2008-08-28
 19:54:14

jadu.. hahaha

2008-08-28
 19:52:22

härligt härligt :)

Sitter utanför mig och har grillat..
Nu sitter vi bara och myser och lyssnar på musik :) Men nu börjar mitt batteri ta slut så nu måste den på laddning :-S Borde finnas nån kontakt här ute mitt på gräsmattan :P haha

tack och hej!
2008-08-25
 21:54:13

Ja, Robert Gustavsson.. hmm.. hehe

2008-08-24
 23:06:23

shit, kan de bli bättre?!

Trodde inte de skulle hända mig och verkligen inte så här fort..
Är de här kärlek?! Är de här vad jag inte trodde fanns?! Känns så jävla bra just nu, men vågar fan inte hoppas på nå..  Lite rädd bara att de ska gå för fort så de inte blir nå bra i slutändan.. Men de kan nog inte bli annat än bra.. tror jag.. fan alltså.. vågar inte satsa fullt ut tror jag.. blivit sårad så fruktansvärt hårt förut.. Måste komma över de nu och gå vidare.. De finns snälla människor också,eller?! Återkommer sen när jag vet mer ;P

tack och hej!
2008-08-22
 14:51:38

Stampa med Leroy

2008-08-22
 14:45:46

soool..!! :D

fan va härligt att ha bärbar dator och trådlöst internet..!!
Sitter ute i solen och bloggar.. för hör och häpna.. vi har sol!! :D Det blåser lite men de stör mig inte.. Jag och syrran njuter i solen.. nästan så man måste klä av sig lite.. okej nu överdrev jag lite :P hahaha..
och nu har man blivit barnledig en hel helg.. Shit alltså nu måste jag ju hitta på nå kul att göra, för de här är ju inte vanligt.. Och vet ni vad jag gjorde i natt. HAHA jag skickade sms i sömnen :P så här hade jag skrivit "Nejdå.. Jag ska liggas och sova en stund till sen kanske vi tömmer förhör dag lilla.. :P" har ingen aning vad jag menade alltså..  Så skicka inte sms till mig på natten :P HAHA
Nä nu kom pappa ut också så nu ska jag vara social med dömjen..

tack och hej!
2008-08-22
 00:02:09

I'm the only gay eskimo.. HAHAHA.. så sjuk!!

2008-08-21
 23:56:44

pigg och glad..

Eller så inte :P haha..

Nu har då familjen farit hem eller ja alla utom pappa så förstås.. Han sover ju som sagt hos mig..
Fan jag vill bli kär :P inte skaffa pojkvän direkt utan bara vara kär.. känna pirret i magen, få jaga och så..
haha.. men men.. de kommer när de kommer..  Nu ska jag se ifall jag hittar nå kul klipp att lägga upp.. Är de nån mer än jag som tycker de är kul att kolla på sånt från youtube? Är de uppskattat eller bara slöseri med inlägg :P haha

tack och hej!
2008-08-21
 20:33:45

hittade detta på tjuvlyssnat.se

Livet är aldrig som på film

S2, Borlänge


En kille ~20 går fram till en tjej i samma ålder.

Killen: Ursäkta, men brukar folk säga att du är lika söt som Scarlett Johansson?
Tjejen (glatt leende): Nej?
Killen: Bra, för det är fan inte kul med folk som ljuger.
Killen går lugnt därifrån medan tjejen står kvar och ser grubblande ut.

2008-08-21
 14:27:33

Men at work - Land down under !! HAHA

2008-08-21
 14:22:58

Godagens :P

Fan va less jag är på skitvädret!!!
Vill ju ha sommar, sol och bad..!! Behöver jobba på min solbränna lite till juh innan vintern.. då blir de soliarium och brunutansol smorsel :P Haha.. Nä men jag är en riktig sommar människa som mår bäst på sommarn.. Gillar inte att behöva slänga på sig en massa kläder och frysa ändå.. Sommar året runt tycker jag!! Kan få bli lite höst och vår men just vintern kan jag skippa..

Går då riktigt bra med pappa än så länge.. kanske blir en kul 1 ½ vecka ändå med pappa.. Hoppas verkligen på de.. Skulle vara kul om vi fick en bättre relation jag och han.. Nu på morgonen har vi t.o.m suttit och pratat i nån timma om lite allt möjligt utan att börja tjaffsa eller bråka.. Vi har haft en riktigt trevlig morgon.. Nu har han tagit med Emilia till stan för att träffa marcus och liam och handla lite.. så nu fick jag en stund för mig själv.. Hade tänkt lägga mig och vila lite.. vart lite sent igår så man är lite små sliten :p Men trevligt var de igår så de gör ju som inget.. hehe..

Nä nu ska jag kolla på youtube och se om jag hittar nå roliga klipp jag kan lägga upp åt er :P

tack och hej!
2008-08-21
 00:54:29

Haha.. shit alltså!!

2008-08-21
 00:51:55

Då var man hemma då..

Vart inge Nodo..
Men en massa kaffe hos Ajax istället :p Trevligt trevligt var de.. Blir nog Nodo imorgon istället, och kanske lite party på lördag men vi får se.. Mycket oklart än så länge! Nä nu ska jag nog gå och sova så man orkar upp imorgon.. Är gode sliten känner jag.. God natt och sov så gott alla!

tack och hej!
2008-08-20
 15:54:30

Nu är han här..

Går bra än så länge!!! :P

Men nu har han gått till stan för att handla... Mamma och dom andra kommer snart också, vi ska käka middag här allihopa.. Längtar som fan till helgen, då ska vi röja :P eller hur ajax HAHA.. Måste planera så mcyket som möjligt så jag inte sitter hemma och ugglar bara.. Nä nu ska jag gå och börja förbereda maten.. Idag blir de jag som gör maten men imorgon och resten av tiden får pappa göra de, han är en grymt bra kock.. Han har jobbat med de hela sitt liv så de vore konstigt annars..

tack och hej!
2008-08-20
 15:42:12

Awareness Test


- Watch more free videos
2008-08-20
 15:34:47

Snacka om smart unge!!! Helt OTROLIGT!!

2008-08-20
 11:49:40

Idag gäller de..

Klockan ett kommer han..
Nu ska jag iväg med mamma och handla lite mat, och annat dylikt.. :p
Sen ikväll ska jag iväg och fika med Ajax på nodo.. Det var ett tag sen vi gjorde de nu.. 
Vi har mycket att prata om nu hehe.. Mycket jag måste berätta :D Nä nu tror jag mamma kommer så nu måste jag springa iväg.. Och detta JÄVLA regn!! fan nu regnar de juh igen!!!




Ajax på Nodo..

tack och hej!
2008-08-20
 11:43:47

Jeff Dunham är kung!!!

2008-08-20
 00:08:20

Sov gott alla..

Nu har jag fått min dagliga dos av sex and the city så nu är jag nöjd :p
Men imorgon blir en intressant dag.. ska och fika på nodo med ajax också.. ska bli väldigt trevligt.. var ett tag sen nu vi givk och drack en latte och surrade lite.. känner att jag kommr behöva de nu när pappa kommer.. Men men.. jag kanske blir överaskad, de kanske kommer funka bra mellan pappa och jag den här gången..
Nä nu är de kudden som gäller

tack och hej!
2008-08-19
 18:42:27

Nu...

Fan vad jag är duktig!!
Nu har jag fixat övervåningen också, gjort mat och diskat undan.. Fan idag har jag jobbat på riktigt bra med tanke på allt jag hunnit.. Men man vill ju de ska vara bra imorgon så man tar bort ett störnigsmoment för pappa :-S
Ikväll ska jag bara mysa på med lite popcorn framför datorn, har laddat hem nå uggly betty avsnitt.. Nya säsongen börjar ju snart i usa så då måste man vara uppdaterad juh.. haha..
jag blir ju galen när jag börjar se en serie.. jag har inte tid att sitta och vänta en vecka på nytt avsnitt utan jag laddar hem utan text och allt så jag kan se när jag har tid och inte bara ett.. hehe.. Men nu börjar jag inte se på nå nya serier jag har dom jag följer nu och de räcker.. Nu är de då Uggly Betty, Grace Anatomy och Desperate Housewivies :D
Den serie som jag saknar mest är Sex and the city.. Fan att den har slutat.. Filmen var ju grymt bra!! Såg den självklart på bio.. Och när de gäller stor filmer så måste jag se dom på bio plus om Johnny depp är med i filmerna.. Jag har sett alla sagan och ringen filmerna på bio och Harry Potter.. haha jag vet.. jag är 22 år och ser harry potter på bio.. men så är jag..
 
HAHA

Läste idag att nästa harry film blir försenad ett halv år.. de var ju trist som fan!
Nä nu ska jag sätta mig och titta på barnprogram med Emilia.. Hon ska få gå och sova tidigt idag.. Blir full rulle imorgon ända från morgonen så de är bäst så...

tack och hej!
2008-08-19
 15:34:28

Såå sant..!!

You may only be one person to the world,
but you may also be the world to one person..!!

2008-08-19
 15:30:39

Olny srmat poelpe can raed tihs...

I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg.
The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosnt mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs psas it on !!
2008-08-19
 15:19:45

stan vart de då inte..

Regn regn och ännu mer regn...

Fan vilket skit väder alltså, hela dagen igår och nu hela dagen idag också. Snart borde de bli översvämning här utanför.
Emilia hon är ute och springer ändå, kommer in efter ett tag och byter kläder sen ut igen. Har märkt att hon gillar att sitt och titta när vattnet rinner ner i brunnen, och hittat en död äcklig snigel har hon också.. haha..
Själv städar jag och sliter nu inför ankomsten av min pappa :-S har städat hela nerevåningen, nu är de bara här uppe kvar. Fast här uppe behövs de inta fixas så mycket, mest toan. Måste tvätta nån maskin också..
Nä nu är de lika bra att göra färdigt allt och sen ta de lugnt..

tack och hej!
2008-08-19
 11:54:40

Nä, tror jag går ner på stan en stund..

Skulle behöva kolla på nå nya kläder..
Ett par nya byxor MÅSTE jag ha.. Sen en ny BH skulle vara skönt.. Får se om man hittar nå.. Fan just ja, måste köpa nå nya finskor också, men de lär jag inte hitta.. Snygga skor har jag väldigt svårt att hitta.. Men men.. Måste få med mig nån mer bara.. haha..
Måste bara visa nå nya sommar bilder också.. 



 

Hade de inte tagit så lång tid hade jag lagt upp fler :D

tack och hej!
2008-08-19
 10:49:23

björn rosenström är fan snygg!!!

2008-08-19
 10:42:27

pappa kommer imorgon...

Känns inte alls så kul..

Måste stor städa nu på morgonen.. fan fan fan.. jag orkar inte.. ha pappa här alltså... och han ska ju som vanligt bo hos mig.. äh bara bita i de sura äpplet och hoppas på att han inte stannar så länge... nä nu ska jag gå och börja.. är jävligt trött.. och ont i magen har jag också.. huvva va trist.. kanske vi kan hålla oss vänner den här gången.. man vet aldrig... (Chansen är grymt liten)

tack och hej!

2008-08-19
 10:40:43

kolla hejna :)

2008-08-16
 12:19:34

Riktigt kul igår..!! :D

Hände inte allt för mycket men var kul ändå..

Först på dan var jag och träffade Ann och Annah en sväng. Sen for man tillbak till mormor mös en stund med Emilia sen kring åtta for jag hem till mig duschade och gjorde mig i ordning.. Sen kring nio for jag till Catta..
Jag hade ju tänkt vara nykter.... hahaha... Det blev ju som de blev med det.. Catta lyckades supa mig gode full :P Men glad ändå var jag..
Sen kring 1 for i ut på krogen.. Det var nästan inge folk på 1906, var där en stund sen for jag och jocke över till kalles för att kolla läget.. Det var mer folk där men som vanligt lite mysko folk typ :P Så vi skulle gå tillbaka till 06 men då fick vi inte komma in för klockan var så mycket helt plötsligt.. haha..
Så jocke han skulle vänta på dom andra, men jag sprang tillbaka till kalles igen..stod och retades lite med anna ett tag sen kom Mange och körde hem mig.. Helt underbara Mange!!
Så jag hade faktiskt riktigt roligt igår.. får se vad som händer ikväll.. Nä nu ska jag nog gå ut och leka lite med dottra mi ;P

tack och hej!