2008-12-28
 14:49:13

Nyårsplanerna! :D

Jag och Jenny ville då planera nå kul för nyår..
Så de fick bli ett

-! Coctail Party !-
på Annelund

Det innebär då att herrarna ska ha kostym,
(fin byxor och skjorta iaf)
och damerna ska ha cocktailklänning.

Det blir först middag för dom som vill kl 19.00
Sen får resten komma kl 21.00

Ifall ni är intresserade kan ni alltid göra en intresseanmälan

Annars får ni ha ett riktigt Gott Nytt År!

Kramkram
2008-12-26
 12:48:16

Jag har haft en helt underbar jul...

Tänkte berätta lite snabbt om den för er..


Det börjar med onsdag morgon, älsklingen kommer förbi på morgonen och myser med oss.. Äter lite god julfrukost och tar de lugnt.. Sen skjutsar dom ut jag och Emilia till min mamma och dom åker vidare till rosvik.. Sen fixar jag i ordning de sista kring maten och börjar duka fram, Sen då sätter vi oss och äter, sen fick vi fin besök av den sötaste tomten ever :p haha.. Ska lägga upp kort sen! Då vart de en massa julklappsöppning.. Emilia hade nog mer paket än alla andra tillsammans.. HAHA.. Men de är ju så när man är världens sötaste unge!  Vi missade de mesta av Kalle :-S Men Emilia fick se de mesta iaf..
Sen for vi iväg till stallet för hästarna måste också få komma in och få lite mat i värmen! För de var helvetes kallt ute alltså! Jag förfrös de ena och de andra :p haha Sen hem igen och där vart de efterrätt och lite mys i soffan med familjen.. Sen kom älsklingen och hämtade mig, Emilia fick stanna hos mamma..

Så barnfria började vi rulla mot Annelund ;) Hihi.. Det var en helt magisk natt.. Fan vad jag älskar dig Andreas!!
Sen väldigt många timmar senare men nästan ingen sömn steg vi upp och for och hämtade Emilia och for iväg till rosvik där vi spenderade hela dagen och hade trevligt med Andreas familj.. Där åt vi middag och sen var vi ute i snön och lekte allihop :P haha.. Andreas pappa har energi som ett barn ;p haha.. Det var super mysigt och Emilia ville då inte fara därifrån.. hehe men kring 7 ungefär for vi hemåt igen.. Väll hemma la vi i säng Emilia och la oss och mös i sängen.. helt slut var man :p

Jag kan inte klaga på nå egentligen!

Hur har ni haft det i jul då?!

tack och hej
2008-12-24
 11:14:11

♥ Min hälsning till er alla blogg läsare! ♥

 
2008-12-24
 01:22:25

Kanske inte de trevligaste att lägga upp idag, men han är kung ändå! :p

2008-12-24
 00:59:21

Dan före dopparedan :P

Den har varit riktigt trevlig! :D

Har varit på stan med syrran och handlat dom sista julklapparna.. Nu är allt färdigt! Vart lite till mig också :p När jag var yngre köpte vi alltid ett sällskapsspel till jul.. Så nu har jag tagit över den traditionen och börja köpa de :D Iår blev de "Tror du ja!"
Jag, Patricia, Andreas och Leffe prövade det nu ikväll, det var jävligt kul!! Haha.. Man fick skratta goode så jävla mycket! Hehe..
Blir nog att dra nån mer sån kväll med lite mer folk.. Det är ju roligast när man känner varandra eftersom man sak gissa på hur den andra tänker/funkar.. Men skojsigt blev det..

Nu har vi då löst det med tomten också.. Det blev Leffe som fick lov att ställa upp :p hahaha Han har fått låna en lång kvinnopäls av mig som han ska ha.. Blir ingen traditionell tomte men ändå :p Och de enda som mamma begärda att jag skulle ta med till julbordet imorgon var min sillsallad som är grymt god! Morfar kommer nog ta med sig sina revbensspjäll som vanligt :p haha Jag har typ världens sötaste morfar måste jag säga! Var och hälsade på en stund idag och han är så go och snäll, men mamma den jäveln sa ju till han att jag röker :S Han vill verkligen inte att vi sak göra de så de vart lite jobbigt! Men men.. Jag försökte neka de men de gick inte så bra hehe..

Nä nu blir de sängen så man är pigg för imorgon kväll, då kommer älsklingen och ska sova hos mig.. Ska bli riktigt mysigt och underbart!

Tack och hej
2008-12-23
 10:06:52

Har blivit utmanad av Izzah och Ida..

Jag har blivit utmanad av Izzah & Ida.
Utmaningen går ut på att jag ska skriva fem saker som jag gillar med mig själv. Efter jag skrivit det så ska jag skriva namnet på fem personer som jag utmanar.


Jag gillar med mig själv att jag kan stå upp för det jag tycker och tänker
Jag gillar med mig själv  att fast jag har varit med om mycket kan stå på engna ben
Jag gillar att jag fött den mest underbara skapelse på jorden
Jag gillar att fast jag har en knäpp familj så ställer vi ändå upp för varandra i alla lägen
Jag gillar att mitt långa hår börjar bli gode fint

Nu ska jag utmana fem stycken då..
Patricia
Jenny
Jessica
Zabina
Andreas
2008-12-22
 20:15:59

Idag har de som nästan bara varit mys och kel :D

Har som legat i sängen mest hela dagen...hihi
I looove you!

Älsklingen har ju då varit hos mig idag, först några timmar på morgonen sen for vi en sväng till stan och shoppade lite mer julklappar sen hem igen.. Sen for då Andreas till hans föräldrar i rosvik sen tillbaka till mig.. en helt underbar dag har de varit..
Sen imorgon blir de stor handla och fixa dom allra sista julklapparna.. Men jag vet redan var jag ska köpa så de ska nog gå fort..
Sen är de ju då julafton som firas med både min familj och sen Andreas.. Det kommer bli en bra jul iår känner jag på mig!

Fick tillbaka snobben idag också :S Hade ju som hoppats på att få slippa han.. Han löser så jätte mycket hår juh.. Ah men han är snäll så de går som bra ändå :p Men nu när patricia flyttar tar hon med sig snobben! Helt underbart...

Nä nu ska jag gå och bärja göra Emilia redo för att krypa ner i sängen, har blivit ett mer eller mindre hatobjekt just nu! Hon går inte att få att sova på kvällarna längre! Det som aldrig varit ett problem tidigare.. usch fy och blää..
Nu börjas det... Önska mig lycka till för de lär jag behöva!

tack och hej
2008-12-22
 14:07:13

♥ Mmm.. Im in loove! ♥

Fan vilken underbar känsla det här är alltså!
Du gungar min värld..

När du kröp ner hos mig imorse ville jag att tiden skulle stanna.. och stå still för alltid..! Jag var lyckligast i hela världen..
Känns som att allt blir bara bättre och bättre för varje gång vi träffas men imorse var de helt underbart.. Kände inget annat än kärlek.. Nu sitter jag här och väntar på att du ska komma tillbaka, saknar dig redan.. Förhoppningsvis så kidnapar dina föräldrar dig inte allt för länge.. Nä nu ska jag göra nå nytta.. Älskar dig ♥Andreas♥!

tack och hej
2008-12-21
 13:09:12

20 timmar kvar....



Fan vad jag längtar älskling!!! :D

Du är underbar!


2008-12-21
 02:24:22

Just kommit hem..

Har varit ut med Patricia och Jessica...
trevligt trevligt!

Men jag vart helt nykter och skötsam! Först var vi hos mamma och åt god mat sen for vi och körde en sväng med Nisse och sen hem till han och spelade lite kort medans vi väntade på Jessica..
Först hade vi tänkt fara till Statt men de var så dyrt där så de skippade vi.. Det blev de gamla vanliga.. Kalles alltså :P hehe.. Men de var trevligt! Var ett tag sen jag var där men inte var de nå annorlunda än tidigare :p Lika mycket fulla människor som vanligt.. Men de är som kul att vara där och se på dom när man är nykter :D

Sen gick vi på max och åt mat och hade jävligt kul.. HAHA.. Det blrja de med en kille som kom springandes i full fart utanför (och full som ett ägg var han) och ramlade jävlat pladask! Sen låg han bara där, raklång på marken.. haha.. Sen där inne beställde han två mål, ett frisco och ett maxmål och han åt allt själv! Eller förutom en dricka som han spillde halva på killen som satt brevid och andra halvan sen på rutan.. Plus att han höll på att somna och ramla av stolen.. HAHA..
Sen var de nå brudar där inne som betedde sig lite fjantigt kan man som säga.. Även dom jävligt fulla.. Dom sprang omkring i barn leksaken och höll på.. (skulle gissa på att dom var mellan 18-20år) En brud hade strumpbyxor och en tunika, men tunikan var som inte som den skulle så man såg hela röven på henne, plus att hon hade mamelucker på sig.. Och söt nisse vart röd i ansiktet :p Haha.. Och Patricia skrattade så hon grät och lät som en gris...

Jag kan summera kvällen som lyckad helt enkelt.. Fast jag har saknat min älskling som tusan! Men nu behöver jag inte vänta en vecka på att få vara med han.. Utan bara tills på måndag!!! LOVE YOU!! Hoppas ni haft lika kul..!

Vad har ni gjort ikväll då?

tack och hej
2008-12-20
 17:46:12

Nu kommer bilderna på valparna...


Dom fulaste valpar jag sett :p haha


Mamman Chili


Pappan snobben


Är ni intresserad så hör av er. Lev.klara på 6 veckor. Då är dom chipade, besiktade och vaccinerade.
Pris: 3500:-
Tror dom kommer se ut mest som pointer, men med längre och mjukare hår.
Men kommer nog inte bli långhåriga..
Dom är riktiga knubbisar :P haha
2008-12-20
 12:29:00

Bob Marley - Three little birds

2008-12-19
 20:19:22

Riktigt trevlig dag på stan..

Var ju då och julshoppade med Patricia..

Jag hittade mycket skojsigt! Men nästan allt var till Emilia och nån till mig också :p haha.. Så på måndag eller tisdag ska jag nog på¨stan igen och handla dom absolut sista.. Var och också och åt på Subland.. Det var jätte länge sen, riktigt gott! Sen for vi en sväng förbi elgiganten, öb och beijers.. Det bästa av allt med hela dagen är nog att jag fick underbara besked idag.. Jag får vara med älsklingen på måndag också.. Shit.. Men en sak är säker.. Jag kan aldrig bli less dig!!
En annan rolig grej var när jag var på elgiganten och pratade med dom om min mobil.. Dom tror dom kan fixa den, och jag hade tom garanti kvar så de kostar inget helle!!!! Min dag är helt underbart bra alltså! kan nog inte bli bättre än så här!
Nä nu ska jag gå och lägga lillan och sen kanske se en film eller nå..

Vad är dit bästa tips att ge till en kille?!

tack och hej
2008-12-19
 17:54:48

Har fått en utmärkelse av Jennan..



Denna bloggen byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum, tid och förhållande!
Dessa bloggarna är osedvanligt charmerande och söta och syftet är att finna och att vara vänner.
De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
Vårt hopp är när banden på dessa utmärkelser är gjorda, vill ännu fler vänner fortplanta sig.
Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!
Ge denna utmärkelse till åtta bloggare som i sin tur väljer ut åtta bloggare. 




Dom jag ger utmärkelsen till är
1. Patricia
2. Jessica
3. Izzah
4. Millan
5. Jenny
6. Andreas
7. Pattie
8. Karro



2008-12-19
 16:40:42

Citat.. Hittade den på syrrans blogg...



Jag är inte kaxig, det är bara försvar.
Jag är ingen player, jag letar bara efter den rätta.
Jag är inte döv, jag hör bara inte på bullshit.
Jag snackar inte skit, jag säger bara sanning.
Jag är inte egoist, bara självsäker.
Jag är inte elak, bara ärlig..!



2008-12-19
 11:13:30

Nu är jag snart på G....

Väntar bara på den segaste människan på jorden!
Nämligen Patricia..


Ska och handla dom sista julklapparna.. Har de mesta ordnat ändå men lite kvar att fixa.. Skulle helst av allt köpa nå skidor till Emilia men de är inte enkelt att hitta..Dom får ju inte vara för dyra med tanke på att hon bara kan ha dom ett år.. Ska köpa Emilias julklänning och nå julkläder åt mig också.. Får se vad jag hittar.. Men det blir nog bra.. Sen blir de hem och mysa ikväll med sötisen.. Blir en hellugn helg för mig igen :D Snart en hel månad.. Eller är de det redan kanske :p Ska inte dricka nå förens nyår tror jag.. Men inget är bestämt än så vi får se.. Håller det öppet!
Nä om man ska göra sig i ordning då för dom är snart här.. Sa dom iaf :p Och dom är ju absolut inte bäst på att passa tider eller så.. Jag är tidspessimist och dom är tidsoptimist, En av många saker som gör att jag undrar ifall vi verkligen är släkt :P Haha


Tack och hej
2008-12-17
 23:57:23

Det blir bara bättre och bättre..




Jag kan inte önska om nån bättre julklapp än det älskling!!!!

Är nog lyckligast i världen nu...
berättar mer sen..


2008-12-17
 12:58:03

Väldigt bra sagt!

För varje minut du är arg
så förlorar du en minut av glädje

Vet ej vem som skrivit/sagt det..
2008-12-16
 16:39:53

Få se hur planerna blir iår..

Ska spendera så mycket tid som möjligt med sötisen,
det är då ett som är säkert!


Erbjöd Björn att ha Emilia på jul för dom ska vara hela familjen med alla barn hos Therese och Patrik, Emilia hade tyckt de varit jätte kul men Icke de, han var inte intresserad.. vart väll inte förvånad men men.. Förstår inte varför han ska straffa Emilia bara för att jag inte vill ha han! Han ville ha henne ifall jag skulle följa med men inte annars.. Så de blir att fira jul hos mamma med hela familjen, sen far vi till sötisen och är med hela hans familj. Ska mysa med sötisen på morgonen också förstås..!! Får se också ifall de blir att man går ut nå på juldagen. har som inte bestämt mig än.. Hade ju jätte kul förra året men ifall jag ska ut vill jag ju hyra hotellrum som förra året också.. Men vet inte ifall nån är med på det.. Får höra mig för..

Sen nyår blir de nog att vara ett gäng som har cocktailtema, med fina klänningar och kostym.. Vi vet inte vars vi ska var än men de löser sig alltid.. Måste dra ihop lite mer folk också..
Är ni intresserade är de ju bara ni hör av er!!

Men de tror jag kommer bli jätte kul. Måste bara fixa mig nån fin cocktailkläning också :p hehe..

Det är lite om mina planer gör jul och nyår...

Vad ska ni göra för kul då?

tack och hej
2008-12-15
 23:12:37

To you, my Love!

2008-12-15
 19:16:17

Citat från Sex and The City ;)



" Good guys screw you,

Bad guys screw you,
and the rest of them dont know how to screw you! "

- Samantha Jones



2008-12-15
 14:30:34

Ett jävligt roligt test!! :D




http://gud.us/lovetest.php?page=628486



2008-12-15
 01:25:36

Du som skrev till mig och var Anonym

När jag kollade upp din ip så stod de att du bor i kallax by..
Ska luska lite för att se om jag kan få fram vem du är bara så du vet..
Jävligt omoget måste jag säga!
Jag tycker att ifall jag nu är så tragisk såp hjälp mig då att bli bättre...
Säg vad det är jag gör som är så tragiskt?!
2008-12-07
 12:20:49

Jag behöver hjälp!!!!!

Igår vart de som sagt bara mys och lek med Emilia..
Emilia la sig kring 9 tror jag, mycket mindre tjafs igår än vad de brukar vara.. Det var skönt.. Men sen började hon ju gå i sömnen.. Hon gick och skulle ställa ner stolarna som var uppställda på bordet sen vi städade.. Börjar bli mer och mer.. Förut satte hon sig som bara upp i sängen och såg allmänt förvirrad ut men nu börjar de bli så mycket mer.. Ibland kommer hon in i mitt sovrum sen går hon tillbaka till sin säng och lägger sig.. Det är jävligt läskigt.. För hon är som helt borta.. Hon har gått i trappan också nån gång, gått ner och tagit på sig skorna har hon också gjort.... Tillslut kanske hon gör illa sig eller går ut.. Patricia gick också i sömnen när hon var liten så vi har de i släkten, inte för att jag vet om de är ärftligt eller så..

Nån som har nå förslag på vad man ska göra?!?!?!!! Börjar bli orolig nu!

tack och hej
2008-12-06
 11:48:11

Tävling....

Man kan vinna ett snyggt halsband från Mihi

http://mogis.se/2008/december/paketutdelning-2.aspx
2008-12-06
 10:46:11

Dagens...

Humör: Kan verkligen inte klaga på nå just nu...
Gjort: Ja inte så mycket än, fastnade vid datorn och läste lite bloggar
Planer: Ska städa och fixa sen ska lovely hjälpa mig med lite saker och så, blir förstås mysa också :D Men just nu blir de ut i lekparken med Emilia...

Ser på
: Dataskärmen :p
Lyssnar på: Handlake village med Takida just nu
Läser: Har läst bloggar..

Dricker/Druckit
: Mjölk
Äter/Ätit: macka

Bästa: Inget kan förstöra mellan oss nu!
Sämsta: Vissa kan inte hålla de dom lovar, vissa kan inte bara hålla sig borta!

Väder
: -2.. Hade nog inte ens gjort nå om de var -20..
2008-12-06
 10:14:58

God morgon alla...

Har haft sov morgon i dag..
Mysigt och skönt! Har sovit hur bra som helst inatt.. Länge sen jag gjorde det!!! Men de beror nog på den underbara dagen igår.. Vi kom varandra mycket närmare och jag känner så mycket starkare nu! Love you!
Har nu varit ut med snobben på en promenad och fått i Emilia och mig själv nå frukost.. Nu blir de att fixa färdigt här hemma.. Igår fick jag som upp nästan alla julsaker.. Men de är lite små fix kvar.. Sen måste jag fixa med alla jävla kablar också.. Huvva.. Men de får sötisen hjälpa mig med!! Emilia sitter just nu och ritar lite så jag ska nog gå och hjälpa henne en stund sen fortsätta med julstöket...

Undra om vi ska ta en sväng förbi mormor idag också.. Ta nå kort på valparna och så :D

tack och hej
2008-12-06
 01:46:06

Måste tilläga en sak till..

Vill bara säga till dig "xet", att jag sjunker inte lika lågt som dig... Jag har respekt för andra människor... Och deras ägodelar och känslor!
tack och hej
2008-12-06
 00:35:48

Fan vilken underbar dag!!

Den här dagen har vi väntat på länge....
Idag har varit en helt magisk dag.. Av två skäl.. Dels har Chillan fått valpar.. Men framför allt så har jag och älsklingen fått en massa FF tid tillsammans... Tända ljus, god mat och man behöver inte vara rymdingenjörer för att inse att de blev en hel del "puppymaking" för oss också :-* hehe...

Vill bara tacka Andreas för den här dagen! Älskar dig... Av hela mitt hjärta..

Ps. Tack för nyckeln...

tack och hej
2008-12-05
 16:07:10

Den här reklamen är ju bara så underbart söt....

2008-12-05
 12:56:27

Nu kommer dom :p

Första valpen ute..12:40
Patricia tycker den är jätte ful :p hahahaa..Hon skulle ta en bild och skicka..
Jag frågade lite om vem den var lik och så men hon tyckte inte den var lik nån... Den är då iaf svart och vit med bred nos, vet inge kön.. hade lång bläs på nosen och nå svarta ringar på ryggen tror jag mamma sa.. får se på bilden om man ser nå.. Kommer lägga upp bilden så fort jag får den.. Uppdaterar om resten eftersom :p


Andra valpen ute.. 13:50
Patricis den sega fan har inte skickat nån bild än men nu har de kommit en till valp.. Den nya har tydligen en vit krage som Snobben har så de blir nog en liten snobben.. men med bred och kort nos.. Ja de blir väldigt intressant.. Tydligen fler på väg men chili tar de lugnt :p hehe.. Men allt går då bara bra! Uppdaterar senare med mer info..


Tredje valpen ute.. 16:20
Har inte fått nån vidare info om den här välpen än.. Bara att de kommit en till... hehe
berättar mer senare..

Det blev bara tre.. eller bara och bara egentligen.. är nog skönt att de inte blev så många :p Men seg fan patricia har inte skickat nån bild än så jag får fixa det imorgon... Men något jag fick veta var att dom är jätte stora.. 500g styck.. Så de blir riktigt stora valpar :p Nä nu måste jag lägga mig...

tack och hej

2008-12-05
 12:41:48

Nu är de dags...

..Mammas hund Chili håller på att få valpar

Patricia ringde precis... Ska bli riktigt kul! Vi ska kanske ta en :D Fast de beror på om dom blir söta och så.. hehe.. Det är en gode rolig blandning, Collie och Pointer :p HAHA ska bli kul att se hur dom kommer se ut.. Får lägga upp bilder sen.. Så nu har man snobben på besök.. Han ska få bo hos oss nu tills valparna blivit lite äldre och så.. Chili behöver få lugn och ro och inte för att snobben är direkt nått energiknippe men ändå.. Han är den lugnaste hunden i världen typ.. Och hår som satan löser han, det är nog de enda dåliga.. Om vi ska ha en valp blir de en korthårig.. Aldrig nån långhårig..!

Nån som är intresserad att köpa är de bara ni hör av er..
 
tack och hej
2008-12-05
 10:41:54

Då var de fredag då..

Och de blir en luuugn helg för mig...

Ska nog bara ligga hemma i soffan med Emilia och mysa.. Bara umgås med mina nära och kära :D Kanske far och badar också men vi får se, beror på hur Marcus har Liam och så.. Men i de stora hela blir de lugnt och skönt..
Fixa färdigt här hemma måste jag också göra.. Måste stryka nå gardiner :S Huvva så tråkigt!!! haha.. jag ryser av bara tanken :p haha.. seriöst.. Jag är ju inte nån vintermänniska eller så, tycker inte att julen är nå speciell men när man har små barn har man som inget val.. Det måste göras ändå.. Och nån julgran har jag inte hunnit fixa än.. Åhh va mycket onödigt som måste fixas på jul.. Inge kul alls! Man blir stressad och less på allt.. Inte konstigt att många blir deprimerad på vintern..! Tänk va skönt med sommar året runt! Då skulle jag vara in heaven! hehe..

Nämen om man ska gå och börja ta fram strykjärnet och så..... blää! Andreas kom hit och hjälp mig, du som tycker om att städa och fixa :p I love you!

Föresten utvecklingssamtalet igår gick jätte bra.. Dom hade som nästan bara bra saker att säga om Emilia.. Det var jätte roligt.. Gjorde upp en ny "planering", ja de var super kul! Det enda var som att Emilia slarvar och blir bekväm när hon pratar ibland.. Men de får vi jobba på....


tack och hej
2008-12-05
 10:18:19

Tänkvärt..

"Om man är ensam och känner sig ensam, så är det okej, inget konstigt.
Men om man är två och man känner sig ensam, då är något fel."
2008-12-04
 13:26:17

Spännande...

Nu är de dags för utvecklingssamtal...
Ska bli jätte kul.. Vi hade lite att arbeta med sist vi hade det.. Ska bli kul at höra hur dom tycker de gått och jag får berätta hur bra de går för oss.. Hon var lite bångstyrig men de är ju så med trotsen.. Men nu är hon den goaste och finaste tjej som finns!! Nä nu måste jag springa..

tack och hej
2008-12-04
 10:00:23

God morgon....





Jag har en riktigt dålig dag idag.. Har världens mensvärk!! Gud förbanat vad ont jag har! Så nu klagar och gnäller jag  ju på allt! Stackars Andreas.. Han fick ta emot den första smällen.. Måste ta och be om ursäkt sen.. Åh vad jag hatar de här.. Och jag hatar alla dumma tankar jag har i huvudet också! Men jag kan inte hjälpa de och hur mycket jag än vill ha bort dom så försvinner dom ju inte.. Helvete.. Varför kan jag inte bara få vara lycklig och glad.. Äh nu ska de inte bli ett sånt där inlägg när jag bara klagar och gnäller..

Nu ska jag gå och vila en stund sen ska jag städa och fixa.. Har som varit dålig på att få fingrarna utr röven och fixa de..
Hoppas ni har en bättre dag än jag...


tack och hej

2008-12-03
 19:11:25

Hot N' Cold

2008-12-03
 18:48:38

Dagens...

Humör: Jo men de är på topp idag :D
Gjort: Bakat och haft jätte kul med Emilia.. Och myspratat med sötisen..
Planer: Se lite på bolibompa med Emilia och sen mysa med Lovely

Ser på
: Inget just nu..
Lyssnar på: Än en gång  radio.. Rix FM är det!
Läser: Har läst bloggar.. Har ju dom jag kollar dagligen...

Dricker
: Mjölk
Äter: Pepparkakor

Bästa: Sanningen kommer alltid fram till slut!
Sämsta: Tyvärr är vissa bra på att ljuga...

Väder
: Wow... +1 :D:D
2008-12-03
 18:43:07

Pepparkakorna fick vänta till idag..

Men nu är dom gjorda..

Det var super kul.. Och Emilia var så duktig och stolt över sina pepparkakor :D Haha.. Vissa blev ju som dom blev men vad kan man räkna med när en 4åring gör dom.. hehe.. Hon är ju bara såå söt! Önskar bara hela familjen var samlad.. Vi saknar ju liksom 1/3 av familjen.. Men men.. Det kommer bli bättre!! I miss you lovely!
Har än inte julstädat och fixat.. Måste ta och göra de imorgon.. Och fixa en julgran också, hade ju tänkt ta mammas men den försvann i flytten tydligen.. Helvete!  Jaja men vad ska man göra.. Får köpa en billig på dollar eller så. Men imorgon blir de julstäda och fixa med gardiner och annat tjafs som ska upp överallt.. Usch va jobbigt.. Jag gillar ju inte jul så de är bara jobbigt för efter nyår tar jag ner allt..
Då ser jag framåt... Då är de snart sommar :p hahaha.. Man måste vara positiv!!

Just nu sitter Emilia och tittar på bolibompa.. Ska gå och sätta mig med henne och kanske äta en pepparkaka och dricka lite kall mjölk.. Mums..

tack och hej
2008-12-02
 09:41:54

Dagens...

Humör: Ja allt är relativit men, Ja de är bra..
Gjort: Ätit frukost, varit med Emilia på dgais och nu bloggar jag
Planer: Ska städa och julfixa här hemma sen baka pepparkakor med Emilia

Ser på
: Ska se en serie....
Lyssnar på: Radio.. Rix FM är de tror jag..
Läser: Har läst bloggar :p

Dricker
: Julmust :p Måste ju få julstämmning
Äter: Har ätit macka med ägg på... Mums!

Bästa: Jag har superinternet
Sämsta: Hade en jobbig natt...

Väder
: -13.. JÄVLA SKIT VÄDER!!!
2008-12-02
 09:33:16

Knäck och bullbak...

Igår hade jag och Emilia en riktig mys dag :)

ÄlsklingsAndreas fixade internet åt mig igår.. Shit va han är underbar.. Han gör verkligen allt för att gottgöra mig allt ont..! Så nu har jag superinternet och hans hårddisk så massor med plats att ladda ner allt möjligt också :D:D Love U!

Sen fick vi för oss, jag och Emilia, att vi skulle baka och fixa allt julfika..
Så först fick vi gå till affären och handla lite ingredienser och sen hem och börja.. Vi gjorde knäck och saffransbullar.. Vart super gott! Sen myste vi på med bullar och julmust.. Var super kul! Sen fick vi besök av Nisse.. Han väntade på den segaste människan i världen, Min SYSTER!! Jag var super trött, extremt jätte trött men hon hade inte alls bråttom.. Hon ljög t.o.m om att hon snart var färdig men inte det! Hon hade inte ens tagit sig till stallet.. Stackars Nisse... haha.. Men jag bjöd han på en bulla och lite mjölk så vart de bra :p

Idag ska vi göra pepparkakor och sätta upp julsakerna.. Hade tänkt städa nu medans hon är på dagis.. Sen blir de jul mys idag också.. Emilia har blivit sååå underbar nu på sista tiden.. trotsen har som försvunnit helt nästan och hon ska bara kramas och pussas hela tiden!! Det är verkligen underbart härligt!!

Nä nu blir de mysprata en stund sen städa och fixa

tack och hej