2009-02-08
 12:47:55

Helgen än så länge...

Den har varit lugn och sköön! Igår kom Madde förbi, vi käkade hemmagjord pizza massa onyttigt chips och dylikt, drack en cider också :p Madde hade tagit med två st bara för att de är gott.. Haha.. Vi såg melodifestivalen och surrade hela kvällen.. Det var ju då knappt nån bra som deltog.. Speciellt inte af ugglas.. haha hon är ju hemsk! Kan säga att vi hann nog prata om allt som man kan surra om också :P Det var riktigt trevligt!! Hennes kille Björn var i garaget och skruvade som vanligt :p Det är en riktig garage kille alltså! Sen kring 12 var dom färdiga i garaget så då kom dom och hämtade Madde så då blev desängen för mig.. Var lite små sliten.. hehe.. Hade ju halvslumrat till medans Emilia tittade på barnprogrammet, kändes lite oförskämt eftersom Madde var ju där då :P Haha.. Men sen piggnade jag till ändå..någorlunda iaf..

Tack Madde för en jätte tevlig kväll!!! :D Måste vi göra om snart igen!!

Idag, nu snart kommer Andreas pappa och ska hjälpa med tvn.. Ska blir riktigt kul att få ha en riktig tv igen.. Fick en tv av Mange för ett tag sen, men vet inte om man kan kalla de för tv.. Men Tack ändå Mange!! Det var jätte snällt av dig!! haha.. Men nu blir de en 50tum HD tv :P Haha..Nä nu måste jag fixade sista innan Sune kommer..

Hade bra alla..

tack och hej


Jens
PUBLICERAT: 2009-02-08, 15:31:15 | URL: http://aussiejaz.blogg.se/

Hej Malin. Fin blogg du har, känner du någon som kan sånt här med att designa bloggar? Jag skulle vilja få till min lite bättre men kan inte så mycket om sånt.



Mvh

Jens



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: