2009-01-05
 22:21:45

En liten sak som slagit mig...

Tänk vad allt jobbigt kan bli lättare av en kram..
Har ju varit med mina älsklingar hela dagen och allt känns så mycket lättare..

Först låg vi och myste och busa på morgonen.. Sen for Andreas och handlade så gjorde vi våren egen version av max ;P Andreas och hans ideer.. men de vart riktigt gott ändå :P Äppel marinerad baccon.. Haha.. Sen for vi till hans bror och hälsade på, vi spelade lite wii.. Det var grymt kul! haha.. Sen hem och lägga Emilia.. Hon sover intre riktigt än men hon ligger snällt i sängen och försöker.. Men de har ju hänt så mycket idag så.. Men de går som ändå lättare nu än tidigare..

Ah de var då lite om min dag..

Tack och hej
2009-01-04
 22:04:14

Har ju varit lite dålig på att uppa i min blogg ett tag..

Men om ni läst några tidigare inlägg förstår ni kanske varför..
Men de har ju inte bara varit dåligt!

Jag, Emilia och älsklingen har varit på äventyrsbadet och badat en hel dag, förra lördagen! Det var super duper kul! Emilia var nog den lyckligaste i hela världen..!! Fast de var nog jag med för den delen.. Kanske blir att vi gör om det imorgon.. Men vi får se.. Älsklingen kommer då klockan 10 sen har vi hela dagen på oss att hitta på nå skojigt..

Sen så har jag, Patricia, Nisse, Coffe och Fredrik haft några filmkvällar hos älsklingen.. Han har ju en super tv så den är ju perfekt att se film på :D Det var riktigt trevligt också.. men en av filmerna vi såg var nog av den värsta typen alltså.. Den var verkligen inte bra, Anakonda 3 :p Och bråk om divan delen på soffan blev de också.. haha

Vad har man mer gjort för kul då, ja bara myst och haft trevligt med älsklingen Andreas.. Ingenting kan komma och förstöra!
Mina känslor för dig växer starkare och starkare för varje dag som går.. Önskar bara allt vore lite enklare här i livet.. Men vi kommer fixa allt som kommer i vägen!

tack och hej
2009-01-04
 14:22:16

Vilken natt vi har haft..

Och nu är de inte av nån bra eller mysig anledning...
Utan pga Patricia..

Vi var en snabb sväng på Kalles igår och kikade runt lite.. Hade tervligt och träffade massa roligt folk man intre träffat på evigheter.. Sen då gick vi på toa och de var då de hände.. Klockan var ungefär halv 1 då.. Patricia fick en massa värkar igen.. Så de blev snabbt upp till sunderbyn, underbara Nisse körde oss.. Väl där fick hon ligga med ctg för att hålla koll på hur aktivt de var, sen fick hon en spruta som lugnade ner allt.. Jag var väll hemma och i säng ungefär 5.. Jag som bara hade tänkt ut på Kalles och kolla en snabbis sen hem och sova.. Men de viktigaste är att allt gick bra och hon fick komma hem utan någon bäbis den här gången också!! Känns lite som att patricia inte kommer behöva gå över tiden direkt..

Men men nu ät allt lugnt..

Tack och hej
2009-01-03
 12:43:27

Stämmer gode bra, tycker jag :p


♥ Kärleken är stimulans för hjärtat ♥

♥ under samtidig lokalbedövning av förståndet


2009-01-03
 12:17:23

Det smakar feber...

Hur känner du om du är på väg att få feber?


För mig börjar de smaka en speciell smak i munnen.. Så jag säger att de smakar feber.. :P Och det gör de just nu.. Så snart har man väll feber.. Men oftast gör det de dan före jag får feber.. Det är så typiskt.. Emilia med energi till tusen och själv har man ingen, och de blir inte direkt bättre om man blir sjuk på det också.. Men Emilia har varit jätte snäll och mysig nu på morgonen.. Så vi får se..

Nä nu ska jag kurera mig resten av dagen, men först måste jag göra nå lunch..

Tack och hej
2009-01-02
 21:54:50

Idag fick jag beslutet...

Han har fått besöksförbud igen..
Tredje gången nu..

Jag är så jävla less nu.. Jag har varit ledsen och förstörd hela dagen.. Jag borde vara glad men de är inte så lätt.. Jag vill ju inte att de ska behöva vara så här.. Jag vill kunna leva mitt liv utan att vara rädd och inte kunna känna mig trygg i mitt eget hem.. Han har gjort mig så illa under så många år.. Kan han inte vara nöjd nu och ge sig.. Jag vill få ett slut på det här.. Nu har han besöksförbud i ett halv år, fram till den 28 juni.. Vad händer sen då?!
För mig känns de som att enda lösningen är att flytta.. Flytta från pite, långt härifrån.. Men de nöjet ska han inte få, för då vinner han.. Jag kommer flytta den dagen jag känner att jag gör de för mig själv och min familj..

Nu vill jag bara må bra och komma på fötter igen, för de här har gjort att både jag och Emilia har fått oss en ordentlig knuff.. Emilia vägrar sova och jag har tappat energin.. Så nu går jag och lägger mig, förhoppningsvis somnar Emilia då också..

Men jag har ett enormt stöd hos Andreas, min familj och mina vänner så jag ska ändå känna mig lyckligt lottad!
♥♥Tack alla för allt! Ni gör större skillnad än ni tror!  ♥♥

tack och hej
2009-01-01
 23:49:50

Mitt nyår vart jätte kul..

Var lite slutkörd av allt fixande inför kvällen men de vart lyckat! Hade väldigt tervligt.. Började med middag med Madde, Jenny, Patricia, Jocke, Andreas och Rickard.. Sen kom resten av folket :p Kan säga att dom fullaste vart nog Coffe och Jens.. Dom var gooode så livliga och fulla :p Men de var jävligt trevligt.. Sen vid tolvslaget vart de ut och mysa och se alla raketer..
Sen in igen i värmen under en filt.. Frös som en tok!! Men de vart inte så sent som förra året.. Var ju så seg efter allt stressande och fixande.. Men jag är ändå nöjd över nyår..

Sen idag har jag och älsklingen städat som en galning och sen nu ikväll har vi bara myst och ätit en god bakismiddag och haft trevligt :p Men nu blir de sängen så man orkar upp imorgon...

Hur har ni haft de på nyår då?!

Tack och hej
2009-01-01
 19:34:34

Nyårslista

Här kommer lite om mitt år som varit,,

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Varit och sett hockey.. Det är svårt att komma på..

 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nja.. varje år har jag väll att jag ska sluta röka men de lyckas jag aldrig med :P

 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jodå :D

 

4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej.

 

5. Vilka länder besökte du?
Finland :P

 

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
En fast anställning och trygghet


7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
29maj, ridolyckan

 

8. Vad var din största framgång 2008?
Jag piercade mig i tungan ;D

 

9. Största misstaget?
Att jag lät en viss person fick komma in i mitt liv igen, inte Andreas

 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jo ridolyckan, och nog har man varit lite sjuk men inget allvarligt..

 

11. Bästa köpet?
Min dator


12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mest vardagliga saker..

 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att Andreas kämpar, Emilias framgångar..

 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Jessy - Dancing in the dark

 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror nog ändå gladare, men amtidigt inte..

 

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Mycket, hittat på mer med Emilia, rest, sparat pengar..

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Sagt ja till allt utan att tänka efter..

 

18. Hur tillbringade du julen?
Med familjen, Emilia och Andreas

 

19. Blev du kär under 2008?
Ja

 

20. Favorittidning?
Aftonbladet och Cosmo ;P

 

21. Favoritprogram på TV?
Desperate Housewives, Greys Anatomy och Ugly Betty ;p

 

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja, kanske inte hatar men tycker väldigt illa om...

 

23. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst så mycket :p Men nån rolig barnbok har man ju läst :p haha

 

24. Största musikaliska upptäckten?
Intwine

 

25. Något du önskade dig och fick?
Kärlek

 

26. Något du önskade dig men inte fick?
Trogen kärlek

 

27. Årets bästa film?
hmm.. Jag älskar Hancock.. Eller jag vet inte, har sett många bra filmer

 

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Umgicks med mina vänner och hade väldigt trevligt..

 

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Trogen kärlek, och att en viss person lämnade mig ifred..

 

30. Vad fick dig att må bra?
Emilia får mig alltid att må bra, min familj lite då och då :p Och nu Andreas också..

 

 

Det är en liten sammanfattning om mitt år i form av en lista :D