2009-02-26
 19:24:22

Oj.. Ni kanske vill ha en liten uppdatering.. :)

Patricias bebis har inte kommit ut än.. Värkarna lugnade ner sig så hon behövde aldrig fara upp.. Men inom 3 dagar måste bebisen komma ut.. Så senast söndag ska den vara ute.. Dom kommer sätta igång henne antingen lördag eller söndag.. Om den nu inte kommer av sig själv.. Spännande!!!! Jag längtar verkligen super mycket!!!

Just nu ligger hon och har förvärkar/sammandragningar så jag sitter och klockar dom på den där sidan på internet..
Men de är alldeles för långt mellan värkarna.. Sen om de blir intensivare kommer jag lägga in en bild från sidan.. Och blir de bebis ikväll så kommer jag skriva de ifall de finns tid.. Men de tror jag nog de kommer finnas.. Ska ju vara hos mamma under tiden för nån ska ju ta hand om hundarna..

Nu fick hon en värk.. Få se hur långdragen den blir...
Nu var de bara 5.34 min mellan och pågick i 1.02sek.. Förra var de 08.46 mellan och den pågick i 55sek.. Det går lite upp och ner.. Så kanske.... *håller tummarna* hehe.. Hon ligger utslagen på sängen.. Men klagar ändå inte så mycket över smärtan.. Jag är stolt över hon!! Men hon har ju haft så här nu i flera dagar så hon börjar nog bli van.. Stackarn... :p Mohahah... Nä nu är jag elak..

Nu ska jag engagera mig i patricia lite :p

skriver mer sen...

Tack och hej
2009-02-25
 11:45:19

Nu har vattnet gått för patricia.. :D



Så nu är dom på väg upp... Så får vi se om de blir idag :D Gud va spännande!!
Hoppas verkligen de kommer en bebis nu.....


Det lugnade ner sig föresten igår kväll.. Så hon fick sova gott och vila upp sig.. Men nu verkar de vara allvar.......
*håller tummarna*
2009-02-24
 22:39:33

Faaan va skönt att inte vara gravid ;p



Kankse kommer de en bebis i natt.. Som ni ser på bilden börjar dom komma väldigt nära men håller inte i sig så länge än.. Nu ligger hon i badet och tar de lugnt.. Ett varmt bad kan ju sätta igång det också.. hehe.. Hon vill verkligen få ut bebisen nu kan jag säga.. Är som väldigt kul att se de från ett annat håll.. Just nu kan jag verkligen säga att jag saknar de inte.. Men ska bli väldigt kul med en tillliten bebis i familjen.. Bara de inte lugnar ner sig nu.. Jag ska se till att hon står ut så länge som möjligt :p haha.. Och jag skonar henne inte när de gäller detaljer med smärta och  hemskheter :p Mohaha.. Jag uppdaterar mer sen om de händer nå..










Föresten.. Jag har tagit hem Calvin nu.. Ska pröva på att ha en hund.. Ifall de funkar med Emilia och så.. Men jag har döpt om honom till Chibben ;p haha.. Andreas ide! :D Ska bli kul! Var väldigt länge sen man hade en hund hemma.. Men jag ska kämpa med att få han rumsren fort! Han är 11veckor på fredag.. Fort ska de gå :P haha.. Nämen kul ska de bli!! Han är lite gnällig just nu men de är första natten borta från mamma chili så de är ju förståeligt..

Tack och hej
2009-02-23
 22:20:08

Vart film kväll med Madde :D

Alltid lika trevligt! Satt och surrade strunt sen när vi äntligen fått i säng Emilia satte vi oss och tittade på en film.. Nämligen... Bedtime Stories.. Grymt bra och rolig film! Skrattade riktigt mycket! Den är ju som så söt! Haha.. Tycker verkligen den är värd att se! hehe.. Även om man är vuxen :P Och jag Älskar Adam Sandler alltså.. Jag skrattade riktigt ordentligt flera gånger.. haha..



Hotellvaktmästaren Skeeter Bronson brukar berätta sagor för sina syskonbarn och upptäcker en dag att berättelserna på något magiskt sätt blir sanna.Skeeter försöker utnyttja denna otroliga chans att ändra sitt liv till det bättre, genom att brodera ut den ena mer fantastiska sagan efter den andra. Och där kunde det slutat lyckligt som en saga. Om inte barnen envisats med att bidra till berättelserna på ett sätt som får Skeeters tillvaro att vändas helt upp och ner och ut och in.

 

2009-02-23
 09:22:19

Nu vill jag ha sommar!! :-S


Jag är en riktig sommarmänniska..! Skulle kunna ha sommar året runt, men icke de.. Vinter och kallt mestadels av året.. Nog för att de är ju ändå bara -4 grader idag.. Tänk så underbart med sommar!! Sommar och sol, bad och grillkvällar, glass och saft, lätta kläder och sandaler, regn och åska, blommor och bin, värme och blåst, Solbränna!! :p *Drömmer mig bort!* hahaha.. Men nu är de ju ändå inte så länge kvar :p haha.. Man kan ju alltid försöka intala sig själv..



Nä nu ska jag städa undan lite.. Sen kanske klä på Emilia och gå ut med henne så hon får leka lite.. Springa runt och förbruka lite energi :P hahaha.. Får se om man hittar på nå kul ikväll.. Kanske se en film med nån ikväll eller så,, Önskar Andreas var här och mös med mig!



tack och hej

2009-02-22
 19:22:34

Nu är hon less :p

Nu är patricia less på att vara gravid!! haha.. Hon har tänkt dricka sån där olja som ska hjälpa till att sätta igång de och göra allt för att de sätter igång snabbt :p hahaha.. Jag vill som också att den ska komma ut nu så man får se den söta bebisen.. Hon var förbi idag och hämtade skötbordet och nå mer små saker så hon fåt till de nu innan hon har tänkt starta det :P hahaha
Har nån annan nå tips på vad man kan göra för att de ska sätta igång?!

Kan säga att man börjar bli väääldigt sugen på att skaffa en egen bebis nu igen!! Saknar det!! Men jag har ganska fullt upp med min lilltös ändå :p haha

tack och hej
2009-02-22
 10:36:58

Härlig låt...






2009-02-22
 09:56:33

Lurade henne med 1½ timma iaf... ;)



Emilia fick ju vara vaken länge igår kväll.. Ända till klockan 22.00.. Tänkte nu kanske hon sover riktigt länge så vi får lite sovmorgon :P Hänge t.o.m lakan över fönsterna så de inte skulle lysa in så mycket.. Och hon sov 1½ timma längre än vanligt.. hehe så de var sköönt! Men jag vaknade klockan 7 som vanligt men tvingade mig själv att somna om.. Sen ringde väckarn klockan 8 men den stängde jag snabbt av och somnade om.. men sen kring 8.40 vaknade Emilia och ville inte sova mer.. Men hon sov bra ändå tycker jag.. Önskar hon sov så bra fast hon inte var vaken till klockan 22.00 :p men men man kan inte få allt här i världen :P haha.. Nu har vi ätit frukost och sett lite på barnprogram.. Nu ska vi nog städa undan lite från igår.. Emilia spillde ut popcorn överallt ser de ut som :p

tack och hej


2009-02-21
 21:31:13

Ser Melodifestivalen...

Jag och Madde har haft middag hemma hos mig och ätit tacos och haft riktigt trevligt! Sen satte vi oss och tittade på Melodifestivalen.. Och är de bara jag som är besviken på alla bidragen iår?! Det sjungs alldeles för mycket på svenska och ingen som man fastnar för direkt heller... Besviken är vad jag är!! Men vissa låtar var bra men då var framträdandena mindre bra.. Men finns ju då en chans till iaf.. Läger hoppet på sista deltävlingen nästa lördag då :P

Håller nån med?

tack och hej
2009-02-21
 08:53:46

Vaken och pigg kl 7!!


JagEmilia
Jag                          Emilia

Idag blev jag väckt kl 7... Jag trodde klockan var 8 kanske.. Men inte det! Fy alltså! Haha.. Men de får bli en tidig kväll för mig istället och en sen kväll för Emilia.. Men jag har lovat henne att vi ska se melodifestivalen så då blir de ju ganska sent iaf.. Men hon är som gode söt ändå.. Sätter man på tvn och ger henne lite frukost så är hon väldigt lugn och skötsam så kan man slumra en stund på soffan själv :p haha.. Men de finns då ingen sötare än Emilia alltså..
Undra ifall vi ska försöka följa med mamma till stallet också.. Så hon får springa av sig lite energi också :p haha.. Allt för att man ska kunna få lite sovmorgon imorgon.. Var så länge sen man fick de så de skulle var skönt.. Men då ska jag hänga över något för fönstret så de inte lyser in, för då säger Emilia att de är ljust ute och då ska man stiga upp :p haha..

Nä nu ska jag gå och göra något nyttigt, alltså först röka och sen diska undan frukosten..

tack och hej
2009-02-21
 08:35:13

Kolla den här.. Grymt bra!!! Förklara den ni!?!






2009-02-20
 23:52:08

Säger då bara busschaufförer ;p

Åkte med Citylinjen för första gången idag.. (det är ju gratis så jag tänkte att de var ju lika bra att utnyttja det) Träffade Izza och karln hennes uti busskuren, dom skulle också in till stan.. Men sen vart de väldigt intressant kan jag säga! In till stan gick de jätte bra.. Fixade lite på stan sen när jag skulle hem så gick jag på bussen uti Kvantum.. Och Izza och Benny vid Coop.. Sen gick bussen som vanligt till busstationen och stod still där i några minuter och byte chaufför.. Sen åkte den tillbaka runt stan och förbi Kvantum och Coop.. Haha.. Den skulle ju fara vdare mog Ö.b och Annelund.. Det var en kvinna som sa till men han lyssnade inte.. Han sa att när han kört den tidigare har han bara kört i stan.. Sen fick iaf en bil komma och visa honom hur man skulle göra :P Så en resa på egentligen 15 min vart ja dubbelt så lång tid iaf.. :p

Känns hemskt att de var de mest intressanta som hände under denna dag för mig men men.. HAHAHA
Har de hänt nå kul för er då?!


tack och hej
2009-02-20
 23:40:16

Andreas är min...

2009-02-20
 23:33:42

Hittade nå kul...

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mint
3. Flicknamn: Maja
4. Pojknamn: Marcus
5. Yrke: Mordutredare
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Mössa
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Moskva
11. En orsak att vara sen: Mens ;p
12. Något man skriker: Men...
13. Film: Madagaskar
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Metallica
16. Djur: Majsorm
17. Gatunamn: Malmgatan
18. Bil: Mazda
19. Sång: My happy ending
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Mysa ;-p
2009-02-18
 10:23:32

Kolla den här!

Alla älskar väll

Timbaland & One Republic-Apologize

men lyssna på den här versionen.. Den är helt underbar! Tycker då jag iaf! Vad tycker ni?!


2009-02-18
 10:09:51

En gammal låt jag ofta lyssnade på förut :D






2009-02-17
 09:52:06

Hallå där... :)



Var några dagar sen nu jag bloggade.. Men de har inte hänt så mycket kan jag säga.. Fredags gick jag ut med Jocke men de hände då inge speciellt.. Jocke var bara lite väl full :P HAHA.. Menmen så kan de gå om inte haspen är på :p Hahaha..Sen resten va helgen vart lugn och skön med lite mys bara.. Alla hjärtans dag är företagarnas dag! Sen så fick man ju magsjuka på lördag kväll och den har som hållt i sig till igår.. Men nu känns de gode bra.. Lite uttömd på energi bara.. Så de blir att lägga sig och vila nu och bara ta de lugnt och skönt.. Sen får man se vad som händer ikväll men tror inte de blir nå stora utsvägningar..

Ha de bra alla..



tack och hej
2009-02-12
 19:39:55

Helvetes irriterande!!!

Så här ser de ut hela tiden nästan så fort man försöker göra nå på blogg.se just nu!!!
Man blir gode så irriterad!! Nån mer än jag som märker av det?!?!
och inläggen läggs inte upp på en gång så vi får se hur lång tid de tar. . . . .



tack och hej
2009-02-12
 19:30:27

Ändrade planer idag.. :)

Egentligen skulle mamma ha Emilia idag,
Men jag tyckte de skulle bli bättre om hon tog henne imorgon..

Då ska jag till Andreas och hälsa på och sen på kvällen ska jag umgås med Madde, hennes kille Björn, Mattias och Jocke.. Och de gick bra så de blir finemang.. Får se om de kanske blir krogen t.o.m, var ju som ett tag sen nu.. :p Men ikväll blir de lugnt och skönt, Emilia sover och de dröjer nog inte så länge innan jag också lägger mig känns de som.. Vill vara pigg och utvilad imorgon..
Nä nu ska jag kika på tv lite och dricka min smoothie :) *mums* Undra ifall de är nå bra på tv?! Nån som har nå förslag på vad man kan se? Fan va jag önskar jag hade en kamera så jag kunde ta kort på lite saker som t.e.x den nya anlägningen ;P min underbart goda smoothie och lite annat dylikt.. hehe.. jaja men de får bli ett senare bekymer :p


tack och hej
2009-02-12
 17:52:52

Ännu en film kväll :P

Igår kväll var Madde förbi och såg film och hade trevligt.. vi såg Låt den rätte komma in. Väldigt intressant film, lite läskig men väldigt fin samtidigt.. Jag är ju jätte löjlig när de gäller läskiga filmer så jag tyckte den var super läskig men Madde var som helt obrydd :p Hahaha.. Men men.. Kan ändå rekomendera den för den var samtidigt fin..! hehe..





"Låt den rätte komma in" är en både våldsam och mycket romantisk historia som utspelar sig i Stockholmsförorten Blackeberg år 1982. Oskar är 12 år och mobbad. Hans sadistiska klasskamrater Conny, Martin och Andreas passerar alla gränser i pennalismen. Oskar fantiserar om hämnd, om att ge igen. Om att vara stark, om att våga. Då står plötsligt en flicka i klätterställningen. En flicka i hans egen ålder som han aldrig sett förut. Men Eli är inte som andra...

Den är helt klart värd att se!


2009-02-12
 17:40:55

Norrläning med is i magen ;p


Jag tyckte de här klippet var gode klockrent!! Haha...
Skulle de vara jag skulle jag nog springa och skrika som en gris :p


2009-02-10
 10:29:24

En olycka 05.00 imorse...

Vaknade av en väldigt skamsen Emilia brevid sängen inatt..

Hon hade kissat ner sig i sängen, min säng.. Hon har ju varit fri från blöjor en låång tid nu men hon har bar kissat ner sig två gånger sen vi slutade så jag kan verkligen inte klaga.. Men iaf så vart de upp och börja tvätta och fixa.. Sen gick vi och la oss på soffan och fortsatte sova..Så idag sov hon väldigt länge.. Men jag är gode trött idag.. Emilia är nu på dagis så jag ska nog lägga mig och vila en stund.. Är helvetes trött!!

tack och hej
2009-02-09
 23:01:44

Wall-E är ju bland dom sötaste filmer som finns!

Har sett den med Madde nyss.. Måste säga att har ni inte sett den så se den!! Jag älskar ju tecknade filmer men den är ju bland dom bästa!! Sen är ju Hitta nemo och bjärnbröder tex också jävligt bra! haha.. Det är bra man har barnasinnet kvar!




När människan lämnade jorden glömde man att stänga av den sista roboten. Efter att ha utfört sitt uppdrag i hundratals år, nämligen att samla in och förpacka skrot, upptäcker WALL-E något större i livet: EVE. Robotsonden EVE har skickats ut av mänskligheten för att söka bevis för en säker återkomst till hemplaneten, och när hon hittar det hon sökt återvänder hon genast till sin uppdragsgivare. Efter henne följer WALL-E, på ett oväntat äventyr genom världsrymden.

Helt klart värd att se!!


2009-02-09
 19:48:16

Fick en gullig text av Andreas.. Sötisen!


Snälla Malin, där du nu är, är det med mig du håller kär? kommer du ihåg mig fastän det nog kan vara en månad sen ungefär, sen sist vi hade det ihop. Och sen dess så har jag inte velat vara till besvär, du har väl haft en del att göra och jag har inte velat störa, men nu är de så att de har skitit sig, så nu har jag nånting som jag skulle vilja be dig om, en liten tjänst om de skulle va okej, snälla Malin jag har väl inte varit den som i alla lägen varit nåt av dina bästa val, jag har bränt varenda bro, och slarvat bort din kärlekstro, jag fick hjälp av jonny walker och tillsammans grävde vi min egen grop, och den begravde jag mig i med svek och lögner och fylleri, och sen blev de bara skit av alltihop, snälla Malin vill du leva ditt med mig? jag vill inte ha nån annan tjej, jag kommer alltid finnas här och alltid vara dig kär!

Han hade lyssnat på en Euskefurat låt och gjort om den.. :p haha..
Jag älskar verkligen den lilla knasbollen!
2009-02-09
 11:15:30

En Staind och en Takida.. :)





2009-02-09
 11:13:09

Städar och poppar musik :D

Undra hur mycket mina grannar orkar med :p Haha.. Jag städar och poppar musik, gode högt för jag städar där uppe... Lite takida och Staind, perfekt städar musik.. Lite hårdare musik så man får ut lite aggressioner typ :p haha nä men jag gillar sån musik när jag ska städa! Det är en hel del att spela med måste jag säga och då har jag ändå två högtalare som jag inte fått till än.. Fan vad jag surrar om den här jävla tvn och högtalarna.. Nu måste jag prata om något annat känner jag..

I veckan har jag som inga planer än.. Kanske umgås lite med Madde och Andreas..

Nä nu ska jag städa upp i klädkammaren.. ha de bra alla!

tack och hej
2009-02-08
 17:49:15

Nu har jag den :D

Stoor tvn är nu hos mig! :D Hehe de är lite skillnad från min halvt svartvita tv till en grymt bra tv..
Har bara den där brudkistan som jag måste få upp i sovrummet och bort med den gamla tvn.. tror nästan den får åka på skroten faktiskt.. Kommer aldrig vilja ha den igen ju :p Nu kommer man ju bli van att ha en super tv så.. Men jag lär ju aldrig behöva byta ju.. Har ju faktiskt tänkt hålla ihop med Andreas för alltid!! Jag älskar ju verkligen han!!!
Vet de finns många som tvivlar men vi ska visa er.. Sen är jag gode lycklig ändå, Marie har lämnat oss i fred, för tillfället iaf.. Blir att lägga Emilia lite tidigare idag och sen ska jag lägga mig i badet och bara ta de lugnt! Känner mig lite små frusen! Huvva..

Måste även tacka Fredrik som hjälpte oss med tvn! Gick väldigt fort! Hade de bara varit jag och Sune hade de nog tagit betydligt längre tid.. Sen när jag skulle koppla ihop allt han jag och Andreas halvt bli ovänner.. jag har inte tålamod för sånt där! men tillslut lyckades vi få ihop allt och de funkar.. Nä om man ska gå och se lite barnprogram med Emilia.. Sen blir de sängen för henne...

Ha de bra alla..

tack och hej
2009-02-08
 12:47:55

Helgen än så länge...

Den har varit lugn och sköön! Igår kom Madde förbi, vi käkade hemmagjord pizza massa onyttigt chips och dylikt, drack en cider också :p Madde hade tagit med två st bara för att de är gott.. Haha.. Vi såg melodifestivalen och surrade hela kvällen.. Det var ju då knappt nån bra som deltog.. Speciellt inte af ugglas.. haha hon är ju hemsk! Kan säga att vi hann nog prata om allt som man kan surra om också :P Det var riktigt trevligt!! Hennes kille Björn var i garaget och skruvade som vanligt :p Det är en riktig garage kille alltså! Sen kring 12 var dom färdiga i garaget så då kom dom och hämtade Madde så då blev desängen för mig.. Var lite små sliten.. hehe.. Hade ju halvslumrat till medans Emilia tittade på barnprogrammet, kändes lite oförskämt eftersom Madde var ju där då :P Haha.. Men sen piggnade jag till ändå..någorlunda iaf..

Tack Madde för en jätte tevlig kväll!!! :D Måste vi göra om snart igen!!

Idag, nu snart kommer Andreas pappa och ska hjälpa med tvn.. Ska blir riktigt kul att få ha en riktig tv igen.. Fick en tv av Mange för ett tag sen, men vet inte om man kan kalla de för tv.. Men Tack ändå Mange!! Det var jätte snällt av dig!! haha.. Men nu blir de en 50tum HD tv :P Haha..Nä nu måste jag fixade sista innan Sune kommer..

Hade bra alla..

tack och hej
2009-02-06
 17:52:24

Föresten..

Jag är så lycklig :p

Dom hämtade båda bokhyllorna!! :D Jag är grymt glad!! Har velat få bort dom två asen hur länge som helst men har aldrig fått nån hjälp :-s Så jag kan bara säga ÄNTLIGEN!! Nu vart de ju lite tomt i vardasgrummet men vi ska flytta över Andreas tv till mig.. Ingen är ju som längre hos han så :p Ska bli riktigt kul! Så då blir de filmkväll hemma hos mig snart :D Men jag måpte få tag på en slagborrmaskin sen så vi kan skruva upp den på väggen.. Men de blir ett senare bekymer.. nu ska den först över till mig :p

Så de blir nog att flytta upp min lilla tv i sovrummet.. Den är ju jätte dålig men va fan.. Den är bättre än ingen alls :p
Nä nu måste jag fixa nå middag..

kram på er alla

tack och hej
2009-02-06
 17:45:20

Underbart fin låt!







2009-02-06
 08:02:31

Igår blev de smörgåstårta och massa fika :D

Syrran fyllde 19år, så jag och mamma fixade en smörgåstårta :D Eller jag hjälpte som bara till med överdelen men ändå :P HAHA.. Den vart super god! Sen hade patricia bakat lite annat fika också.. Men jag fick bara i mig smörgåstårta.. Vart så mätt! Den var goooode så bastant, hehe,, Sen ville Patricia jävlas med mig lite så hon tryckte i Emilia massa fika, dricka och godis.. Allt för att hon inte skulle somna sen när vi var hemma.. Men jag har världens finaste tjej.. Hon la sig snällt och lugnt ändå när vi kom hem! Ha! Sen la jag mig i badet och pratade med älsklingen.. Då ringer Madde och vill komma och hälsa på en sväng.. :D Vi såg lite på tv och surrade.. Var en skräckis på tv :-S Men Madde for efter ett tag så jag såg inte klart filmen :p Jag är en fegis när de gäller skräckisar! Hahaha... Sån då gick jag och la mig..

Idag kommer dom från reprisen och hämtar bokhyllorna!!! UNDERBART!! Ska bli skönt att få bort dom nu så man får till de ordentligt.. hehe.. kommer bli sååå fint sen :D Det enda som fattas är en platt tv på väggen ;p hahahahha.. Nä skoja bara.. Men nu ska jag gå och töma den sista bokhyllan.. Den är ju gode ful men jag hoppas dom tar den med! Jag får göra en deal med dom.. Vill dom ha den snygga får dom ta den gräsliga också! haha.. Nä men vi får se hur de går! Uppdaterar völl senare...

tack och hej
2009-02-04
 09:19:21

Avbruten i mitt städande

Var super duktig och stor städade i vardagsrummet igår, ringde reprisen och beställde tid och var på allmänt bra humör.. Sen vart de ännu bättre.. Anna ringde :D Så vi for till stan, lunchade, surrade och shoppade.. Det var underbart trevligt.. Har ju som sagt saknat Anna väldigt mycket på senaste tiden..!! Hoppas vi börjar hålla kontakten nu också :S Vill inte att de ska gå lika länge igen som de har gjort! Hon ska ju snart också få bäbis!! Gud va kul alltså.. Både anna och syrran, som vi sen också möte vi upp en snabbis, ska få bäbis!!.. Hittade nå jätte snygga handblåsta latteglas glas på stan, på indiska för 15kr styck.. Sen vart de skynda sig hem för att hämta Emilia.. Mammas satans bil j*vel startade inte så Andreas pappa körde hem mig! Tack!
Sen när jag kom fixade jag klart de sista i vardagsrummet. Sen kom patricia till mig och gjorde midddag :p Smidigt! Sen hände de som inte så mycket mer, vart som bara lugnt och skönt.. Fast jag myspratade men älsklingen en stund också så klart!, la Emilia och somnade själv :p

Och idag kommer de j*vlat inte hända mycket.. Har sån j*vulsk mensvärk just nu!!!!
Ifall de snart går över blir de till att fixa i köket tror jag.. Eller nä, först toan.. men men de blir ett senare besvär..
jaja men nu ska jag nog vila en stund..

tack och hej
2009-02-03
 23:57:04

soo true...!!



"Some days wouldn´t be special, if it wasn´t for rain.

Joy wouldn´t feel so good, if it wasn´t for pain.
Death gotta be easy, ´cause life is hard, It´ll leave you physically, mentally and
emotionally scarred."




2009-02-02
 16:38:48

Marie Lidman från Piteå....

Du kan sluta skriva till mig och höra av dig!! VILL INTE HÖRA ETT JÄVLA SKIT FRÅN DIG!!!
Du är inget annat än en elak människa.. Jag hatar dig!!!
Jag kommer aldrig mer ens titta åt dig så snälla gör de samma mot mig..Väljer Andreas att ha kontakt med dig är de upp till han.. Men låt för fan mig vara!! Du är lika mycket värd för mig som ett tuggummi på marken..
Det enda som kommer från dig är massa lögner och nya knep för att förstöra..
Hoppas hela världen märker vilken hemsk människa du är!!
2009-02-01
 18:20:27

Det kommer bli en intressant vecka..

Händer lite olika spännande saker i veckan.. Vill som inte gå in mer på de än, måste få vetra mer först.. Men på fredag får ni nog veta.. Om de nu inte barkar helt totalt :S Men då dör jag!! Det här måste gå vägen nu!!

Annars har helgen varit intressant, om int annat.. Hänt en hel del.. Inte bara roliga saker kan man lugnt säga.. Vissa människor vet helt enkelt inte när dom ska sluta och ge sig!! Lägga sig i andras liv på det där sättet och försöka förstöra!! Jag är jävligt less såna människor ska jag säga er!! Men så fort jag träffar den människan ska jag ta ett snack med hon och säga precis vad jag tycker.. Och jag är inte FEG!! Jag ville bara inte ha bråk, och fast hon sa att hon inte ville träffa henne så kommer hon ändå! Känner jag blir gode irriterad! Men tyvärr så kommer du förlora!

Nä nu pratar vi om nå roligare..
Emilia är bäst i hela världen!! Och jag älskar Andreas sjukt mycket!!
hehe.. de var lite från mig..

tack och hej
2009-02-01
 13:24:33

Världens sötaste hund typ..

Uti mamma bor de en kille som har fått en valp, hans tik fick en valp.. Och den är så förbanat söt! Och jag hade gärna köpt den men jag har inte dom pengarna att punga ut så där :-S Men tänkte ni skulle få se den.. Här är Annonsen. Den ser stor ut på bilden men den är super liten och sååå söt! Så är ni ute efter en hund kan jag rekomendera den..

Han fick bara en valp.. Det kan nog vara gode smidigt men ändå trist för valpen..
Fan va sugen man blir på att skaffa en valp.. men men.. Ska ju snart börja jobba så då går de som inte..
Men man blir ju helt betuttad i den! :D

tack och hej