2009-06-30
 11:02:26

Nu har jag fått tillbaka mobilen..



Så nu kommer de mobilbloggas som en tok :p
Nånting roligt iaf bland all jävla skit som är i mitt liv just nu........


MOBIL BLOGGEN
2009-06-29
 21:58:05

Nej de får han inte!!!!!!!!!!

Ja nu har hans tredje besöksförbud gått ut.. Nu kan han än en gång komma och förstöra våra liv.. Men jag kommer göra allt i min makt för att förhindra det!!!!!!!! Vill han träffa Emilia får han gå genom socialen och för det första skaffa umgängesrätt med Emilia.. För när hon föddes ville han inte ha något.. Jag har HELA vårdnaden!!!

FAAAN vad förbanad jag blir!! Kom inte och säg att jag ska låta han träffa henne när ni inte ens vet vad han gjort och kan göra.. Tror inte ni vill att era barn ska vara med någon som gjort som Bjärn gjort mot oss!!! Så back off!!!
2009-06-28
 16:58:10

Den här dagen skulle jag gärna hoppa över..



Vill bara gå och lägga mig..
Sista dagen idag..
Sen börjar helvetet igen..
Jag vill inte behöva fly längre..!!
Snälla låt oss vara ifred nu . . .


2009-06-21
 15:31:03

MIN MIDSOMMAR:D



Har jag spenderat med Emilia och Mamma.. Vi har enbart tagit de lugnt och ätit gott! Igår kväll var jag däremot iväg med Madde och Björnen en sväng.. Vi åkte runt och kollade på hus som var till salu.. Vill också komma till de stadiet i livet när man seriöst planerar skaffa hus.. Jag och älsklingen pratar ju om det men är ju ett tag kvar innan de blir bara.. Men jag längtar!! Men oj vad vi kommer vara oense om hur de ska fixas och hur huset ska se ut.. Hahaha.. Redan nu medans vi bara pratar om det så blir de nästan bråk.. Men jag vet att jag kommer vinna ändå så de är lugnt.. :P Haha.. Nä nu ska jag gå och hjälpa mormor med maten..



Malin <3 Andreas
2009-06-18
 19:03:31

Föresten..



Ni nu som brukar kolla på min mobilblogg, min mobil är på lagning så jag kan inte lägga upp nå bilder för tillället men så fort den är tillbaka kommer jag fortsätta! :D Saknar den som faan.. Därför jag skriver här nu istället :p
Men de blir inget långt inlägg ör jag håller på att putsa fönster och sånt roligt här hemma, tog bara en liten paus.
Nä nu fixar jag färdigt så jag kan i lugn och ro skriva lite här..
I'll be back...
2009-06-16
 19:08:12

Falska människor..



Har inte tänkt nämna några namn eller liknande men jag måste bara få skriva av mig lite.. Annars kommer jag bara säga massa duma saker till dom personerna.. Istället för att snacka massa skit om andra så håll de för dig själv och ödsla istället den energin på att göra ditt eget liv bättre, säger inte att era liv är dåliga men man kan alltid få de bättre! Vad får man egentligen ut av att få andra att tycka illa om dom du inte tycker om?! Låt andra få fatta sin egen uppfattning.. Ni förstör andras liv! Ingen är perfekt! Men de ni håller på med gör det inte bättre för personerna i fråga.. Låt dom få ordning på sina egna liv, ja du kan självklart uttrycka din åsikt till den personen och låta den personen få försvara sig men sen ska de vara bra! Jag är inte guds bästa barn och jag har gjort och sagt duma saker men man lär sig av sina misstag.. Snälla gör de ni också! bry er bara inte om varandra.. Du gör mer skada en nytta med de du håller på med!!!
Skulle så gärna skriva era namn så ni förstår men de ska jag inte..

Kan säga så här, sluta på en gång annars kommer det dimpa ner ett litet otrevligt brev hos dig också...
Det här kanske inte gör någon skillnad för jag tror inte du vet att du gör fel, men ta och tänk efter lite på konsekvenserna innan du förstör ännu mer i andras liv..