2009-10-26
 06:23:24

Hemsk natt!!


Jag, P och D såg en film igår.. Paranormal Activity......
VIDRIG FILM!!! Kunde knappt somna igår, ångrar jävligt mycket att jag såg den!!!
Om man älskar skräckfilmer ska man se den, lite utdragen och så i början, händer inte så mycket men mot mitten och slutet spårar den fan ur totalt! Jävligt vdrigt..
Om man lyssnar på aftonbladet och Steven Spielberg så ska den vara helt sann, att de ska vara de unga parets egna videofilmer allt är gjort av. Det är i samma stuk som Blair Witch Projekt men 100 gånger värre!!
Sen väljer jag att inte tro på det bara för att kunna sova på nätterna :p Ingen kan sitta helt oberörd under hela filmen, inte ens dom hårdaste av dom hårdaste.. Bara tanken på att dom säger de är sant gör så man börjar lyssna extra och stressar upp sig själv när man ska sova... JÄVLA FILM JÄVEL!!!! Jag menar verkligen när jag säger att jag ångrar att jag såg den!!
Här har ni trailern iaf... Se och... njut :p


 

Och om ni ser den får ni gärna skriva och säga vad ni tyckte om filmen..

 

 

2009-10-22
 14:10:24

Valde rätt!



Känner att jag har valt helt rätt advokat! Hade möte där i måndags och de gick väldigt bra, tror jag. Men de  kommer bli en långdragen process om han nu inte går med på vad jag förslagit. Kan ta upp till två år, och kosta upp till 150000kr, men har sökt rättshjälp eftersom jag inte har någon inkomst alls nu. Får jag inte de finns de ingen chans att jag kan gå vidare med det här. Ifall jag skulle förlora blir jag tvungen att betala allt och vars ska man få dom pengarna ifrån :-s

Han har då förklarat och ritat upp för mig hur allt kommer gå till så de känns skönt att veta på ett ungefär iaf. Nu blir de att samla alla papper och bevis, så får vi se hur domarna dömer. Hur som helst kommer han få lite, det kan jag inte stoppa men vill att de ska vara på mina villkor!

Vet inte riktigt hur mycket som är okej att skriva ut här så de får bli så. Vill inte de ska finnas något som kan bli fel... Är de någon som undrar över nått så är de bara maila och fråga.

Vill rekommendera David Boberg ifall du behöver en advokat nån gång!

2009-10-18
 20:55:46

Dagens låt



Lyssna, verkligen sorglig och hemsk men underbar ändå!

 

 

2009-10-17
 15:03:53

Mitt liv just nu..



Det är verkligen kaos.. Emilias pappa ska dra mig till rätten angående umgänge med Emilia. Men samtidigt ska han flytta till nå ching-chong land i februari och bo där minst ett halvår kanske 1 år.. Har fått David Boberg som min advokat, han ska tydligen vara bäst inom familjerätten.

Ni som kanske undrar varför jag inte låter honom vara med Emilia är de för att sist han fick besöksförbud (som har haft tre gånger) så fick vi gå igenom en utredning om barn i riskzon. Det var om jag kan skydda Emilia från fara, alltså Björn, och dom ansåg att jag kunde det! Jag ska alltså hålla Björn borta från Emilia.

Nu försöker han med de här! Allt enbart för att förstöra för mig och få mig att må dåligt! Det har alltid varit så här. Han använder Emilia för att komma åt mig!! Ska iaf träffa David på måndag.. Då måste jag sitta där och dra upp allt som hänt mellan jag och björn.. Allt som jag ännu inte gått igenom och bearbetat ens med min samtalskontakt.. Det känns helvetes jobbigt!!

Jag känner att all min energi bara rinner av mig.. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra...

Jag behöver mina näras stöd mer än någonsin men vissa förstår inte det! Fast jag förklarar så verkar de för svårt att fatta!! Snälla finns bara där för mig när jag själv orkar så kommer jag känna mig mindre ensamen.. Jag har svårt att prata om jobbiga saker, men jag jobbar på det! Jag gör verkligen det!

2009-10-13
 16:37:00

Dagens skratt

 

 

 

 

 

 

Blir intressant att se vad de blir för skoj :p

 

 

2009-10-09
 12:11:06

Hockey med älsklingen!



Fan va kul!! Vi åker kl 16.00 från piteå ner till umeå..
Det är Björklöven - Leksand.
Leksand kommer vinna stort, sägs det men ska bli kul att se ändå!
Ska ta lite bilder och lägga upp så ni får se :p
Blir nog någon på mobilbloggen också!

Vill klockan ska gå lite fortare nu så jag får komma iväg..
Nej nu ska jag hoppa i duschen och göra mig redo!

Kram på er alla!

2009-10-05
 16:58:30

Mina projekt på jobbet :)


Jag har upptäckt att jag älskar att måla!! :D



Ett tråkigt och slitet hörn skåp


Detta blev färgerna :-S


Här var allt grundat


Detta är slutresultatet :D


Detta är de nya projektet till samma rum. 12 stolar!
Sen har jag målat en gardinstång och knopparna till och en tavelram :D
Det är ju skit kul alltså!! :D