2010-10-20
 15:07:30

Störda kroppsideal!

Emilia kom till mig för en stund sen och sa att hon har tjocka ben, lår.
Jag skrattade till och sa "va, har du de?!"
Ja kolla mamma, sa hon då.
Jag vart helt förskräckt! Hon var seriöst ledsen och tycket att hon hade det! Jag frågade då om någon sagt till hon att hon har de men hon sa att de var hon själv som tyckte det. Frågade då om hon hört någon annan som tycker att dom har tjocka lår, men inte de heller! Jag pratar aldrig om sånt med henne, hon är 6 år gammal!
Hon är smal, mer mager än tjock! Även om hon hade varit rund så skulle jag aldrig någonsin säga något till henne! Vi pratar inte om sånt och jag säger inte att jag är de heller ( fast jag vet att jag är det, hehe ). Vill inte lägga någon vikt i sånt, inte i den här åldern! Pratar inte om att man kan bli tjock av godis heller, utan där kan jag ju själv portionera så hon inte äter så mycket av de utan att veta konsekvenserna.. Förutom hål i tänderna förstås! Tids nog kommer de bli något dom lägger alldeles för mycket tid på ändå! Vi 6 år ska de inte ens vara en tanke, HUVVA! Jag blir ledsen och rädd! Jag var tvungen att ÖVERTALA henne att de hade hon inte alls, inte ens säker att hon tog till sig det...

Jag säger JÄMT till hon att hon är den finaste i världen, vackrast och helt underbar precis som hon är! Fattar verkligen inte hur de kunde bli så!!

Är de någon annan som varit med om något liknande?!?
2010-10-18
 19:55:13

Måndag.. Finns det något positivt med måndagar?!


Ja de måste vara att de är vissa intressanta program på måndagar men de är nog de enda!
Vi har Biggest Loser Sverige och Svenska NewYork fruar.. Skulle haft nå nyttigt tilltugg då till det :P
Men men, blir att tända lite ljus och mysa framför tvn med lite popcorn (Inte allt för farligt onyttigt).

Annars idag har jag varit och handlat lite, städat de jag missade igår och sen segat.. Slapp laga middag idag också för Emilia åt hos Linn idag, vart rester för mig då. Men nu ligger hon och sover så gott i min säng, när Andreas inte är här får hon ta hans plats, haha.

Haha, måste skriva de här också! Andreas erkände nyss att han är lite rädd för mig :P Fråga han vars han har fått sitt feta blåmärke på armen från?! hehe

Nej nu blir de lite tv mys, ha en trevlig kväll alla!



Tänk om man kunde skilja på äkta och oäkta kärlek på samma sätt som man ser skillnad på champinjoner och flugsvamp.
- Katherine Mansfield


2010-10-17
 22:35:05

Lugnat mig..!


Vi har båda bett om ursäkt över dumma saker vi sa, lite onödigt av oss båda men tror man behöver ventilera sig lite ibland! Tur att hjärtat vet hur han ska lugna mig :p
Imorgon blir de jobb till 11, är ju som sagt sjukskriven på halvtid för axeln (som förövrigt är helt paj just nu).
Idag har de varit fullt hus med mycket spring och barn, har inte riktigt hunnit med allt jag skulle.. som vanligt! Suck! Men jag har dammsugit och diskat iaf. Borde bara hunnit köra några maskiner tvätt och skurat också! Men de får bli morgondagens beskymmer..

God natt alla!



Den som försöker dränka olycklig kärlek i alkohol är en galning. Alkohol konserverar.
-
Max Dauthendey

2010-10-17
 17:12:45

Ryker ur mina öron! Arg, argare, argast!


Ödet ger oss släktingar, men våra vänner väljer vi själva.
-
Jaques Delille


Snacka om att vissa utnyttjar en så jävla mycket som de bara går! Jag ställer upp hela tiden, tillslut måste jag skjuta undan mina egna planer för att hjälpa alla andra med deras... Blir arg på mig själv! Varför lär jag mig inte?! Blir ju aldrig någon skillnad.... Får inget tillbaka, MEN detta gäller självklart inte alla!!! Och handlar inte om Andreas♥...

Nej nu ska jag göra nå mat och försöka tänka på annat....


2010-10-17
 10:44:02

Godmorgon alla :)


Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting

- Nalle Puh


Vart väckt i morse, inte av Emilia som man kan tro utan Anna :) Så de var bara slänga sig upp ur sängen, barnsäkra lägenheten och sätta på kaffe! Mycket trevligt, alldeles för sällan vi träffas. Vi satt och surrade och hade trevligt en stund men sen skulle Linnea sova så Anna var tvungen fara. Nu har Emilia hämtat hem en kompis så dom springer omkring här nere och leker "tiger" eller nånting?! Mycket morrande och rytande.. En aning jobbigt ljud! hehe..

Söndag
idag, alltid lika jobbig dag! Får se vad man får gjort idag, tänkte försöka städa lite och vara duktig! Snart får man ju hem hunden så måste göra i ordning en bädd åt hon någonstans. Vill inte ha hon i sängen så måste kanske ha ett ställe uppe i sovrummet och en nere i vardagsrummet. Hmm.. Sen ska dom ligga väldigt mjukt, men mamma gav tips på att köpa täcken från typ röda korset. Kan ju säkert funka :) Ska kolla det imorgon!

Nej om jag skulle börja arbeta öite här hemma så man kan känna sig lite duktig sen! Ska lägga upp lite kort sen också!


2010-10-16
 22:43:50

Nu var de verkligen länge sen..



Vars ska jag börja?! Haha.. Ska vi börja med de DÅLIGA kanske..

Har en inflammation i axeln, går hos sjukgymnast för behandling plus medecin! (Vägrar cortison spruta, finns inget värre!) Haft det hela sommaren, men de ville aldrig gå över! Varit sjukskriven nu 1 vecka, sen blir de halvtid 2 veckor.. Får bara joba fram till lunch, inte lyfta något tungt! Göra väldigt lätta övningar hemma och låta axeln få en chans att läka!

Fick en sjukt hör elräkning den här månaden! Huvva.. Kan ha att göra med 50 tums tvn och den nya tvättmaskinen som jag införskaffat, hehe.. Sen är jag dålig att släcka lampor har jag fått höra.. haha... Ska kolla runt och kanske byta elbolag! Förslag på nått billigt elbolag?

Sen till de BRA då...

Lika kär som vanligt! Hjärtat mitt är fyllt av kärlek, som jag får påfyllt varje dag! Kan inte säga de på någor annat sätt! Finns ingen som är mer perfekt för mig, gör allt för mig och min lilla familj, mer än min älskade Andreas!
Vi är lyckligast på jorden! Jag är sååå kär! Trodde aldrig att äkta kärlek var något jag skulle få uppleva.. Men finns ingen annan förklaring för det jag känner för han!

Hittat en ny vän som kommit mig väldigt nära! Super kul!! Zara från stockholm är det, hon bor också här på annelund så de är helt perfekt, just ja.. Hon röker också! HAHA.. Var där på partaj igår, bästa sättet att beskriva festen på är nog kul och INTRESSANT! haha.. Punkare är ju inte riktigt dom männsikor jag brukar umgås med.. Men de var super kul! haha..

Sen till de nyaste... På fredag, den 22 oktober, kommer jag hämta hem en underbart fin hund som jag ska ha på helfoder till att börja med. En grand danois, svart, som heter Puma! Hon är såå fin alltså.. Hon är 9 månader gammal och redan suuper stor.. hihi.. Min dröm går i uppfyllelse!
Jag skrev för ett tag sen på fb att jag ville skaffa en, och då hörde ägaren till puma av sig till mig. Jag tackar för att FB finns! Hahaha.. Har haft en jätte finns grandis för några år sedan som hette Lizzy.. Saknar hon massor!


Finns ju självklart massor mer, men just nu idag blir de allt som jag tar upp idag :)

hoppas ni har en underbar lördag kväll!