2009-05-01
 22:01:03

DEJTING TIPS.. BADBOY ELLER POTIENTIELL KÄRLEK!?

Ur GLAMOUR Maj 2009 av Lotta Bengnér, Carin Jonsson

Inledningsstadiet av ett förhållande kan vaar leka delikat härligt som plågsamt nervpirrande om mannen i fråga är svår att greppa. Och tjejer kan vara mästare på att hitta ursäkter för taskigt uppförande. Vi vill så gärna att Drömkillen ska finnas bakom allt konstigt beteende. I boken "Dumpa honom- Han vill faktiskt inte ha dig" som bioaktuella "Dumpad" bygger på, serveras den ena brutala sanningen efter den andra. Budskapet: Om han verkligen gillar dig så visar han det.
-Om han har dålig självkänsla kan du tycka det känns hemvant att bli dåligt behandlad. Du kanske inte vågar stå upp för dig själv eftersom du är rädd att inte räcka till, och för att killarna ska dra. Men en kille som verkligen är intresserad stannar, säger kärlekscoachen Carolin Dahlman.
Att lägga tid på en kille som "inte har tid att ses" är slöseri. Den tiden kan du i stället lägga på att vara lycklig med någon som inget hellre vill än att vara världens bästa pojkvän.

Här får du lite tips...

Dumpa och gå vidare om
...

 ... han inte har tid.
Vill han träffas så ser han till att frigöra tid i sitt jätteviktiga liv för att träffa dig oftare och oftare eftersom han blir mer förälskad i dig för varje gång ni ses.

 ... han "inte vill förstöra er vänskap" med sex.
Det är bara ett artigt avvisande. Killar har inte ett dugg emot att trassla till ett vänskapsförhållande med sex, så enkelt är det.

... han har svårt att öppna sig.
Ta honom på orden, för nej, du kommer inte bli den kvinna som med din magiska nyckel öppnar upp hans hjärta.

 ... du inte vet vad han känner.
Om han gillar dig ser han till att du vet om det. Annars kan ju någon annan komma och ta dig.

 ... han inte kommit över sitt ex.
Om han verkligen vill ha dig tar han sig samman ganska snabbt för att inte förlora dig. Om inte - kanske han ringer när han kommit upp till ytan igen. Annars var de lika bra att ni skildes åt, du är ingen livboj.


Här kommer även 5 Smarta Dejtingtips

-> Kolla in hans kroppsspråk
Om han är intresserad härmar han omedvetet ditt kroppsspråk, pupillerna utvidgas och ögonen blir glansigare. Det är även positivt om han pekar med fötterna mot dig och lägger sin arm lite beskyddande över dina axlar. Kolla också in ögonbrynen! Om de höjs lite lätt när han ser dig är det ett gott tecken.

-> Öka dina chanser
Härma hans kroppsspråk (men vänta en halv minut annars kan de bli för tydligt och har motsatt efekt). Passa på att hålla ögonbrynen höjda en extra sekund nästa gång du ser honom - då kommer han undermedvetet att förstå att är intresserad. Förutom att le, vara glad och visa intresse alltså.

-> Tydliga varningsklockor
Det är inte bra om han ofta klagar på dig (vilket förmodligen beor på att han själv har dålig självkänsla), om du kommer dåligt överens med hans familj och vänner och om han varit otrogen i tidigare förhållande(n). Det är även illa om han aldrig frågar efter din åsikt och förminskar det du har att säga eller om han aldrig vill umgås med dina vänner eller vill att du ska göra de heller.

-> Dejting-no-no
Prata inte om dina föredetta. Vad du än säger kommer han att känna sig jämförd. Och handen på hjärtat, vad skulle du säga om han pratade om sian ex hela tiden?

-> Bästa dejtingtipset
Utgå alltid ifrån att alla är intresserade av dig. Affirmera  hundra gånger om dagen, om så behövs, för du ska göra det. Om du "vet" det inom dig kommer du nämligen att utstråla det, och då har du halva inne.


Klart han vill ha dig..
Solklara exempel på att han är superförälskad
:
1. Din lycka är viktig för honom, och han anstränger sig fär att ge dig den.
2. Han är mån om att dina vänner och din familj ska tycka om honom.
3 Han kan varken hålla ögonen eller tassarna borta från dig.




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: